Şimdi Ara

58.000 TL BÜTÇEYE ARAÇ ÖNERİSİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 35.KSK.35

quote:

Orijinalden alıntı: Haketmedim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Haketmedim

25.000 km büyük rakam o yüzden dizel tavsiyemdir. Kendimde A3 kullanıyorum, gönül rahatlığıyla her zaman herde de tavsiye ederim.

Sizin a3 dizelmi benzinli mi ortalama yakıt tüketiminiz ne kadar acaba?

Benim 1.6 LPG'li yakıt olarak ortalama 25 krş civarı yakıyor.

Lpg li düşünmüyorum hocam. Ama yakıt yüketimi iyiymiş 1.6 lpg nin. 1.4 tfsi 2010-2011 hakkında bilginiz yokmu hocam?

Benimkinden bariz performanslı olduğu açık tfsi moturun ancak yılda yaptığınız km çok fazla o yüzden mantık dizelden yana.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Meitu1

Leon aradığınız araç

Cee'd ve i30 dizel otomatik sakın almayın sorunları yokta çok yakıyor dizel olmalarına rağmen bence 1.6 Tdi Leon Fr Alıp yolunuza devam etmeniz

C4 lerde güzeldir

Leon 1.6 tdi da FR yok galiba style ve reference yazıyor sitede sadece. Bakalım sorunca öğreneceğiz
    C4 teki yığılma çok kötü 1 den 2 ye geçişte. Onun dışında keyifli araç

C4 ü tekrar test etmenizde yarar görüyorum. Ben arkadaşımın aracında çok defa bulundum ama 1-2 geçişinde bir yığılma dikkatimi çekmedi. Yazılımı güncellemişlerdi galiba. Diğer viteslerde zaten attığını bile anlamıyorsunuz. manuel kullanan kimse o kadar seri geçiş yapamaz. Ben şahsen beğeniyorum c4'ü. Hatta temiz DS4 bulsanız süper olur bence. Manuel olacaksa Leon da alınabilir bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: L-E

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Meitu1

Leon aradığınız araç

Cee'd ve i30 dizel otomatik sakın almayın sorunları yokta çok yakıyor dizel olmalarına rağmen bence 1.6 Tdi Leon Fr Alıp yolunuza devam etmeniz

C4 lerde güzeldir

Leon 1.6 tdi da FR yok galiba style ve reference yazıyor sitede sadece. Bakalım sorunca öğreneceğiz
    C4 teki yığılma çok kötü 1 den 2 ye geçişte. Onun dışında keyifli araç

C4 ü tekrar test etmenizde yarar görüyorum. Ben arkadaşımın aracında çok defa bulundum ama 1-2 geçişinde bir yığılma dikkatimi çekmedi. Yazılımı güncellemişlerdi galiba. Diğer viteslerde zaten attığını bile anlamıyorsunuz. manuel kullanan kimse o kadar seri geçiş yapamaz. Ben şahsen beğeniyorum c4'ü. Hatta temiz DS4 bulsanız süper olur bence. Manuel olacaksa Leon da alınabilir bir araç.

O zaman tekrar uğrayıp c4 ü test edeyim. Hem yazılım konusunu sorarım düzeltildimi diye? Leon u manuel almak daha mantıklı galiba . Onu manuel almayı düşünürsem değerlendireceğim.
    Aslında şuanki bindiğim aracı da satıp 85 bin tlye bütçemi arttırarak yeni quashqai de beklemek de mantıklı geliyor ama daha fiyatları belli değil ne zaman geleceğide meçhul. Çevremdekilerde 2010 3.20d al ikinci el o bütçeye çıkacaksan eğer diyor. Bakalım zaman ne gösterecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sana tek araba söylüyorum araştırmana gerek yok o fiyata tek ve on numara araba alınır skoda super b td ister ıkıncı el al ister sıfır diğer modelleride olur sitesinden bak. WW üretiyor arabayı araba ww passattan farkı yok ömürlük binersin yılda 25 bin kilometre yapacaksan tipinede bakma sana en sağlam dizel motor araba kapı kolu tutacaklarında ww yazıyor . 600 -700 kilometre gidiyoruz ki yolun yarısı 140 la geçiyor 150 tl yakıyor araba c4 muş hunday i ye felan o parayı verme intaar et daha iyi
  • Leon style 1.6 tdi,c4,kia ceed 1.6 crdi,i30 crdi style
  • C4 ün malzeme kalitesi mükemmeldi.Ön konsol sırf yumuşak plastik.Ceed de öyle.İ30 da.
  • Kardeş araba virajı alırken çarpışmalarda çukura girip çıktığında Ön konsol sırf yumuşak plastik diye bakmıyorlar 25-30 bin kilometre yapacam diyor sen konsol diyorsun sankı diğer arabaların konsolu kazık gibi hundai uçan teneke araba o para verilirmi yuhhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Evil Dead

C4 ün malzeme kalitesi mükemmeldi.Ön konsol sırf yumuşak plastik.Ceed de öyle.İ30 da.

