Şimdi Ara

58.000 TL BÜTÇEYE ARAÇ ÖNERİSİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 35.KSK.35

quote:

Orijinalden alıntı: aykaer

Kardeş sen ya arabadan anlamıyorsun ya bu araçları kullanmadım tüm bunları kullanıp nasıl dsg şanzımana anlam veremedin anmaladım hiç dsg şanzuman kullanmadın mı bu araçlar kaç model hangi şanzuman tipi var o onemlı .markası motor hacminden söz etmiyorum

Dsg hiç kullanmadım. Bmw 8 ileri otomatik, c4 dizel mcp, s60 1.6 e-drive mauel, quashqai 1.5 dci manuel, 508 manuel 1.6 dizel, i30 otomatik dizel, focus sedan 1.6 manuel kullandım

Dsg yi anlamıyorum demiyorum. Keyifli bir şanzumandır bmw 1 serisi 8 ileri otomatik gibi. Fakat sorun yaratma noktasında çözüm lerini anlayamadım vw nin. Kimisi garanti karşılıyor mekatronik değişiyor diyor kimisi yolda ısınıyor kenara çekiyorum diyor. Bu noktada insan % 80 sorun yaşarım diye düşünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Leon 1.6 TDI DSG

• Kardeş dsg alacaksın ki vites geçişlerin takır takır olur sorun yaşamazsın hiç yoksa diğer otamatik vites arabalar adamı öldürür gaza verirsin hızlı araba vites atmaz manuel tadını vermez. ama otamatık vites olsun diyorsan dsg şanzuman alacaksın ki buda sana fazladan 4-5 bin tl eder. Sen senelik 25-30 bin km yapacaksan büyük ihtimal şehir dışına gideceksın yolun uzun yolsa manuel al değmez o paraya.at vitesi 5 e keyfine bak hem biraz daha az yakar otamatiğe göre. Alacağın araba skoda olsun Octavia.süper b 2 . rappit. hepsinde dsg şanzuman var manuelde var harika arabalar f/p olarak skoda yetide harika param var diyorsan alırsın. Leonda güzel araba ama ben skoda diyorum. söyledikleri arabaların çoğunu kullandım qashqai, leon. skoda. c4 muş hundai miş geç onları adam arkaya park kamerası koymuş onu gösteriyor. viraj almaz o arabalar süspansıyon yok kasa yok malzeme kalitesiz vsvs. ama göz boyamaları iyidir. hçberk tede takılı kalma arka daracık ilerde anlarsın arabayi yukleyecegın tutar işi yaramaz arka varsa süper b de yayıla yayıla git . benden bu kadar. Gerisi sana kalmış

• ww passat dsg şanzuman nerde ısınmış at arabasımı bu la iki soluklansın diye sağa çek:D kardeş arza yaparsa 2 bin tlden sesi gelmez sanırım garanti süresi dışında arza yapabilir araba sonuçta. onu alırken sorarsın garantisi nedir vsvs sen 58 bin tlden bahsediyorsun 2-3 bın tl lik paraya göremi hesap yapacaksın. diyelim ilerde bozuldu 2 sene sonra 2-3 bin tl harcaman gerek dsg şanzuman almayacakmısn anlamadım çok detay düşünüyorsun sanırım. önce alacağın arabaya karar ver sonra bayisinden motor seçenekleri garanti vs bilgi alırsın veya sitesinden . ben araba tavsiye ettim konu o şekılde açılmış. dsg nin içindeki dişli sayısının hesabını yapmak için değil
  • Cevaplarda bazı kelimeler tam çıkmamış özür
  • quote:

ww passat dsg şanzuman nerde ısınmış at arabasımı bu la iki soluklansın diye sağa çek:D kardeş arza yaparsa 2 bin tlden sesi gelmez sanırım garanti süresi dışında arza yapabilir araba sonuçta. onu alırken sorarsın garantisi nedir vsvs sen 58 bin tlden bahsediyorsun 2-3 bın tl lik paraya göremi hesap yapacaksın. diyelim ilerde bozuldu 2 sene sonra 2-3 bin tl harcaman gerek dsg şanzuman almayacakmısn anlamadım çok detay düşünüyorsun sanırım. önce alacağın arabaya karar ver sonra bayisinden motor seçenekleri garanti vs bilgi alırsın veya sitesinden . ben araba tavsiye ettim konu o şekılde açılmış. dsg nin içindeki dişli sayısının hesabını yapmak için değil

Kardeşim tavsiyen için teşekkürler. İlk baştada yazdım dizel otomatik, yarı otomatik hb araba düşünüyorum. Sedan bir sonraki aracım olur inşallah.

• quote:

Cevaplarda bazı kelimeler tam çıkmamış özür

Önemli değil anladım ben ne demek istediğinizi. Teşekkürler

• Eyw kardeş kazasız belasız binersin inş önemli olan ooo
  • kıa ceed araştır
  • Leon dizel e FR paket eklenebiliyor mu?
  • 1.4 tsi golf 7 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flowles

1.4 tsi golf 7 :D

yıllık 25.000 km yapıyorum hocam dizel lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartvel08

kıa ceed araştır

yakıt tüketimi çok yüksek ceed in. teşekkürler
  • Ford Focus veya Alfa Romeo Giulietta.

Benzinli düşünürseniz özellikle Multiair motor çok dikkat çekiyor.
  • Yeni Citroen c4 düşünmez miydiniz, gerçi yarı otomatik şansımanı konusunda 2'ye geçerken biraz sallıyor
    diyenler var ama bana göre fiyatına bakarsan en dolu ve en konforlu araç. Senede bu kadar km yapacaksanız
    konforu ihmal etmemek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.