Şimdi Ara

57000 KM DEKİ GOLF DSG (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
13.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ken Block43

57bindeki dsg patlaması? Tabi ki iyi niyet olacak. Dsg bombasını bile bile alanlara ne diyeyim tanrı akıl fikir versin
    5 yıllık arabanın kavramasını 950 TL değiştirmiş

Sen Nissan ın CVT şanzımana

Renault un DCT Kavramasına

Volvo nun PS arızasına kaç para istediğini biliyormusun.

Tanrı sana akıl fikir versin Allah bize yeter..
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Neden sinirlendin? Şüphelymiş bak bak öyle cümle sonuna hayırlı günler yazarak olmuyor bu işler. Senin araç senede 10 tane satıyor. VW 100.000 tane satıyor. Yüzdeye vursak seninki daha beter emin ol. Ayrıca tekrar ediyorum bu açılan başlıkların hepsi eski araçlar. Son yıllarda baya bir azaldı bu sorun. Ayrıca varsın olsun. İşçilik ücretiyle 1 kerede kurtuluyorsun. Senelerce sürdüğün kaliteli araba keyfi cabası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragen

Neden sinirlendin? Şüphelymiş bak bak öyle cümle sonuna hayırlı günler yazarak olmuyor bu işler. Senin araç senede 10 tane satıyor. VW 100.000 tane satıyor. Yüzdeye vursak seninki daha beter emin ol. Ayrıca tekrar ediyorum bu açılan başlıkların hepsi eski araçlar. Son yıllarda baya bir azaldı bu sorun. Ayrıca varsın olsun. İşçilik ücretiyle 1 kerede kurtuluyorsun. Senelerce sürdüğün kaliteli araba keyfi cabası.
    Yav nedir bu sizdeki kendinizi onemli sanma huyu neyine sinirlenecegim senin hala tekerlek yamuk diye yaziyorsun dogrusunu anlayamadin senin neyine sinirlenecegim?

Baski balata degismis sanziman degil, bir kere de hallolsa vw uretirken duzeltirdi zaten.

Satmazsa ilerde mekatronigi bozulacak veya baski balatasi tekrar bitecek. Bakalim hep iyiniyetli olacak mi vw.

Abd de 10 sene garantiyi bosuna vermiyor, tr da mahkeme kararlari var ayipli mal olduguna dair.

Neyse hayirli gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 6 Nisan 2018; 20:47:27 >

• Daha once de yazmistim. Sizinle benim araba konusunda en ufak bir ortak noktamiz yok.

Siz arabaya sadece oraya buraya goturen arac olarak bakiyorsunuz ben her gordugumde heyecanlanacagim araclari seviyorum. Kaldı ki baski balata ile DSG arizasi da ayni sey degil.

Dsg ariza verse sanziman isindi saga cek der titreme yapar 2 den 3 e gec atar vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 6 Nisan 2018; 20:49:40 >
  • Benim rocco da 27 binde oluyordu 57 k gene çok iyi dayanmış

• iyi niyet için tüm araçları servise bağımlı hale getirmeleride çok güzel :) adamlar her yönden kazanıyor
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Bilader yanlış anlama da VW görünce heyecanlanan adam ilk kez görüyorum, fotokopi makinası görünce heyecan yapmak gibi bişey bu yahu Bizim şantiyenin aracı caddy Dsg, heyecan yapmak istersen gel vereyim bir gün

Bu arada takılıyorum VWci gençlik hemen saldırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

gerçek otomatikte baskı balata değişimi yok sadece yağ değişimi var.
    dsg yerine gerçek otomatik olsaydı o araç 100km/2lt daha fazla yakardı yani 57bin kmde 1140lt demek. 2013 ten beri ort. benzin fiyatı 5tl desek konu sahibi hala 4750tl karda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen süper dayanıklı ultra sağlam corollaların kontak anahtar mekanizmasının da iyi niyetten değiştiğini fiyatının da ciddi yüksek olduğunu ekleyeyim (faturaya bakmam lazım 600mü neydi fiyatı).

Kapı gergileri de keza öyle. Bu ikisi de kronik. Başına gelmeyenler endişelenmesin 2013 sonrası olanların hepsinde zamana ve kullanıma bağlı sıkıntı çıkıyor. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

Bilader yanlış anlama da VW görünce heyecanlanan adam ilk kez görüyorum, fotokopi makinası görünce heyecan yapmak gibi bişey bu yahu Bizim şantiyenin aracı caddy Dsg, heyecan yapmak istersen gel vereyim bir gün

Bu arada takılıyorum VWci gençlik hemen saldırmayın
    DSG ye oturmuyoruz herhalde arabanin tasarimina heyecanlaniyorum. Bende 180 beygir 1.4 var tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 6 Nisan 2018; 21:17:49 >

• 20-30 yıllık araçlar tıkır tıkır şanzımanları çalışırken 950 tl iyi niyetmi sizce ? Yoksa Aldatmacamı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

dsg yerine gerçek otomatik olsaydı o araç 100km/2lt daha fazla yakardı yani 57bin kmde 1140lt demek. 2013 ten beri ort. benzin fiyatı 5tl desek konu sahibi hala 4750tl karda.

Alıntıları Göster
    Aboooovvvv kontradan gol atmissin vallaha

Oyle deme ama her tork konvertor DSG den cok daha muthis. Hatta bizim miladerin 4 ileri otomatik arabasi benim DSG den cok daha seri

• kronik hatalı bir ürünün neden olduğu sorunları çözmenin adı

yerseniz iyi niyet..
  • Hadi DSG düşmanları bunu da açıklayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

DSG ye oturmuyoruz herhalde arabanin tasarimina heyecanlaniyorum. Bende 180 beygir 1.4 var tesekkur ederim.

Alıntıları Göster
    Aklıma ister istemez şu video geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

kronik hatalı bir ürünün neden olduğu sorunları çözmenin adı

yerseniz iyi niyet..
    Kronik hatalı olduğuna nereden vardınız acaba. 2015'den sonra bana 4-5'den fazla DSG arızası gösteremezsiniz. Forumda öve öve bitirilemeyen tam otomatikleri görüyoruz. Adamlar o kadar km'deki arabaya sadece işçilik ücreti alıyor yine gömmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.

Her şeyi geçtim otomobil konusunda birazcık bilgili olan biri sarf malzemesi olan debriyaj balatasının bitmesine arıza demez. Hele hele 57.000KM'dekine.
  • Hahahah benim de vites atarken vitesi kiran adam gelmisti

• quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

Alıntıları Göster
    +1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Hahahah benim de vites atarken vitesi kiran adam gelmisti
    Ahahhahahaha, videosu var mı hocam onun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Alırken, garantiden değiştireceğin yeni dsg'sinin parasını peşinen verdiğin arabanı , bir de yetkili servise götürür bir dünya gereksiz para verirsin. Karşılığı ise 950 lira daha vermektir. Hayırlı olsun.

Biri çıkıp da servise desin "zaten alırken normal otomatiklerin iki katı fiyat farkı koyup garantiden değişecek dsg'nin parasını peşinen alıyorsunuz. Bu neyin 950 lirası ? Zaten ödemiştim "
    ben de yillardir bunu savunurum. kur ve verginin kat kat otesinde bir oranda zamlandi yillar icinde DSG fiyati. Seat'ta farkli VW'de farkli oranlarda ustelik. tam da 2011-2012'lerde demistim bunu, nasilsa degistirecekler ikinci sanzimanin parasini pesin tahsil ediyorlar diye..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.