Şimdi Ara

58 Kuruşa Kahve Dünyasından Sıcak İçecek -Son 9 Gün- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
7.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav hem konusu var, hem daha ucuz alınabilecek ürün var
  • export20 kullanıcısına yanıt
    Hocam teslim almadan kodu vermiyorlar ya biri alacak ya da sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 tane sipariş verdim. arkadaşın evine yakın bir yere verdim gitti aldı. bakalım 4 tane kahve kuponu gelecek mi?

• Beyler kalem siparis ettim bukoli ile kitapyurdundan çıkmamış 3 gündür neden olabilir? Alan oldu mu?

• İptal olmuş?

• Sırf bir tane kahve için bilgileri doldurup , herhangi bir sipariş verecek ve gidip kargoyu teslim alacak kadar enerjisi olan varsa, hem tebrik ederim, -hem de yazıklar olsun derim.-

Kahve dünyasına gidip şifreyle "Abi bana bir kahve." diye ezilip büzülmeye değer mi?

Gerçekten sipariş verip şifre alanlar neyse , ama hiç mi kahve görmediniz ?

Sıcak fırsat anlayışı bu değil.Bu görgüsüzlük, kimse kusura bakmasın...

• rLzApex kullanıcısına yanıt
    Görgüsüzlük değil hizmetten yararlaniyoruz hocam 10 TL sepet yapan adam da ezilip buzulecek sizin mantığınıza göre

• Bu Sıcak Fırsatlar forumu altında bence artık yazılan fırsatların etik düzeyiyle alakalı bir kontrol mekanizması olmalı. Bu yazılanlar gerçekten içler acısı bir durum.

Uygun fiyata kitap satan bir site, kitap okumaya yönlendirmek için bir kampanya yapıyor ve kampanyayı buraya yazan kişi en ucuz kitaba değil, en ucuz kaleme yönlendiriyor.

Allah'tan korkun biraz, elinizi vicdanınıza koyun. Adam gelmiş "İstanbul'da değiliz, Bukoli kırtasiyecisiyle anlaşsak kalemi almadan kodu alsak" çakallığında, PES diyorum artık gerçekten PES!
  • Beyler siparisimi iptal etmiş alçak kitapyurdu

• benim de iptal olmuş. Ona göre bir alt limit koysalardı. Bir de burada savunanlar var şirketi bukoli ile alana kahve hediye işte neye göre iptal etmişler.
  • 35 kuruşa kahve almaya çalıştığınız için , siparişiniz iptal olmuş olabilir mi?

Herhalde onların da sizin kadar kafası çalışıyordur.

Gerçekten kitap siparişi veren ve bukoli seçenler iptal olmuyor olabilir mı ?

• almaya gitmesi var birde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 13.75 TL'lik siparişim de, 0.70 TL'lik siparişim de geldi, 0.58 TL'lik ve 1.50 TL'lik siparişlerim iptal oldu.
  • ÇandıR kullanıcısına yanıt
    Daha ucuz sitelerde var ucuzakitapal daha ucuz mesela ondan alalım ne dersiniz ? Konusu vardı 2₺ ye nutuk diye

• Siparisi iptal edilenler kitapyurdu ve bukoli'ye görüşlerini bildirsinler derim. Mağduriyetinizi yeterince iyi ifade ederseniz eminim yardımcı olacaklardir. Kitapyurdu'na "Bundan sonra sizden kalem bile almam" diye sert bir tepki de eklerseniz daha da hızlı sonuç alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇandıR kullanıcısına yanıt
    Sen kapitalizm çarklarının dönmesini sağlayan bir piyonsun, bu sistemde hiç kimse hayrına sen kitap oku diye kampanya yapmaz, çarklarının daha fazla kitleye ulaşması ve satışlarını daha maksimum seviyeye artırmak için yapılan bir reklam kampanyasidir. Sistemin acımasızlığı birçok fakir insanı içine alip yutuyor yada sistemin kolesi yapıyo... Bu sistemin bozukluğuna karşı yaşasın SICAK FIRSAT KARDEŞLİĞİ...

• Beyler anlayamadığınız nokta şu benim 50 kuruş filan aldığım şey kahve değil ürün eğer bukoli ile teslimat alırsam kahve hediye ve bukoli kampanyasında koşul yok iptal edilme nedeni yok kafalarına göre iptal var. Aynı zaman da bu gibi kampanyalarda şirketler bunları düşünmeli. Adam demiş firma salak mı diye abi ben normal kargo ile alsam iptal olmazdı. iptal nedeni keyfi kitapyurdunun zaten kitap alırsanız 2.el ya da ucuzkitap firma var 20tl ye bir kitaba vermezsiniz.
  • takdag90 kullanıcısına yanıt
    Sen kitapyurdu'nu bu şekilde kandırdığında kapitalizme karşı mı çıkmış oluyorsun? Sistemin kölesi olmaktan çıkıyor musun? Ayak bacak bunlar, sanki herkesin sorunu sistemle olduğu için bu kampanyayı değerlendiriyor.

Hem kapitalizme karşı bir insan olsan, gidip de kahve dünyası'nda 8-9 tl'ye satılan bir kahveyi nasıl bedavaya getiririm kafasında olmak yerine kahveyi gider mahalle kahvesinde, yada evinde yapar içersin. Böyle kapitalist insanların arasına girip orada içmeye çalışmazsın.
  • O zaman belli kurallar koyacaklar şu kadar alışverişe veya benzeri 0.10 kurusluk üründe olsa alırım kimseyi ilgilendirmez.Sistemin açıgını keyfi iptal yapamaz

• sercioz kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de onu diyorum. her zaman bu gibi kampanyanlarda müşteri açıkları bulmaya çalışır. Biraz zeki insanlar alırsın işe işte 5 tl alt limit koyarsın. Benim siparişim iptal omuş. Neden? biri demiş ki firma salak değil neden bu böyle neden olur mu. Bunu diyen insanlardan daha zeki insanlara kampanyalar düzenlettirilir ise böyle sorunlar olmaz diye düşünüyorum neyse kahvesinden değil böyle firmalara destek olunması komik.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.