İ30 ve ceed çok yakıyor hocam. C4 iyi ama dediğim gibi benim test ettiğimde 1 den 2 ye geçerken yığılma vardı

• quote:

quote:

C4 ün malzeme kalitesi mükemmeldi.Ön konsol sırf yumuşak plastik.Ceed de öyle.İ30 da.

İ30 ve ceed çok yakıyor hocam. C4 iyi ama dediğim gibi benim test ettiğimde 1 den 2 ye geçerken yığılma vardı

Dizelini dedim ben.Doğru emsallerine göre biraz fazla yakıyor kia-hyundai .Ayrıca c4 tek kavramalı olduğundan öyle geçiyor 2 den 3 3 den 4 e falan sorun yok.
  • quote:

quote:

quote:

Dizelini dedim ben.Doğru emsallerine göre biraz fazla yakıyor kia-hyundai .Ayrıca c4 tek kavramalı olduğundan öyle geçiyor 2 den 3 3 den 4 e falan sorun yok.

Aynen diğer viteslerde bir sorun yok. Bir arkadaş yukarıda yazılım güncellemeyle giderildi diyor o sorun. Bakalım gidip sorup tekrar deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35.KSK.35 -- 28 Kasım 2013; 20:11:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen diğer viteslerde bir sorun yok. Bit arkadaş yukarıda yazılım güncellemeyle giderildi diyor o sorun. Bakalım gidip sorup tekrar deneyeceğim.

Aynen test edin derim.Ayrıca iç mekanı çok kaliteli.O kullanılan plastik d sınıfına rakip.

• Su konusulan araclar arasinda en iyisi lepn 1.6 dsg style ful led pAketlisi..
    Su forumta tek konu dsg olmus.hayatinda dsg gorse bomba zannedecek bi suru insan yorum yapiyor,yarisida coluk cocuk.
    C4mus hyundaiymis ucan tenekelere o paralar verilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Su konusulan araclar arasinda en iyisi lepn 1.6 dsg style ful led pAketlisi..
    Su forumta tek konu dsg olmus.hayatinda dsg gorse bomba zannedecek bi suru insan yorum yapiyor,yarisida coluk cocuk.
    C4mus hyundaiymis ucan tenekelere o paralar verilmez.

Leon kafama yattıydı aslında ama forumdaki dsg muhabbeti ve benimde daha önce bu şanzumanı kullanmadığımdan ve etrafımda bilgi alabilecek birileri olmadığından insan ın kafasında soru işaretleri oluşuyor. Acaba demeden edemiyor insan ya bende karşılaşırsam ?

• Ben dsg ile 2 hafta once tanistim ve cok memnunum,ariza cikarma olasiligi her yari otomatikte var.digerleri gibi araba silkelenecegine dsg alirim konforuma bakarim
    Herhangi bir arizada zaten garanti devreye giriyor bide garantiyi uzatirsiniz tamamdir
    Ayrica leonun led farlari yeter cakma fransiza koreliye leon toz yutturur

• Sen hangi şanzumanı kullandın daha önce 35.ksk
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykaer

Sen hangi şanzumanı kullandın daha önce 35.ksk

Çoğunlukla 1.5dci, 1.6 benzinli, 2,5 crdi kullanıyorum. Bmw 1.16 8 ileri, c4 1.6 e-hdi otomatik, guilleatta dizel, i30 dizel otomatik,ceed otomatik peugeot 508 1.6 dizel otomatik, focus sedan 1.6 dizel manuel, astra hb 1.3 dizel 2012 , quasqai 1.5 dci 2012 test ettim aklıma gelenler

• Birde s60 1.6 dizel 2012 manuel kullandım

• Kardeş sen ya arabadan anlamıyorsun ya bu araçları kullanmadım tüm bunları kullanıp nasıl dsg şanzımana anlam veremedin anmaladım hiç dsg şanzuman kullanmadın mı bu araçlar kaç model hangi şanzuman tipi var o onemlı .markası motor hacminden söz etmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykaer

Kardeş sen ya arabadan anlamıyorsun ya bu araçları kullanmadım tüm bunları kullanıp nasıl dsg şanzımana anlam veremedin anmaladım hiç dsg şanzuman kullanmadın mı bu araçlar kaç model hangi şanzuman tipi var o onemlı .markası motor hacminden söz etmiyorum

Dsg hiç kullanmadım. Bmw 8 ileri otomatik, c4 dizel mcp, s60 1.6 e-drive mauel, quashqai 1.5 dci manuel, 508 manuel 1.6 dizel, i30 otomatik dizel, focus sedan 1.6 manuel kullandım

• Kesinlikle dsg golf7 benzinli

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.