Şimdi Ara

5602 ye format attım acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5602 ye format atmak zorunda kaldım çünkü kendi sistemi açılmıyordu kurtarma dvdmde yoktu.
    Neyse fabrikada yüklenen partition üzerinde duruyor Alt+f10 kombinasyonuda işe yaramadı bende formatı bastım diyorumki bu üzerinde gelen orj. windows bölümünü geri yükleme şansım varmı yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin.

• quote:

Orjinalden alıntı: deeperhkn

Arkadaşlar 5602 ye format atmak zorunda kaldım çünkü kendi sistemi açılmıyordu kurtarma dvdmde yoktu.
    Neyse fabrikada yüklenen partition üzerinde duruyor Alt+f10 kombinasyonuda işe yaramadı bende formatı bastım diyorumki bu üzerinde gelen orj. windows bölümünü geri yükleme şansım varmı yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin.

formatı c yede attınmı eger attıysan yedek almadan açılmaz bidaha bende aynısını yapmıştım ve orjinal işletim sistemimi kaybettim neden bi yedek vermezlerki anlamam
    bi servisini ara sor istersen geri baştan sistem yüklemesi yapıyolarmı anca ordan fabrika ayarlarına geri dönme şansın var

• quote:

Orjinalden alıntı: gutenberk

quote:

Arkadaşlar 5602 ye format atmak zorunda kaldım çünkü kendi sistemi açılmıyordu kurtarma dvdmde yoktu.

formatı c yede attınmı eger attıysan yedek almadan açılmaz bidaha bende aynısını yapmıştım ve orjinal işletim sistemimi kaybettim neden bi yedek vermezlerki anlamam
    bi servisini ara sor istersen geri baştan sistem yüklemesi yapıyolarmı anca ordan fabrika ayarlarına geri dönme şansın var

evet formatı c ye attım ama fabrikadan gelen partision makinada duruyor zaten olay açılmıyor o zaman xp kurarım sonra acer erecovery prosunu kurup geri sistemi yüklerim mantığıydı ama kazın ayağı öyle değil anlaşılan.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gutenberk

quote:

evet formatı c ye attım ama fabrikadan gelen partision makinada duruyor zaten olay açılmıyor o zaman xp kurarım sonra acer erecovery prosunu kurup geri sistemi yüklerim mantığıydı ama kazın ayağı öyle değil anlaşılan.

evet aynen öle bende ona güvenerek format atım ama olan oldu ve lisanslı vista gitti

• dediğiniz gibi xp kurup LT+F10 aktif hale getirirseniz probleminizi giderebilir siniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_20139390/tm.htm
    bir nitrojende calıştıramadık ama
    arkadaslar alt +f10 su sekilde aktif edebilirsiniz.
    Bu işlemleri xp de yapıyoruz.Oncelikle paredit32.exe programı ile gorunmeyen gizli partitionu gorunur hale getiriyoruz.
    PTEDIT32.EXE yi calıstırdıgımızda

c ve dmiz 07 ile gorulen 2 ve 3 nolu partition lar bunlara dokunmuyoruz 1 nolu partition 12 veya 27 olanı 07 yapıyoruz ve save changes diyoruz. restart ediyoruz.
    artık gizli bolum gorunur hale geldi. simdi bu bolumde R..... ile baslayan bir dizin var(ismi tam aklıma gelmedi), bu dizinden MBRWRWIN.EXE ve RTMBR.BIN dosyalarını c ana dizinine kopyalıyoruz. Daha sonra baslat calıştır cmd enter yapıyoruz. c: enter yapıyoruz.
    C: ana dizininde MBRWRWIN.EXE install RTMBR.BIN enter yapıyoruz.Restart yapıyoruz. Acılışta alt+f10 calısacaktır. Hepsi bu kadar.
    Not:Paragon aldığımızda alınan dosyalarda bazen problem cıkmaktadır.

• quote:

Orjinalden alıntı: mkalyon

dediğiniz gibi xp kurup LT+F10 aktif hale getirirseniz probleminizi giderebilir siniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_20139390/tm.htm
    bir nitrojende calıştıramadık ama
    arkadaslar alt +f10 su sekilde aktif edebilirsiniz.
    Bu işlemleri xp de yapıyoruz.Oncelikle paredit32.exe programı ile gorunmeyen gizli partitionu gorunur hale getiriyoruz.
    PTEDIT32.EXE yi calıstırdıgımızda

c ve dmiz 07 ile gorulen 2 ve 3 nolu partition lar bunlara dokunmuyoruz 1 nolu partition 12 veya 27 olanı 07 yapıyoruz ve save changes diyoruz. restart ediyoruz.
    artık gizli bolum gorunur hale geldi. simdi bu bolumde R..... ile baslayan bir dizin var(ismi tam aklıma gelmedi), bu dizinden MBRWRWIN.EXE ve RTMBR.BIN dosyalarını c ana dizinine kopyalıyoruz. Daha sonra baslat calıştır cmd enter yapıyoruz. c: enter yapıyoruz.
    C: ana dizininde MBRWRWIN.EXE install RTMBR.BIN enter yapıyoruz.Restart yapıyoruz. Acılışta alt+f10 calısacaktır. Hepsi bu kadar.
    Not:Paragon aldığımızda alınan dosyalarda bazen problem cıkmaktadır.

makalyon ben şimdi bu işlemleri yaparsam tekrar lisanslı vistaya dönebilirmiyim yani ben format atıp xp yükledim yani c ye attım yedek filan almadım

• xp yi d ye kurduktan sonra alt +f10 aktif hale getirirsen vista na kavusabilirsin.
    gizli parttion duruyorsa, neden donemeyesin, işlemleri admin olarak yap, sitemin göçme ihtimalide var bunu göze alırsan yap derim, en fazla xp yi yeniden kurarsın, hatta soyle bir sey yap xp yuklu partitionun imagi nı al, nişn garanti olsun, hadi kolay gelsin, sonucu bildirirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MKALYON ALLAH ne muradın varsa versin aynen dediğin gibi yaptım ve makinayı kutusundan aldığım ilk günkü haline getirdim çok teşekkür ederim sağol var ol
  • rica edrim her zaman yardıma hazırız, elimizden geldiğince
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.