yatı katımı varmış adamın kaldığı ev burda çoğunuzun kaldığı evden beterdir bizim buarada suriyelilerin kaldığı evler gibi. alım gücü sadece telefon elektronik teknolojik aletler değil. adam zengin değil oranın garibanı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Ekim 2024; 14:26:15 > |
58 EURO MU AĞIRDIR ?? 58 TL Mİ ?? (3. sayfa)
-
-
Peki Almanya motor üretirken Güney Kore napıyordu? Kore savaşı yapıyordu, sonra ne oldu?
-
Senin yatın, katın mı var?
Kaldığı evin videoları var, açıp bakabilirsin. Çoğumuzun evinden beter olan kısmı da gösterirsin.
Suriyelinin kaldığı ev görmemişsin. Yaşadığın ülkeden haberin yok. Ben sana öğretiyim al izle.
Alım gücü telefon ve elektronik aletten ibarettir diye bir ifadeyi kimse kullanmadı. Konuya mantıklı cevap veremediğinde hep böyle saçmalar mısın?
Adam zengin demedim. Yine cevabın olmayınca saçmalamışsın. Adam oranın garibanı olarak sürekli gezebiliyorsa zenginini de görmek isterdim. Bu da tabutuna atılan son çivi olur.
Alper RendeyoutubeHerkese selamm, Miafitz, Toşko ve bizim çocuklarla birlikte İstanbul’da mültecilerin yaşadığı evleri gezdik! Biz gördüklerimize çok şaşırdık! İyi seyirler! Beni Instagram’dan Takip Etmeyin Unutmayın! instagram.com/alperrende Miafitz ve Toşko’nun Sosyal Medya Hesapları: instagram.com/miafitz instagram.com/toskofacts1 Diğer RND House Kanalları @BetulCakmak5 @broz @mertefegunaydin @AhmetRendeTech @RndHousehttps://www.youtube.com/watch?v=X-LLNv_P3nA
-
iki tane dairem var ikisinide çalıştım aldım ailemden çok az katkısı var sadece oda ilk evimde sadece.
türkiyenin şu anki durumuna iyi diyen yok,gayet varoş bir ilçede oturuyorum 35+ yaş evli olanların çalışma hayatı olanların büyük çoğu ev sahibi arkadaşlarım ha o trende kaçtı biraz doğru.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Ekim 2024; 14:41:1 > -
şimdi bulamam o videoyu araştırmam lazım evinden çekmişti yıllar önce eşyaları mobilyalar evinin tarzı gariban styla döküntüydü babanne evi dersin.
çünkü eşyalar mobilyalar dekorasyon tadilat evler almanyada gayet pahalı düşük ücretle çalışan evini lüks düzemez gıcır,yeni büyük evede yerleşemez kiralayamaz vahşi kapitalizim her yerde var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Ekim 2024; 19:29:58 > -
Yok doğru benim demek istediğim Türkiyenin şu hali son 22 senenin eseri değil. Birikimli bir kayıp söz konusu. Herkesin ama herkesin önce iğneyi kendine batırması gerekir
-
22 senenin eseri değil. Son 6 senenin eseri. 2018'deki tek adamlık sistemi ile başladı her şey.
-
enflasyon fırtınası 2018'de başladı. bu da devletin 2018'de tamamen iflas ettiği anlamına geliyo. çünkü iflas eden devlet karşılıksız para basar, ve tüm harcamalarını bu karşılıksız parayla finanse eder. bu da çok yüksek enflasyon yaratır. yani iflas eden devlet "enflasyon yaratma" yöntemini kullanarak halkın parasını çalar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X