Şimdi Ara

5770'le Battlefield 3?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu sıralar kafama takılan konulardan bir tanesi 5770 kullanarak nasıl Battlefield 3 oynayacağım. Birçok yabancı forumda okuduğum kadarıyla bu kartla Battlefield 3'ü highlayabilirsin ancak maxlayamazsın diyorlar. Kullandığım çözünürlük 1440x900. Sistemimde aşağıda. Fikirlerinizi alabilir miyim

• Pardon beyler imzamı değiştirdimde.. AMD Phenom II x4 955 3.2 GHz 8 Mb Cache Black Editionım ve 4 1333 MHz GB Ram'im var
  • 5770 kullaniyorum ve sana kesinlikle diyorum o kart zaten butun olayi ustleniyor tam bir f/p krali onun ustune kart tanimam cok severim kendilerini
    Her turlu alayina gidersin fakat 2-3 fps artis icin 1280*1024 tavsiye ederim hem ekran daha genis gorunuyor.
  • Hocam 1440x900 tercihim onun yerine afden kısarım bi medium açayım yeter ya, okuduğum forumdaki arkadaşlar fazla sallamış gibi geldi bana
  • Bu kart alayına gider tabi crysis 1 hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleka

Bu kart alayına gider tabi crysis 1 hariç

Birde ARMA 2.. 20 FPS aldığımı bile hatırlıyorum
  • Hoca her konuya yazmaktan sıkıldım, Bad Company 2'yi rahat oynayabiliyosan Battlefield 3'ü daha rahat oynayacaksın. Optimizasyon olarak BF3 daha iyi olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BATTLEFİELD 1
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

Hoca her konuya yazmaktan sıkıldım, Bad Company 2'yi rahat oynayabiliyosan Battlefield 3'ü daha rahat oynayacaksın. Optimizasyon olarak BF3 daha iyi olacak.

Hocam görsem yazmazdım kusura bakma Umarım dediğiniz gibi olur fakat genel yorumlar BF3ün sistem katili olacağı yönünde. BC2yide Highda sıkılmadan oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKreamy

quote:

Hoca her konuya yazmaktan sıkıldım, Bad Company 2'yi rahat oynayabiliyosan Battlefield 3'ü daha rahat oynayacaksın. Optimizasyon olarak BF3 daha iyi olacak.

Hocam görsem yazmazdım kusura bakma Umarım dediğiniz gibi olur fakat genel yorumlar BF3ün sistem katili olacağı yönünde. BC2yide Highda sıkılmadan oynuyorum

Yok hocam yazmanıza bişey demiyorum da anakonuya sorsaydınız keşke.

• quote:

quote:

quote:

Anakonuya sordumda pek ipleyen olmadı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anakonuya sordumda pek ipleyen olmadı

Kaynamıştır arada.

• 1440x900 ise zaten yeterli olur. 19" e kadar 19" de dahil yeterli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 27 Temmuz 2011; 22:01:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForYouKill

1440x900 ise zaten yeterli olur. 19" e kadar 19" de dahil yeterli olacaktır.

1920x1080 çözünürlükte bad company 2 yi oynatıyor. Bf 3üde oynatabilir bence
  • Umarım mediumda pek birşey istemez şu BF3
  • Crysis 1 i hd 5770 ile rahat şekilde oynayamıyorum ama crysis 2 yi rahat şekilde oynuyorum. Optimizasyon meselesi. Bad company 2 ile bf 3 te buna benzer innnnnnş.
  • sendeki 5770 bende 5570 var ben ne yapayim bir fikri olan ? :D
  • HIS ATI HD 5770 var bende. oyuna girdiğimde geri dönüş yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORACLE@METU

HIS ATI HD 5770 var bende. oyuna girdiğimde geri dönüş yaparım.

Bekliyorum
  • quote:

Dostum yalan oldu herhalde
  • quote:

quote:

Dostum yalan oldu herhalde

Hangi oyuna giriş yaptığında anlamadım ki ben ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.