Şimdi Ara

57000 KM DEKİ GOLF DSG (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
13.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi matematik? Sizin uydurduğunuz mu? Diğer markalarda %20-30 otomatik satılıyor demek? Bmw mercedes volvo %90 otomatiktir. @cnyttt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

5 yıllık arabanın kavramasını 950 TL değiştirmiş

Sen Nissan ın CVT şanzımana

Renault un DCT Kavramasına

Volvo nun PS arızasına kaç para istediğini biliyormusun.

Tanrı sana akıl fikir versin Allah bize yeter..

Alıntıları Göster
    Tanrı ile allah kelimesinin ne anlama geldiğini bilmeyecek kadar cahilsin. Uzaaaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parayla *iyi niyet *

Çinde 100 bin km garantisi var bizde bozulsun *iyi niyet*le ve parayla tamir oluyor.

böyle iyi niyet olmaz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

Hangi matematik? Sizin uydurduğunuz mu? Diğer markalarda %20-30 otomatik satılıyor demek? Bmw mercedes volvo %90 otomatiktir. @cnyttt
    Bak okudugunu anlamayan kör gözlüye ben yazdigim da premiumlara bakmadım ayrı tuttum piyasa araçlarından bahsettim yani uydurmuyorum

• EAT6 candır.
  • Fade to Black kullanıcısına yanıt
    Gerçek otomatik, sahte otomatik mi varmış?

• quote:

Orijinalden alıntı: SPECIALIZED

Aynı dizel araba amorti etme muhabbetine döndü yemin ediyorum. Hocam alırken çok para verdiğiniz bir şey satarken de çok para ediyor.

O ucuzluğuyla öve öve bitiremediğiniz Tam otomatiklerin 100 KM'de DSG'ye kıyasla 2 LT daha fazla yakacağını da hesaplıyor musunuz acaba ?

Veya sizin kullandığınız farklı marka Çift Kavramalı, Tek Kavramalı veya Manuel araçlarınızın debriyaj balataları ölümsüz mü ? Veya bitince serviste ücretsiz değişip üzerine 950 TL'lik hediye çeki mi veriyorlar ?

Alıntıları Göster
    Güzel kardeşim. Aynı vergi diliminde passatın çift kavraması 20-30 bin fark getiriyorken edc niye 10 bin fark getiriyor ? İkisi de çift kavramalı ? Bana açıklamasını yap bunun. Ne fark var arada 20 bin eden ?

Aynı zamanda bir insan , ikinci elde dsg 'sinin kavraması değişmemiş o arabaya fazladan para veriyorsa bu işten gram anlamıyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Şimdi "950tl bişey değil, abarttığınız kadar yok gördünüz mü" diyecekler için baştan yazayım.

Her sınıf aracı için en pahalı servis ücretleri ve en yüksek işçilik rakamları vw de. Mesela b sınıfı polo nun bakım maliyeti benim c sınıfı aracımdan neredeyse %40daha pahalı.

Hal böyle olunca, zaten yolacağı kadar yolmuş oluyor. Yani o "iyi niyet" değil, "ben bunun parasını her bakımda taksit taksit aldım" parası.

Ha şimdi diyeceksiniz ki araba 2 defa bakıma girdi, şanzıman parası mı aldılar... o da arıza yapmayanlardan biriktirilenler...
    klasik yorum gelmiş gene doğuş kullanıcısı bi üyeden
    parayı bulunca hemen vw ye gidermişiz.
    adamlar düdüklemek için şanzımanı dandik yapıyor ki satış sonrası da sevebileyim diye. yoksa bence şanzıman yapamayacak firma değil bence. gerçi 1.6 tdı da yapamıyor ama neyse. tsı tutturana kadar beygirlerle oynadı uzun süre. yazınca şüpheye düştüm yapamayabilir de.

• Benim anlamadığım vw bu dsg ye Avrupa'da 10 yıl garanti vermiyormu burada farklı bir şanzıman mi kullanılıyorda iyi niyet garantisi adı altında bir miktar ücret alarak yapıyor, şanzıman aynı araç aynı ve millette hala bu araçları almak için sıraya giriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Güzel kardeşim. Aynı vergi diliminde passatın çift kavraması 20-30 bin fark getiriyorken edc niye 10 bin fark getiriyor ? İkisi de çift kavramalı ? Bana açıklamasını yap bunun. Ne fark var arada 20 bin eden ?

