Şimdi Ara

55ju7000 Tv'im bozuldu,garanti süreci nasıl olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Samsung 55ju7000 model tv'im 12. ayında ve karanlık sahnelerde ekranın alt tarafı pırpır yapmaya başladı ile başlarda göz yormuyordu ancak gittikçe çoğalıyor. Yarın için servis randavu verdi.
    Şimdi prosedür nedir nasıl ilerler?
    2015 serisi Tv nin sıfırını bulamayacaklarını düşünüyorum. Eğer panel değişimi yerine bana yeni tv önerirlerse hangi modeli önermeleri gerekir?
    Yardımcı olursanız sevinirim...

• %99 olasılıkla paneliniz arızalıdır ve yeni ürün yerine elbette ki panel değişikliğine gideceklerdir.

Panel tedarik edilememesi gibi durumlarda birebir aynı model, yok ise dengine en yakın başka model, yoksa bir üst model, yoksa ücret iadesi şeklinde ilerler prosedğr.

Bazı durumlarda sizin klasmanda ürün bulunamaması durumunda daha üst klasman yeni üretim bir ürün için cüzi bir fark istenerek de öneride bulunabilir.

Tamamen kurumun uygulamalarına bağlı durumdur.

Buna paralel konu UP yapmanın yasak olduğunu da hatırlatmak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

%99 olasılıkla paneliniz arızalıdır ve yeni ürün yerine elbette ki panel değişikliğine gideceklerdir.

Panel tedarik edilememesi gibi durumlarda birebir aynı model, yok ise dengine en yakın başka model, yoksa bir üst model, yoksa ücret iadesi şeklinde ilerler prosedğr.

Bazı durumlarda sizin klasmanda ürün bulunamaması durumunda daha üst klasman yeni üretim bir ürün için cüzi bir fark istenerek de öneride bulunabilir.

Tamamen kurumun uygulamalarına bağlı durumdur.

Buna paralel konu UP yapmanın yasak olduğunu da hatırlatmak isterim

çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.

• shalashaska kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, sonucu yazmayı unutmayın lütfen. Referans olur bizlere ilerisi için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.