Şimdi Ara

58.000 TL BÜTÇEYE ARAÇ ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
1
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 58 bin tl ye kadar hatchback araba alacağım. Yıllık 25000 km yapıyorum. 2010-2011-2012
    A3 1.4 tfsi sportback bakıyorum ama bu aracın yakıt tüketimi ve genel özellikleri hakkında bilgim yok.
    Sıfır araçlarla bu araç arasında kaldım.
    Otomatik vites arıyorum.
    Sizce ne almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35.KSK.35 -- 25 Kasım 2013; 15:23:09 >

• Sıfır c4 dizel otomatik donanım seviyesine göre 54-62 bin TL arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35.KSK.35

Evet arkadaşlar 58 bin tl ye kadar hatchback araba alacağım. Yıllık 25000 km yapıyorum. 2010-2011-2012
    A3 1.4 tfsi sportback bakıyorum ama bu aracın yakıt tüketimi ve genel özellikleri hakkında bilgim yok.
    Otomatik vites arıyorum.
    Sizce ne almalıyım?

Yilda 25,000km yapiyorsaniz mutlaka dizel arac bakmanizi tavsiye ederim.

Hyundai I 30
    Kia C'eed
    Seat Leon

bakmanizi oneririm 0km olarak.
  • illa hb diyorsan bence focus. Sedan da olur dersen mondeo-accord onerebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: raif efendi

illa hb diyorsan bence focus. Sedan da olur dersen mondeo-accord onerebilirim
    Ben de o civarlarda araç bakıyorum dizel ve full donanım bakıyorum şu an fiesta ve kia rio sporty arasında kaldım forumda arkadaşlar çok yardımcılar sağolsunlar fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim farklı bir araç önerisi de olabilir.Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagitan

Ben de o civarlarda araç bakıyorum dizel ve full donanım bakıyorum şu an fiesta ve kia rio sporty arasında kaldım forumda arkadaşlar çok yardımcılar sağolsunlar fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim farklı bir araç önerisi de olabilir.Şimdiden teşekkürler

hocam ne fiestası ne riosu, cee'd,focus alınır o paraya
  • Ingrid I kullanıcısına yanıt
    full mu olur acaba bi de araçta full önemli mi sizce?
  • quote:

full mu olur acaba bi de araçta full önemli mi sizce?

Orta dolu olur, orta dolu c sınıfı full b den daha iyidir
  • quote:

Evet arkadaşlar 58 bin tl ye kadar hatchback araba alacağım. Yıllık 25000 km yapıyorum. 2010-2011-2012
    Otomatik vites arıyorum.
    Sizce ne almalıyım?

Auris 1.4 dizel otomatik olabilir mmt vitesi test ettim Düzeltmişler
  • Eski bir 1.4 tfsi a3 kullanıcısı olarak yılda 25 bin km yapacaksanız kesinlikle bu araçtan uzak durun derim. Sıfır araç konusuna gelince yeni leona bakın muhakkak hatta test sürüşü de yapın.
  • Leon 1,6 tdi in hayirli olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Thoth

Leon 1,6 tdi in hayirli olsun.
    seat leon araştırdım ve hakikaten iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum volkswagen motoru kullandığı doğru mu?
  • quote:

seat leon araştırdım ve hakikaten iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum volkswagen motoru kullandığı doğru mu?

Alıntıları Göster
    Sıfır araç almayın azizim. Bu forum kadar sisteme itiraz edip de bir tavır sergilemeyen bir yer bilmiyorum. Araba fiyatları arttıkça isyan bayraklarını çekeriz, iş araba almaya gelince, cebimiz de 3-5 kuruş para görünce yelkenleri suya indirip, ikinci ele tenezzül etmeyiz. Sıfır kokusu ararız araçta. Piyasada araştırdıktan sonra bir sürü güzel ve uygun fiyatlı ikinci el araç var.