Aynı zamanda bir insan , ikinci elde dsg 'sinin kavraması değişmemiş o arabaya fazladan para veriyorsa bu işten gram anlamıyordur

Alıntıları Göster
    Değerli Hocam;

Benim böyle bir ilk paragraf yazan birine bir açıklama yapmama gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 7 Nisan 2018; 0:22:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Honda nin şanzuman diye koyduğu şey diyerek nasıl bir fanboy olduğunu göstermissin hacı.

10-15 yıllık Hondalarda o şanzuman diye koyulan şey sapasağlam çalışıyor. Anahtar deymemis. Öteki tarafta sağda solda patlayan, yolda bırakma özelligine sahip dsg şanzuman.

Performans ve yakıt tasarrufunda dsg yi tartışmam. Her şey ortada. Ama bu kadar sıkıntıli bir şanzumani da savunmak için kaç para harcamak lazım bilemiyorum. (WV fanboy lari ücret almaz, aksine o üründen satın alır)

Alıntıları Göster
    Öncelikle WV değil, VW.

Sizin yazınız ve benim yazımı okuyan birisi kimin fanboy olduğunu açık net anlar merak etmeyin.

• wv artik bize araba yetistiremedigi icin fabrika koy gec yapiyo belli

tam kontrol edilen onaylanan parca ariza yapiyorsa kullanici hatasidir yada kontrol eden sahis alkolludur ;)

• Yalniz konudaki cevaplari goruyorsunuz degil mi ?

O kadar ezberlenmis yapay cevaplar ki. Konu basliginda DSG goruyor ilk mesajda fiyati goruyor okumadan salliyor.

Bu dsg degil baski balata degisimi diyen ise 10-15 mesaj sonra geliyor.

Yilda 1 kitap okuma orani var diyorlardi 1 bile degil bu ulkede

• quote:

Orijinalden alıntı: SPECIALIZED

Değerli Hocam;

Benim böyle bir ilk paragraf yazan birine bir açıklama yapmama gerek yok.

Alıntıları Göster
    Bence de. Yüzemeyeceği sulara girmemeli, altından kalkamayacağı konuda hüküm vermemeli insan.
  • Çok param olmadığı sürece dsg almam.Hala nasıl bu kadar satıyor bu olaylara ve bu fiyat farkına rağmen anlamıyorum.İkinci el bakarken zaten direk eliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 7 Nisan 2018; 0:59:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragen

5 yıllık araba oradaki KMye bakmayın. Bizim araba 15 yıllık 100.000 kmde daha. Yazsam ilana kmsi oynanmış derler. Buradaki arkadaşlara bakma sen bu ülkede hiç bir garantinin birbirinden farkı yok. Buradakiler sıfır aracının aksını, direksiyonunu falan değiştirip “Sorunsuz araç sorunsuz servis” yazıyor ama konu VW olunca ortalığı yangın yerine veriyor.
    Hicbir seyden haberi olmayan sirf vw alerjisiyle konuya gelip yazan giden tipler.

Simdiye kadar gordugum en ucuz servis tr de vw nin,her 10000 de bakima cagirip 1000 lira ustunde fiyat ceken malum markalari gormezden gelirler.

Dsg konforuna alisan fi tarihinden kalma cagdisi tam otomatiklere binemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 7 Nisan 2018; 1:18:31 >
  • Kardeş km'yi fazla düşürmüşsün.

• msansertekin kullanıcısına yanıt
    hocam ugrasmayın bence konuda tescilli fanboylar var diyeceğim ancak bunlar artık fanboyluğuda geçti.. kendinizi yorduğunuza değmez bırakın dsg ile ne halleri varsa görsünler.

Ben kesinlikle almıyorum aldırmıyorum hatta imkanım varsa, mecbur kalmadıysam kullanmıyorum kullandırmıyorum.
    Ne kazık yemeğe ne de kendimi keriz yerine koydurmaya niyetim yok.
  • 57k da şanzuman değişmesi...
  • Aracın kullanım koşulları nasıldı acaba, hangi şehirde kullanıldı, daha çok şehir içimi şehir dışımı yol yaptı, kullanıcı ne ölçüde tecrübeli bir sürücü, aracı kollayarak mı kullanır yoksa umursamazmı?

Bunlar bilinirse daha net bir şekilde değerlendirme yapılabilir.

Çünkü kavraması olan her şanzımanda kavramanın belli bir süre sonra değişmesi gerekeceği tabidir. Önemli olan bunun hangi kmde olacağıdır.bu noktada değişim km sinin erken mi yoksa geç mi olduğunu kullanım koşulları belirler.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.