Şimdi Ara

5770'le Battlefield 3? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MrKreamy

quote:

Orijinalden alıntı: ApistoGraMMa

quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

ultra hevesiniz nedir anlamış değilim. oyunun atmosferine kapılınca grafik felan unutuyorsunuz sadece akıcılık var mı yok mu o göze çarpıyor.
    1440x900de 5770 ile medium ayarda çok akıcı oynarsın işlemcin de fena değil.

Buraya yazıyorum HD 4670 ile 1280*720 low-med arası oynarım
    Nerden biliyon lan derseniz;

Şimdiye kadar bu kartla 1366-768 de İstisna oyunlar hariç high-very high oynadım,
    Crysis 2 1366-768 çok yüksek,25+
    Medal Of Honor 1366-768 herşey high.Full HD LCD TV'ye bağlayıp oynıyorum,1920*1080 20+fps veriyor.

İşlemcim Dual Core 2.00
    Ram DDR2 667 2 GB Kingston

Default ayarlarında Overclock'suz

Yok öyle bir dünya. BF3 betasını Rush modunda oynamaya başladım, birkaç ayar hariç hepsi lowda ve 45i bile gördüğüm oldu. Umarım optimizasyon daha iyi olur final sürümünde

Bende Oynadım,720p low-da bazı yerlerde 30+ oluyordu bazı yerlerde 15.Ama full çıkınca herşey belli olur

• Arkadaşlar tüm sistem soruları için bu siteye girin
    http://www.systemrequirementslab.com/cyri/
    Linkten açamayanlar google'a ''Can you run it'' yazın.Oradan oyunu seçin.Sisteminizi inceleyecek ne düzelde açarsınız sonucunu verecek size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicegame! -- 2 Ekim 2011; 22:45:49 >
  • biraz oc yaparsan çok rahat ultra ayarlarda bile oynayabilirsin tabi işlemci ve raminde desteklemesi lazım, oc yaparken mutlaka fan hızını artır kartı yakma

ekleme:

şunuda söyleyeyimki fps değeri okadar önemli bir mesele değil 23 ten sonrasını insan gözü algılayamayacağı için 24fps ile 140fps yi çıplak gözle ayırt EDEMEZSİNİZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 3 Ekim 2011; 17:29:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.