Merhabalar, Samsung 55ju7000 model tv'im 12. ayında ve karanlık sahnelerde ekranın alt tarafı pırpır yapmaya başladı ile başlarda göz yormuyordu ancak gittikçe çoğalıyor. Yarın için servis randavu verdi. Şimdi prosedür nedir nasıl ilerler? 2015 serisi Tv nin sıfırını bulamayacaklarını düşünüyorum. Eğer panel değişimi yerine bana yeni tv önerirlerse hangi modeli önermeleri gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim...
%99 olasılıkla paneliniz arızalıdır ve yeni ürün yerine elbette ki panel değişikliğine gideceklerdir.
Panel tedarik edilememesi gibi durumlarda birebir aynı model, yok ise dengine en yakın başka model, yoksa bir üst model, yoksa ücret iadesi şeklinde ilerler prosedğr.
Bazı durumlarda sizin klasmanda ürün bulunamaması durumunda daha üst klasman yeni üretim bir ürün için cüzi bir fark istenerek de öneride bulunabilir.
Tamamen kurumun uygulamalarına bağlı durumdur.
Buna paralel konu UP yapmanın yasak olduğunu da hatırlatmak isterim
quote:
Orijinalden alıntı: Ado
%99 olasılıkla paneliniz arızalıdır ve yeni ürün yerine elbette ki panel değişikliğine gideceklerdir.
Panel tedarik edilememesi gibi durumlarda birebir aynı model, yok ise dengine en yakın başka model, yoksa bir üst model, yoksa ücret iadesi şeklinde ilerler prosedğr.
Bazı durumlarda sizin klasmanda ürün bulunamaması durumunda daha üst klasman yeni üretim bir ürün için cüzi bir fark istenerek de öneride bulunabilir.
Tamamen kurumun uygulamalarına bağlı durumdur.
Buna paralel konu UP yapmanın yasak olduğunu da hatırlatmak isterim
çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
shalashaska
kullanıcısına yanıt
Rica ederim, sonucu yazmayı unutmayın lütfen. Referans olur bizlere ilerisi için.