Şimdi Ara

Tv kutum hasarlı geldi ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar teknosadan tv aldım kargo ile yolladı mağaza. Kargocu ile birlikte eve girdik o ara bana teslim imzası attırdı. Eve girince bir baktım kutuda ufak bir delik var tv hasarlı. Hemen diğer telefondan kamerayı açıp bana paketi teslim eden elemanı aradım ürünün hasarlı olduğunu söyledim beni müdürüne yönlendirdi. Kamera hala açık video çekiyor. Kargo müdürü ürüne hasar tespit raporu girdiklerini bir sıkıntı olması durumunda ürünü geri alacaklarını teknosadan değilim yapılacağınınifade etti. Şimdi büyük ihtimalle bu arkadaşar hasar tespiti falan girmedi üründe gördüğüm kadarı ile hasar almış paneli. Bunu teknosa da kabul etmeyecek. Ne yapmalıyım çektiğim videolarda kargo şube müdürü açıkça paketin hasarlı olduğunu kabul ediyor. Bu video işe yararmı tüketici hakem heyetine düşsek?

• Öncelikle geçmiş olsun umarım kutu hasarından dolayı tv kırık değildir.

Gelelim yapmanız gerekenler:

-Hemen hasarlı kutunun fotoğraflarını çekerek zaman kaybetmeden teknosa mail adresine atıp müşteri hizmetlerine kayıt oluşturun durumu anlatın,
    - Servis kuruluma gelsin tvde herhangi bir kırık vs çıkarsa raporuna istinaden değişim yapılacağı söylenir,
    - Servisi arayıp randevu oluşturursunuz ve tvyı kurmaya geldiklerinde tvde kırık varsa servis raporunu ve tv nın kırık halini teknosa mail adresine gönderek durumu belirtirsiniz
    - Buradan sonrasını müşteri hizmetlerinden devam etmeyin direk teknosa genel merkezi arayarak değişim konusunda ısrarcı olun ve durumunuzu sık sık arayarak takip edin değişim onayı almadan ve tv nın yenisi kargoya verilmeden ısrarcı aramalarınızı bırakmayın.
  • Samsung ve teknosayı aradım sizlik bir durum yok dediler ama güvenemedim açıkçası

• mertbas52 M kullanıcısına yanıt

Söylediklerimi uygulayın bence, benim tv nın kutusunda da delik vardı ve servis kurduğunda ekran kırıktı. Size söylediklerimi uygulamanızda fayda var 👍

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bozuk bir TV ile ne yapabilirim?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.