Bildirim
5750 saat hızını sabitleme ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ekran kartlarında 2d 3d modları vardır oyuna gırdıgınde 3d moduna gecıp gercek hızlarına cıkar sorun yok ama hep 3d hızında calıssın dersen bıosunu edıtleyıp yapabılırsın -
quote:
Orijinalden alıntı: silentman
ati 5750 ekran kartım var. Masaüstü kullanımında gpu ve ram hızlarını otomatik olaraka düşürüyor. Bunu iptal etmenin bir yolu varmı.
neden saat hızlarını masaüstünde hızlandırmak istiyorsun ? Ekran kartı masaüstünde çok iş yapmadığı için tasarruf olsun diye hızını otomatik düşürüyor bu güzel bir özellik. -
masaüstünde 150 ye 300 mhz. çalışıyor. Bu hızlar özellikle bazı flash oyunlarda (poker vs.) kastırmalara sebep oluyor. Bunun önüne geçmek istiyorum. -
güç seçenekleri>yüksek performans seçip deneyin ama 150-300 mhz de bile ezer flash oyunları -
Yok hocam gerçekten kastırıyor (çok fazla değil ama gıcık ediyor işte). Niyet güzel olmuş ama hızları gerçekten düşük tutmuşlar. Şu bios edit meselesi için bi prg. buldum ama du bakalım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X