Bildirim
5700 xt de sorunlar bittimi yoksa devammı ediyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Driver notlarında bilinen sorunlar yazıyor oradan bakabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 9 Şubat 2020; 14:13:52 > -
Sinir hastası olmak istemiyorsanız Rx5000 serisine henüz bulaşmayın hocam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben bu kartı kullanıyorum çok da memnunum aldığım dan beri de bir sorunla karşılaşmadım sorun yaşayan kişiler olmuş onlar beni bağlamaz
MSI AMD Radeon RX 5700 XT Gaming X 8GB 256Bit GDDR6 DX(12) PCI-E 4.0 Ekran Kartı (RADEON RX 5700 XT GAMING X)www.hepsiburada.comMSI AMD Radeon RX 5700 XT Gaming X 8GB 256Bit GDDR6 DX(12) Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/msi-amd-radeon-rx-5700-xt-gaming-x-8gb-256bit-gddr6-dx-12-pci-e-4-0-ekran-karti-radeon-rx-5700-xt-gaming-x-p-HBV00000O1WKN?magaza=Hepsiburada
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Kartın performansı iyi olsada sorunları tam olarak sonlanmış değil. Bu problemlerin çözülmesinde bazen ddu bazen yeni Windows kurulumları vb yöntemler gerekebilir. Uğraşmak istemiyorum diyorsan rtx2070s lere bakabilirsin. Yüzde 15 civarı daha performanslı 4000tlye bulunabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nvidia alırsan kafan rahat eder.
https://www.incehesap.com/msi-geforce-rtx-2070-super-ventus-oc-gaming-ekran-karti-fiyati-43149/ -
Sürücü sorunları devam ediyor. -
5700 XT Nitro aldım. Son,derece memnunum. Atma, donma ve siyah ekran sorunu yaşadım mı? Evet yaşadım ama çaresi basit olsa da bilinmiyor sanırım.
Yeni arayüzlü Radeon yazılımı ile gelen grafik ayarlarının tamamını kapatın. Sorununuz çözülecek arkadaşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X