Şimdi Ara

5770 mavi ekran sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son bi kaç gündür bilgisayara hiç bir ekleme yapmadığım halde ( driver/donanım) uzun süreli oyun oynadığımda 1-2 saat civarı
    mesela nfs hot + bfbc-2 gibi bazen ekran kartı sürücüsü yanıt vermeyi kesti diyor 1-2 dk sonra geri toparlıyor, bazense direk mavi ekrana
    bağlıyor ve kilitleniyor. ekran kartım garantili sizce bu sorunu kesin nasıl teşhis ederim.

hangi test programını kullanabilirim yada başka çözüm önerisi olan varmı ?
    sorunun kesin ekran kartından oldugunu kanıtlaya bilirsem garantiye göndericem.

tesekkurler yardımlarınız için....

• Furmark ile test edebilirsin ekran kartını. Ekran kartı için daha eski sürüm sürücüleri denemekte de yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Furmark ile test edebilirsin ekran kartını. Ekran kartı için daha eski sürüm sürücüleri denemekte de yarar var.

tesekkurler peki furmark sırasında çökmezse uzun sürede oluyor genelde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serokutay

quote:

Furmark ile test edebilirsin ekran kartını. Ekran kartı için daha eski sürüm sürücüleri denemekte de yarar var.

Tüm sistemi göz önünde bulundurmalısın PSU etmeni mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 9 Ocak 2011; 21:11:17 >
  • quote:

quote:

Hangi catalyst sürümü yüklü ? 10.12 ise mavi ekran sorunu çoğu kişide oluyor ... Bende Hd5770 kullanıyorum . Son 2 hafta içinde 5-6 kez mavi ekran hatası aldım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ated90

quote:

quote:

Hangi catalyst sürümü yüklü ? 10.12 ise mavi ekran sorunu çoğu kişide oluyor ... Bende Hd5770 kullanıyorum . Son 2 hafta içinde 5-6 kez mavi ekran hatası aldım .

dogru 10.12 yüklü su an, psu da sorun oldugunu sanmıyorum 500 wat highpower.

• Daha onceleri olmayip simdi oluyorsa driverden dolayidir. Bi sonraki surumu bekleyin. Ya da simdikini silip bi oncekini kurun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop mavi ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Laptop Siyah Ekran Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.