5799 TL TWISTED MINDS 27 TM272QE 2K IPS 165Hz 1MS HDMI DP FREESYNC/GSYNC |
5799 TL TWISTED MINDS 27 TM272QE 2K IPS 165Hz 1MS HDMI DP FREESYNC/GSYNC
-
-
Markayı ilk defa duydum tecrübeniz var mıdır bu marka ile ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
özellikleri mükemmel ama markaya aynı şeyi söyleyemeyiz,servisi ise servis pointmiş neresinden tutsak elimizde kalıyor.. 5800 tlyi yoldan toplamıyorsak bilindik markalara bakın kesinlikle.
-
geçen bunun gibi bir markayı paylaştılar 5k ya bu tip markalar rekabetçi fiyatla girmek yerine tepeden girmeye çalışıyorlar piyasaya, geçen ki markada ilk defa duyulduk bir markaydı veledin birine 1 tane monitör vermişler gelmiş burda toz kondurmam şöyle iyi böyle iyi diye millete itelemeye çalışıyorlardı, almayın böyle markaları sonra sürüm sürüm sürünürsünüz ha ucuz olur dersiniz ki yahu yarı yarıya ucuz bi şans verelim o da yok. 3 kuruş faz<la verin bilindik marka alın
EDİT: her incelemeyede inanmayın. incelemeyi yapanın ne kadar bilgisi var. atıp tutmakla katalog bilgisini okumakla yağlayıp ballamakla gecekonduyu saray yapamazsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 11 Haziran 2023; 21:16:59 > -
-
Ürünün paneli yanlış hatırlamıyorsam Lg marka. Bu kurlar ve zamlarla neden olmasın dedirtiyor maalesef..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
240 hz olanı Lg panel diye biliyorum. Bunda panel belli değil. Alan birinin kontrol etmesi gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Viewsonice benziyor .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu monitorden yeni aldim. Sansima siyah ve koyun renklerde belli olan 1 adet ölü piksel cikti. Fakat kirmizi sari yesil beyaza gibi renklerde sikinti yok bu yuzden iade ya da garantiye gondermeyi dusunmuyorum. Oyun oynarken yada film izlerken hic belli olmuyor. Fakat cok karanlik ortamlarda gercek oyun ya da filmlerde gorunur diye düsünüyorum. Tepki süresi akiciligi cok iyi. Onceki monitorum MSI g241 di. Buna gecince paliodan inip mersedese binmis gibi hissettim. G241 de oyunda Ani donuslerde görüntü resmen camur oluyordu. Blurlaniyordu asiri sekilde. Bunda o durum cok cok daha az. Sonraki monitorum OLED olacak ama OLED Alana kadar bu beni idare eder. Ölü piksel disinda bence bir eksisi yok. O da sansiniza kalmis. Arkada ki tuslari haric. Msi in menusunu kullanmak daha kolaydi joystick oldugu icin bunda 4-5 tane Tus var onlarla kontrol ediliyor. Birde 27 inch bana büyük geldi. Oyun icin dusunuyorsaniz 24 ideal bence ama tabi kisiden kisiye degisir. Zevk meselesi. Dip not, uzerindeki hoparlör inanilmaz kötü, müzik dinlerim felan diyorsaniz demeyin. Ha YouTube de haber, video felan izlerken idare eder ama film ve müzikte keyif vermez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuhanUzuncan -- 13 Haziran 2023; 1:41:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Alan nasıl kontrol edecek? İçini açmadan bir yöntemi var mı?
-
Ölü piksel monitoru iade edin. Satarken cok zorlanirsiniz. Illa birgun saticaksiniz ve bu bir kusurdur uretim hatti icin. Hazir stok varken degisim hakkini kullanin.
Ben sirf bu yuzden amazondan alirdim ürünü. Ses etmiyorlar ölü pikselde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İçini açmaya gerek yok, servis menüsüne girmeniz gerekiyor. Dell'de monitörün üstündeki butonlarla giriliyor ama bunda nasıl oluyor bilmiyorum açıkçası. Şöyle bir menü çıkması gerekiyor karşınıza:
Technopat'ta biri aynı monitörün 240 hz olanında girmiş servis menüsüne. Monitör menüsünde yoksa service menüsü şu konudan bir sorun isterseniz, hem siz öğrenmiş olursunuz paneli hem de almak isteyen varsa öğrenmiş olur.
technopat sosyalElektronik: Twisted Minds QHD 240 Hz Nano IPS monitör 7699 TLhttps://www.technopat.net/sosyal/konu/twisted-minds-qhd-240-hz-nano-ips-monitoer-7699-tl.2578618/page-5#post-20344447
-
Monitörler üzerine ufak bir kaç kelam edeyim.
Özelliklerinin yanında en önemli şey kullanım ömrü.
Bu ömür ise nasıl anlaşılır? Kullandıkları komponentlerin kalitesinden.
Peki sadece bu mu? Hayır değil.
Servis ve müşteri dönüşleri, kronik sorunlar vb. şeyler zamana yayılan değerlendirmelerdir.
Yani mühendislik tasarımı olarak 3-5 tane malzemeyi bir araya getirmek işin basit kısmı. Dayanıklılık kısmı ise zamana yayılan, kullanıldıkça görülebilen konular.
Haliyle bilinmedik markanın dayanıklılık kısmı her zaman soru işareti.
2-3 yıl garanti süresi bittikten sonra kaç yıl daha kullanabileceksiniz?
5 yıl sonra bu marka ortada olacak mı? Yoksa televizyon tamircilerini mi gezeceksiniz?
