Şimdi Ara

5620 Monte Karşı Taraf Sesimi Duymuyor Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aralık ayınının sonuna doğru monte aldım. aldığım ilk günden itibaren telefon kendi kendine kapanıyor sonra tekrar açılıyor ve PIN girme sayfası çıkıyordu önemsememiştim. ancak daha sonra farklı bir sorunla karşılaştım. Avea olan hattımı Turkcell yaptım ve sonra sorunlar çıktı. telefonla konuşurken karşı tarafa şiddeti her aramada değişen ancak genelde çok yüksesk olan bir tonla cızırtı gidiyor(Açık olan hoporlerin yanına cep telefonu yaklaştırdığınızda çıkan sesin daha şiddetlisi). Kesinlikle benim dediğim duyulmuyor. yada arka fonda o sesle beraber beni duyuyorlar. Ankara Beşevlerdeki servise 2 kez verdim. Birincisinde program yüklediklerini söylediler. O zaman kontrol etmedim. Eve geldiğimde taktım aynı sorun devam etti. 2. veridğimde 2 gün süreyle şirket hattını takmışlar ancak böyle bir sorun olmadığını söylediler. telefon hattımın sim kartının 128 kb idi 64 kb olması gerektiğini belirttiler. hemen oradan çıkıp hattımı 64 kb yaptım. ancak aynı sorun yine devam ediyor. karşı taraf beni cızırtıdan duyamıyor. çözüm önerisi olan var mı????

• Hiç cevap veren yok mu?
  • urun değişimi ile git kabul etmezlerse tuketici hakem heyetine basvur
  • Dediğini yaptım anca 2012 Haziran dayım tüketici heyeti uzmana gönderdi. Uzmanda sorun olduğunu onayladı. Parasını alacağım işl...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.