Yazdıklarımdan sizi tenzih ediyorum, tamamen genel görüşümdür.

• quote:

Seat a vw sahip neden dogru olmasin? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Sıfır c4 dizel otomatik donanım seviyesine göre 54-62 bin TL arasında

Bende öyle düşünüp c4 ü test ettim tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Araba 1 den 2 ye vites atarken tabiri caizse arkadan sanki biri asılıyor gibi yığılıyordu. Donanımlarına söylenecek söz yok tabi. Ama şanzuman yüzünden arabadan soğudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35.KSK.35 -- 26 Kasım 2013; 3:55:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Otomatik vites arıyorum.
    Sizce ne almalıyım?

Yilda 25,000km yapiyorsaniz mutlaka dizel arac bakmanizi tavsiye ederim.

Hyundai I 30
    Kia C'eed
    Seat Leon

bakmanizi oneririm 0km olarak.

İ30 ve ceed i test ettim fena sayılmazlar. fakat benim kullandığım iki otomatik araçta 8 lt nin altına düşmedi. Her ne kadar sakin kullanmayı denesemde. O yüzden ikisini eledim forumda da bahsediliyor zaten otomatikleri çok yakıyor diye. Şuan test etmediğim ve aklıma takılan bir tek leon kaldı umarım onun şanzumanı ve donanımları tatminkardır. Bakacağız artık

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_1629

Eski bir 1.4 tfsi a3 kullanıcısı olarak yılda 25 bin km yapacaksanız kesinlikle bu araçtan uzak durun derim. Sıfır araç konusuna gelince yeni leona bakın muhakkak hatta test sürüşü de yapın.

A3 yakıt tüketimide oldukça yüksek öyleyse. Leon aklımda en kısa sürede test edeceğim. Fakat seat ın ikinci elde çok fazla değer kaybedecek olması beni düşündürüyor. Bakalım araç hangi seviyelere ulaşmış kalite bakımından.
    Bu arada dizel otomatik leon un şanzumanı dsg mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Sıfır araç almayın azizim. Bu forum kadar sisteme itiraz edip de bir tavır sergilemeyen bir yer bilmiyorum. Araba fiyatları arttıkça isyan bayraklarını çekeriz, iş araba almaya gelince, cebimiz de 3-5 kuruş para görünce yelkenleri suya indirip, ikinci ele tenezzül etmeyiz. Sıfır kokusu ararız araçta. Piyasada araştırdıktan sonra bir sürü güzel ve uygun fiyatlı ikinci el araç var.

Yazdıklarımdan sizi tenzih ediyorum, tamamen genel görüşümdür.

Sıfır araç almak gibi bir takıntım yok. Elbette ikinci el güvenilir bir arkadaştan sorunsuz bir araç almak daha mantıklı. Özellikle satarken ki yapacağımız daha az zarar düşünüldüğünde. Fakat abuk sabuk ilanların içinden gerçek temiz aracı bulmak samanlıkta iğne aramak gibi. Keşke eşden dostan veya yakın çevremden bir araç denk gelse. Bakalım nasip bu işler. Araştırıyorum o ihtimalide.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

Seat a vw sahip neden dogru olmasin? :)

İnşallah ikinci elde de vw gibi seat ında marka imajı insanlar üzerinde olumlu yönde değişir. Leonu test etmek şart oldu en kısa zamanda inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35.KSK.35 -- 26 Kasım 2013; 4:20:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

Otomatik vites arıyorum.
    Sizce ne almalıyım?

Auris 1.4 dizel otomatik olabilir mmt vitesi test ettim Düzeltmişler

Hocam auris bana küçük ve basık geldi. Sanki içi ferah değil gibi. Tabi ki sedan gibi olmaz ama tek kapı gibide sıkışık olmaması lazım. Segmentteki diğer araçlar daha geniş ve ferah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35.KSK.35 -- 26 Kasım 2013; 4:19:47 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.