Şimdi Ara

55ju7000 mi 55X8505C mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bende aynı ikilemde kaldım bu gün 55ju7000 i aldım ama bimeks in indirimi bu güne özlemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuruldu mu kardesim? Memnun musun

• Aynı ikilemde kalarak Samsung 55'' JU7000 tercih ettim. Neden dersen Bimeks de indirime girmiş güne özel fiyatı çok uygun geldi 4000tl ye aldım. Henüz kurmadım Çarşamba günü eve gelecek ayrıca tam üstünde duran 7500 modelini tercih etmedim açıkçası Curve olayını yerinde görünce pek tercih etmedim ciddi yansıma var gibi ayrıca 600tl fark da vardı. Görünütü olarak pek bir karşılaştırma yapmam doğru olmaz ikisi de göze çok hoş görünüyordu bir kaç örnek oynattırdım maç olsun görseller olsun. Sanırsam burda belirleyici Samsung ve fiyat oldu yani isim son senelerde LG ile birlikte piyasada bir numara. Yalnız indirim kaçmış olabilir emin değilim takip etmeni tavsiye ederim elbet düşecektir fiyatı yakın bir zamanda.
  • Evet arkadaslar indirim kacmis :). Yine de simdiden tercihi yapip indirime girdigi an kapmak lazim.

Sonynin goruntu kalitesinin daha iyi oldugundan soz ediliyor. Sadece arayuzu sikintiymis.

Sizce nasildir sony? Ju7000 kuran arkadaslar ve sony kullanan arkadaslar bilgilendirebilir mi?

• Uzun pazarliklar sonucu Sony Centerdan x8505C'yi 4200TL'ye aldim. Iki tv'yi karsilastirma firsatim oldu. Samsung ekran parlakligindan dolayi renkleri sony kadar iyi gosteremiyor gibi gozlemledim. Onceligimde playstation oldugu icin sony'yi tercih ettim. Umarim yanilmam.

Isteyen arkadaslara iki tv arasindaki farklari detaylica anlatabilirim, zira baya bir arastirdim.
  • brkyrdl B kullanıcısına yanıt
    Ju7000,ju7500 ve x8505 arasında kaldım. 55" alacağım. Tecrubelerinizi merakla bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2019 QLED' mi Oled mi tavsiye
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takipteyim.
  • Bende ju7000 i düşünüyorum. 48 veya 55 kutu içinden 3D gözlük ve akıllı kumanda çıkıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: microsoftmehmet

Bende ju7000 i düşünüyorum. 48 veya 55 kutu içinden 3D gözlük ve akıllı kumanda çıkıyor mu?

55JU7000 kutusunda gözlük çıkmıyor, akıllı kumanda çıkıyor. Normal kumanda yok.
  • O kadar para insan iki gözlükte koyar... normal kumanda da 4000TL nin yanında lafı edilecek bişe değil. Samsung un bunları kısmaması lazım bence...
  • Ben de araştırmalarım sonucunda bu 2 modeli listeledim.

panel hertzleri her 2 modelde de 100 mü ?
    3D sistemleri her ikisinde de aynı mı (aktif / pasif konusu) tam anladığım bir konu değil, hangisi daha iyidir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.