Şimdi Ara

55NU8000 vs QE 55Q6FN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu aralar tv alacağım da dün 55NU7400 almak için gittiğim mağaza da başlıktaki iki ürün ile karşılaştım bütcemi zorlayıp almayı düşünüyorum ancak şöyle bir durum var iki ürününde fiyatına 6000TL dediler

1-)
    www.vatanbilgisayar.com
    Samsung QE 55Q6F 55'' Qled Smart Televizyon Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-qe-55q6f-55-138-cm-4k-uhd-qled-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

2-)
    www.vatanbilgisayar.com
    Samsung UE 55NU8000 55'' Uhd Smart Televizyon Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue-55nu8000-55-138-cm-4k-uhd-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

Bu ürünlerden üstteki QLED 'in 6000 lira olmasının sebebi teşhir ürünü olması sizce sorun olur mu bu 6 aydır teşhirde durduğunu söylediler alacağım yer vatan bilgisayar değer mi acaba bu fiyata o QLED yoksa sıfır NU8000 almak mı daha mantıklı sizlere danışmak istedim.

• Hocam bende aynı kararsızlıkta kaldım sanırım bugün sıfır olarak 55NU8000 alıcam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de bugün gittiğimde teşhir ürünü olarak yaklaşık aynı fiyatı söylediler Samsung QE55Q6F için. Bir kaç yerde daha aynı teşhir ürünleriyle benzer fiyatlarla karşılaştım. Teşhir ürünleri almak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var ise fikirlerini duymak isterim ve de çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radikalize

Ben de bugün gittiğimde teşhir ürünü olarak yaklaşık aynı fiyatı söylediler Samsung QE55Q6F için. Bir kaç yerde daha aynı teşhir ürünleriyle benzer fiyatlarla karşılaştım. Teşhir ürünleri almak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var ise fikirlerini duymak isterim ve de çok makbule geçer.
    Hocam hangi magazadan sordunuz vatan mi istanbulda olan subesini biliyor musunuz tabi teshir alinir mi oda var fakat 6K da iyi fiyat yeni 55Q60'lardan daha iyi performansi var Q6FN'in ki Q60 pahali Q70 bakiyorum iyice fiyat ucuyor.
    Q60 bulursam Q6FN(2018 almayi dusunuyorum)

Yakin fiyat olsa bu 4 model 1000 tl fark olsa hangisi tercih edilir genel olarak hepsi 55 ekran Q60R,NU8000,Q6FN,Sony XF9005

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 2 Temmuz 2019; 11:26:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Bence teşhir ürünü işine girmemek lazım giriliyorsa AVM içlerindeki mağazalardan almak daha mantıklı baktığım 2 mağazada tvler sürekli güneş ışığına mağruz kalıyordu o yüzden teşhir işinden soğudum. Adana'da ikamet ediyorum herhangi bir Vatan bilgisayar mağazasına gidip stok sorgulatabilirsiniz.
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Ankara'da sordum mediamarkt ve vatan'a. ancak ertesi gün gittiğimde satılmıştı mediamarkt'te olan. Bunların dışında başka teşhir ürünleri de vardı. Bu döneme mi özel yoksa genel olarak böyle teşhir ürünleri satıyorlar mı bilemiyorum. Vazgeçtim işin açığı ama alanlar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radikalize

Ankara'da sordum mediamarkt ve vatan'a. ancak ertesi gün gittiğimde satılmıştı mediamarkt'te olan. Bunların dışında başka teşhir ürünleri de vardı. Bu döneme mi özel yoksa genel olarak böyle teşhir ürünleri satıyorlar mı bilemiyorum. Vazgeçtim işin açığı ama alanlar oluyor.
    2018 ler satistan kalktigi icin bu ara teshirleride elden cikariyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.