Açıkçası bu ülkede her an her şey olabiliyor. (Bknz. Toshiba gibi bir dünya devinin Türkiyeden çıkışı, Vestel'in Toshiba isim ve üretim haklarını almasına kadar geçen süre ve alsa dahi eski modellere destek vermemesi, Toshibanın Türkiyede sahipsiz ve servissiz bırakılması gibi)
Neyin ne olacağını bilemeyeceğimiz için, ben özellikle bilinmedik markalarla paramı riske etmeyi sevmiyorum.
Emsal ürün 6k olur, bu ürün 4k olur, 2k için belki bu riske girerim ama aynı fiyat gamında, benzer ürünler varken NEDEN BU?
Edit : Twisted Minds markasını araştırdım, ortada araştırılacak bir bilgi de yok açıkçası. Güzel tasarlanmış bir websitesi gördüm ancak içinde zerre bilgi yok, kimler, neredeler, ne zaman bu marka yaratıldı vs. gibi. İşin özü, Çin fasonu bir ürün gibi görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerros -- 13 Haziran 2023; 15:2:37 >
-
Qhd 165 hz için dediğiniz doğru olabilir ama aynı markanın Qhd 240 hz monitörü de var ve o fiyata başka 240 hz qhd monitör ben göremedim. Bilindik markaların Ips, Qhd 240 hz monitörleri uçmuş durumda, mevcut kur ile yeni gelen de zaten daha pahalı gelecektir. Servis, teknik destek, malzeme kalitesi onlar başka konu tabii. Ben fiyatı ve verilen özellik olarak değerlendiriyorum. Ben bilindik markalarda da sıkıntı yaşadım bu arada, bu firmada da yaşanabilir tabii ki. Üründe sorun varsa uğraşıyorsunuz maalesef. Uğraşmıyorsanız şanslısınız.
-
Rekabet etmek istiyorsa ki bu ürün için konuşuyoruz, aynı fiyatla değil çarpıcı bir fiyat ile piyasaya girmesi lazım.
-
gamers_arena fasonu mu bu? ya da türkiye'de onlar satıyorlar galiba.
-
@Kerros QHD, IPS, 165 hz monitör istiyorsanız 10 bin TL altında yine çok fazla alternatif yok. Aynı fiyata hangi ürün var? Daha fazla para verilecekse alternatif var QHD, IPS monitör özelinde. QHD, VA panelleri diyorsanız o başka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 13 Haziran 2023; 17:33:48 > -
Bende başka monitör var da hani paneli nasıl öğreniriz diye sormuştum. Manipüle edilir mi bilmiyorum ama benim Hp Omen 25i de servis menüsü yoktu. Açma/kapama tuşu ile joystick tuşuna aynı anda basınca servis menüsü açıldı. Display Specification sitesinde yazanla aynı panel görünüyor👍.
-
Bazen aynı modelde farklı panel kullanılabiliyor. AOC böyle bir şey yapmıştı ve kullanılan IPS paneller arasındaki fark fazla idi. IPS monitörlerde kontrast değeri VA kadar olamıyor zaten ama iki panel arasında fazla fark vardı kontrast değeri açısından AOC'nin monitöründe. Servis menüsü yoksa içini açmadan nasıl bakılabilir bilmiyorum, başka yöntemi yoktur sanırım.
techlessyoutubeI was surprised to find out that the AOC 24G2 series now uses a different panel and not the Panda panel that it used to have. In this review I will test the new and quietly refreshed 24G2U and see how it compares. ICC profile download: http://bit.ly/AOC24G2U-ICC AOC 24G2U (affiliate link): https://geni.us/dASgAf2 As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. To see how the old 24G2 performs check out my comparison video: https://youtu.be/9iBaF4elEr8 Or these reviews: @Hardwareunboxed - https://youtu.be/6MHdeDv9bqI @PCMonitors - https://youtu.be/vrUmK-1sjvw Support me on Patreon: https://www.patreon.com/techlessYT Instagram: https://www.instagram.com/iamtechless Index: 0:00 - About the 24G2U 0:52 - 24G2 vs 24G2U 1:30 - Design & Ergonomics 2:55 - Brightness & Contrast 4:01 - Uniformity 4:38 - Color Performance 6:11 - sRGB Mode 7:07 - Refresh Rate & Adaptive Sync 7:51 - Ghosting & Motion Blur 9:05 - UFO Comparisons 10:29 - Same Name, Different Panel 13:00 - How to Check Which Panel You Got 14:10 - Conclusionhttps://www.youtube.com/watch?v=JMVg3k1HjDo
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
geçen bunun gibi bir markayı paylaştılar 5k ya bu tip markalar rekabetçi fiyatla girmek yerine tepeden girmeye çalışıyorlar piyasaya, geçen ki markada ilk defa duyulduk bir markaydı veledin birine 1 tane monitör vermişler gelmiş burda toz kondurmam şöyle iyi böyle iyi diye millete itelemeye çalışıyorlardı, almayın böyle markaları sonra sürüm sürüm sürünürsünüz ha ucuz olur dersiniz ki yahu yarı yarıya ucuz bi şans verelim o da yok. 3 kuruş faz<la verin bilindik marka alın EDİT: her incelemeyede inanmayın. incelemeyi yapanın ne kadar bilgisi var. atıp tutmakla katalog bilgisini okumakla yağlayıp ballamakla gecekonduyu saray yapamazsınız |
Benzer içerikler
- a101 canon yazıcı
- deepcool morpheus
- msi shout out
- phanteks t30
- epson l3260 yorumlar
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- siber pazartesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X