Şimdi Ara

58.000 TL BÜTÇEYE ARAÇ ÖNERİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raif efendi

illa hb diyorsan bence focus. Sedan da olur dersen mondeo-accord onerebilirim

Sedan düşünmüyorum üstadım. Focusta aklımın bir köşesinde henüz tam elemedim. Arkadaşımda focus sedan dizel altı ileri; titanum x paket , smart paketlisi var. Arabanın yakıt tüketimi 7 lt seviyesinde geziyor. Düşüremedik ne yaptıysak. Acaba hb i nasıl focus un?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35.KSK.35 -- 26 Kasım 2013; 4:19:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35.KSK.35

quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

Evet arkadaşlar 58 bin tl ye kadar hatchback araba alacağım. Yıllık 25000 km yapıyorum. 2010-2011-2012
    A3 1.4 tfsi sportback bakıyorum ama bu aracın yakıt tüketimi ve genel özellikleri hakkında bilgim yok.
    Sıfır araçlarla bu araç arasında kaldım.
    Otomatik vites arıyorum.
    Sizce ne almalıyım?

Auris 1.4 dizel otomatik olabilir mmt vitesi test ettim Düzeltmişler

Hocam auris bana küçük ve basık geldi. Sanki içi ferah değil gibi. Tabi ki sedan gibi olmaz ama tek kapı gibide sıkışık olmaması lazım. Segmentteki diğer araçlar daha geniş ve ferah.

O konuda haklısınız auris benim donanım fiyat açısından hoşuma gitti golften daha fazla donanım sunuyor 10 bin ucuza

• quote:

quote:

Sedan düşünmüyorum üstadım. Focusta aklımın bir köşesinde henüz tam elemedim. Arkadaşımda focus sedan dizel altı ileri; titanum x paket , smart paketlisi var. Arabanın yakıt tüketimi 7 lt seviyesinde geziyor. Düşüremedik ne yaptıysak. Acaba hb i nasıl focus un?

hocam bence 7 lt çok yuksek bir değer değil. benim mondeo 8-9 litre yakıyor. bence focus u düşün yol tutuşu konforu c sınıfına gore gerçekten iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • c4 ün vites geçişlerini beğenmediyseniz aurisi de hiç düşünmeyin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

c4 ün vites geçişlerini beğenmediyseniz aurisi de hiç düşünmeyin bence.

Maalesef c4 teki 1 den 2 ye geçerkenki o yığılma olmasa mercan kırmızısını veya beyaz full olanını almıştım çoktan.

• quote:

quote:

quote:

hocam bence 7 lt çok yuksek bir değer değil. benim mondeo 8-9 litre yakıyor. bence focus u düşün yol tutuşu konforu c sınıfına gore gerçekten iyidir

Bana yüksek gibi geldi o kadar sakin kullanıma göre. 1,5 yıl oldu hala aynı yakıyor araç.

• şu an aklımda leon sabitlenmiş gibi ama denemek lazım tabi dizel 54.000 bence uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagitan

şu an aklımda leon sabitlenmiş gibi ama denemek lazım tabi dizel 54.000 bence uygun

Dizel otomatiği 59.400 geçiyor web sitesinde. Full ü 65 i geçer herhalde

• 25.000 km büyük rakam o yüzden dizel tavsiyemdir. Kendimde A3 kullanıyorum, gönül rahatlığıyla her zaman herde de tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haketmedim

25.000 km büyük rakam o yüzden dizel tavsiyemdir. Kendimde A3 kullanıyorum, gönül rahatlığıyla her zaman herde de tavsiye ederim.

Sizin a3 dizelmi benzinli mi ortalama yakıt tüketiminiz ne kadar acaba?

• leon iyi hoş ama malum dsg sorununu göz ardı etmeyin derim..
    ceed çok başarılı ancak yakıtı malum... i30 daha fazla yakar..

c4 ün geçişlerini beğenmediniz iseniz toyotoya hiç bakmayın derim..

bence bu durumda en mantıklısı c4 derim...
  • Leon aradığınız araç

Cee'd ve i30 dizel otomatik sakın almayın sorunları yokta çok yakıyor dizel olmalarına rağmen bence 1.6 Tdi Leon Fr Alıp yolunuza devam etmeniz

C4 lerde güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meitu1

Leon aradığınız araç

Cee'd ve i30 dizel otomatik sakın almayın sorunları yokta çok yakıyor dizel olmalarına rağmen bence 1.6 Tdi Leon Fr Alıp yolunuza devam etmeniz

C4 lerde güzeldir

Leon 1.6 tdi da FR yok galiba style ve reference yazıyor sitede sadece. Bakalım sorunca öğreneceğiz
    C4 teki yığılma çok kötü 1 den 2 ye geçişte. Onun dışında keyifli araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35.KSK.35 -- 26 Kasım 2013; 21:51:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

leon iyi hoş ama malum dsg sorununu göz ardı etmeyin derim..

Aynen leonda dsg var. Forumda çok tartışıldı son durum nedir acaba bu şanzumanda?

• 35.KSK.35 kullanıcısına yanıt
    Volkswagen 1.68 milyon aracı geri çağırıyor

Volkswagen elektronik ve sürüş sistemi sorunlarından dolayı küresel bazda 1.6 milyonun üzerinde aracı geri çağırıyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarinca

Volkswagen 1.68 milyon aracı geri çağırıyor

Volkswagen elektronik ve sürüş sistemi sorunlarından dolayı küresel bazda 1.6 milyonun üzerinde aracı geri çağırıyor ...

Tamamen şans işi galiba bu dsg şanzuman. Geri çağırılma iyi bir şey bence. Ama vw nin dsg de daha uzun garanti vermesi gerekli

• quote:

quote:

Aynen leonda dsg var. Forumda çok tartışıldı son durum nedir acaba bu şanzumanda?

vw dünya çapında 1milyonn aracını üretim hatası olarak geri çağırırken bizim ülkemizde garanti süresi bile 2 yıl...

pimini çekip bombayı elinize almayın derim.. illa alacaksanız manuelini alın..

• quote:

quote:

quote:

vw dünya çapında 1milyonn aracını üretim hatası olarak geri çağırırken bizim ülkemizde garanti süresi bile 2 yıl...

pimini çekip bombayı elinize almayın derim.. illa alacaksanız manuelini alın..

Öyle de hocam. Manuel otomatikteki hazzı vermiyor ki. Ayrıca aynı zamanda f1 olması ayrı bir güzellik. Tamamen şansımıza kalacak galiba bu şanzuman işi

• quote:

quote:

25.000 km büyük rakam o yüzden dizel tavsiyemdir. Kendimde A3 kullanıyorum, gönül rahatlığıyla her zaman herde de tavsiye ederim.

Benim 1.6 LPG'li yakıt olarak ortalama 25 krş civarı yakıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Benim 1.6 LPG'li yakıt olarak ortalama 25 krş civarı yakıyor.

Lpg li düşünmüyorum hocam. Ama yakıt yüketimi iyiymiş 1.6 lpg nin. 1.4 tfsi 2010-2011 hakkında bilginiz yokmu hocam?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.