Şimdi Ara

5770'le Battlefield 3? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aleka

quote:

Orijinalden alıntı: MrKreamy

quote:

Orijinalden alıntı: ORACLE@METU

HIS ATI HD 5770 var bende. oyuna girdiğimde geri dönüş yaparım.

Dostum yalan oldu herhalde

Hangi oyuna giriş yaptığında anlamadım ki ben ?

Bence Battlefielddan bahsediyor

• quote:

quote:

yok yok buradayım. İşler yoğun giremedim foruma falan.

Oyuna girdim, her hangi bir kasma olmadı. Alfanın normal oyuna göre kalitesi nasıldır bilmiyorum ama alfada görüntü kalitem gayet iyiydi. Hiç kasma olmadı.
  • optimizasyon meslesi ama normal ayarda oynarsın
  • quote:

quote:

quote:

Oyuna girdim, her hangi bir kasma olmadı. Alfanın normal oyuna göre kalitesi nasıldır bilmiyorum ama alfada görüntü kalitem gayet iyiydi. Hiç kasma olmadı.

Ayarlar hakkında detay verirsen sana minnettar kalırım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Clown.031

sendeki 5770 bende 5570 var ben ne yapayim bir fikri olan ? :D

Herkes yüksek kalitede oynucak diye bir şey yok, sende 640x480 de bütün ayarlar en düşükte çok az kasarak oynarsın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ayarlar hakkında detay verirsen sana minnettar kalırım hocam

ayar değiştirmeden girdim. default olarak gelen ayarlar. bakmadım açıkcası.

• Beyler laptopumdaki hd6770m ekran kartıyla oynanır mı ki

bc2 yi high'ta, crysis2 yi de 4 dereceden 3.sünde açıyor şu an için
  • oynanmaz
  • 5650 ile bad company 2'de yarım saat rahat rahat oynarken sonrasında kasıyordu. Bf3'ü çalıştırabilir miyim?
  • Oyun sağlam geliyor ama iyi sistem değil çoook iyi sistem istiyor fullemek için ben fulliycem ama bu oyunu iyi bir kalitede oynıyıp min 50-60 fps görmek için yeterli bir kart olabilir 5770 ama fazla zorlama sonuçda bir gtx580 değil :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihanE9 -- 10 Ağustos 2011; 22:30:26 >
  • arkadaşlar bnde de hd5770 var BF3 ü orjinal almak istiyorum betaya katılan arkadaşlar hangi düzeyde oynadılar öğrenmek istiyorum sizce yeterlimi BF3 için ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Beyler laptopumdaki hd6770m ekran kartıyla oynanır mı ki

Biri el atsin lae 6770mobile ile oynanir mi hic mi laptopta betayi deneyen yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

El atiyim Bc2 oynadınmı? oynadıysan kendi ayarlarınla kaç fps aldın yani 1440.900 texture high felan 50-60 veya üstü gibi birşeyse bf3 de 1280 de aynısına yakın bir sonuç alabilirsin ama sadece ekran kartın fps ni etkilemiycek işlemcinde önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihanE9 -- 12 Ağustos 2011; 17:56:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CihanE9

quote:

quote:

El atiyim Bc2 oynadınmı? oynadıysan kendi ayarlarınla kaç fps aldın yani 1440.900 texture high felan 50-60 veya üstü gibi birşeyse bf3 de 1280 de aynısına yakın bir sonuç alabilirsin ama sadece ekran kartın fps ni etkilemiycek işlemcinde önemli

BC2 online oynuyorum hocam High Grafikler 1AA'da çok rahat oynanıyor hocam tahmini minimum 40fps falan vardır Ya zaten Battlefield3 ü işte son grafiklerde açayım falan bi amacım yok oyunu orta seviyede yüksek fps ile oynatsa yeter.
    İşlemci sıkıntı olmaz heralde i7 2630QM

edit: frapsla baktım 45 50 fps arası değişiyor online oyun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 12 Ağustos 2011; 20:53:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Duguid

Teşekkür ederim hocam, sanırım istediğim çözünürlükte mediumda oynayabileceğim

• quote:

Teşekkür ederim hocam, sanırım istediğim çözünürlükte mediumda oynayabileceğim

Birde merak ettiğim ayarı DX10'a alıpta deneyen oldumu.Eğer direk default DX11'de oynuyorlarsa 1920x1080 Medium DX11'de 5770'in verdiği performans süper bile bence o kaliteye göre.Bende HD5770 ile BC2'yi bitirdimki hala bu ekran kartını kullanıyorum.DX11 Low'da bile istediğim akıcılığa erişememiştim.Sonra DX10 yapıp herşeyi High'a aldım ve HBAO'muydu neydi onu kapadım AA'da en aşağıda.Bu ayarlarla 40 FPS'nin altına hiç düşmemiştim patlama olan yerlerde bile.

Tahminimce BF3'de DX10'a alırsak High'da çok rahat 40-50 ile oynarız.Hani bakarsın optimizasyonu geliştirmişlerdir daha fazla fps'yle bile oynayabiliriz kim bilir.

• arkadaşlar bendeden sapphire HD5770 var işlemci core i5 750 2.66ghz , ram 4 gb ddr3 1333mhz sizce high ayarlarda oynayabilirmiyim mönitör samsung p2250 1920x1080 full çözünürlük olmasa bile en azından 1650x1050 çözünürlüğünde oynayabilirmiyim rahat bir şekilde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: m@vibereli

arkadaşlar bendeden sapphire HD5770 var işlemci core i5 750 2.66ghz , ram 4 gb ddr3 1333mhz sizce high ayarlarda oynayabilirmiyim mönitör samsung p2250 1920x1080 full çözünürlük olmasa bile en azından 1650x1050 çözünürlüğünde oynayabilirmiyim rahat bir şekilde ?

arkdaşlar nasıl bi performans alabilirim cvp lütfen ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.