Şimdi Ara

58 Kuruşa Kahve Dünyasından Sıcak İçecek -Son 9 Gün-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
7.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanyamız:http://www.kitapyurdu.com/index.php?route=information/information&information_id=121

Alacağımız kalem:http://www.kitapyurdu.com/kitap/kitapyurdu-kalemi/250769.html&filter_name=kalem

Merhaba arkadaşlar hatırlarsınız birkaç ay önce yine 58 kuruşa sinema bileti kazanmıştık. Şimdi ise kahve dünyasını kurutuyoruz. O kampanyada kitap yurdu kaleminin kalemi tükenmişti

58 Kuruşa Sinema Bileti:https://forum.donanimhaber.com/58-kurusa-sinema-bileti-bitti--123968903

Bu kampanyanın kötü tarafı sıcak içecek kazandıktan sonra 10 gün süreyle kullanılabilinmesi. Onun dışında bukoli kargo bedava.

Geçen sefer o kadar yüklenmiştiki bir numaraya bir şifre gelir diye kampanyayı değiştirmişlerdi Şuan öyle bir ibara göremedim ama arkadaşlar onu halletmek kolay ya demişlerdi o kısmı bilmiyorum

Sadece kitapyurdu değil bukoli kullanan sitelerde de oluyor. Hem ihtiyacınızı görüp hem kahve kazanabilirsiniz. Afiyet olsun

Bu arada böyle bir kampanya vardı geçen sene 5 içecek kazanmıştım. Aile boyu gitmiştik. Birimiz latte birimiz mocha birimiz sıcak çikolata almıştık. Sıcak içecek farketmiyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takasindirimm -- 9 Nisan 2017; 9:7:17 >

• 10 tane almıştım göndermemişlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphonekullanicisi -- 9 Nisan 2017; 9:7:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezerve

• Bu kadar uğraşana kadar ölücü tayfa alır sonra çek satışta 2 liradan satar bende onlardan alırım... hem ekonomi canlanır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 9 Nisan 2017; 9:12:46 >
  • Bu koli ANKARA ya neden gelmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konusu açılmıştı. O konuda 35 kuruşa alınabileceği söylenmişti, o daha sıcak 😂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke kitap okumak için bir fırsat olarak görseniz şu kampanyayı. Bari bunu istismar etmeyin ara sıra ölücü gözlüğünü çıkaralım...

• larenuf kullanıcısına yanıt
    +1

• bize starbucks fırsatları ile gel :D kim gider kahve dünyasına..
  • konusu var, araştırmadan açmayın

• Fiyat hatası olur, hakkımızdır deriz, macera olsun deriz, thhye gideriz, al sat yapalım para kazanalım deriz bir şekilde alırız eyvallah.
    Sıcak bir fırsattır, hem eğlenelim hem ucuza ihtiyaçlarımızı giderelim deriz eyvallah.

Ama kimse için hayati bir ihtiyaç olmayan, Kahve Dünyası'ndan bir içecek kazanmak için 50 kuruşluk kalem almayı etik bulmuyorum. Sıcak fırsatçılık bu değildir. Kitapyurdu ve bukoli milyonlarca liralık satışlar yapan ve bizi mağdur eden sitelerden değil. Bu yapılacak olan alışverişin hem kitapyurduna hem bukoliye zarar vereceği ve gelecekte yapılacak kampanyaları engelleyeceğini düşünüyorum.

Kitap okuma oranının bu kadar düşük olduğu bir ülkede, insanları biraz daha özendirecek bir kampanya yapılıyor. Biz onu da baltalamayı ve sömürmeyi seçiyoruz. Ondan sonra neden kimseden kampanya gelmiyor, bu aralar hiç fırsat yok diye ağlıyoruz.

50 kuruşluk hiç kullanmayacağınız bir kalem alacağınıza sitede kelepir kitap diye bir bölüm var. Orada 1-2 lira gibi komik fiyatlara kitaplar var. Bari onlardan alın da kitap bağışı kumbaralarına falan bırakın..

• ales kitabı alacaktım kampanyadan da yararlanayım dedim ıspartaya gönderim yokmuş istanbul hariç çöp.
  • aynı hesap ve telefon no ile 2.siparişi versem 2 tane kahve kodum mu olacak? mezarcılardan acil yardım bekliyorum.
  • İstanbula taşınıcem

• stevenashty kullanıcısına yanıt
    Bu yorumdan sonra vazgeçtim. Bi kahve için adamlar okadar uğraşıcak gerek yok

• mag13 kullanıcısına yanıt
    http://www.kitapyurdu.com/index.php?route=product/bargain&category=0&discount=50&filter_in_stock=1&sort=p.price&order=ASC
    bende merak ediyorum 35 kuruş dururken neden 58 mesela?
    geçenki sinema biletinde de 58 seçildi özellikle
  • Yav kalemi göndermesinler kahve kodunu göndersinler yeter bir de suç adamların alt limit koysun abicim biz ne yapalim

• İstanbulda bi adres sallasak olmuyormu ? Kod teslimatran sonrami geliyor ?

• kargo zaten bize gelmiyor sanırım. sizin belirlediğiniz bukoli üyesi bir işyerine (kırtasiye vs.) gidiyor siz oradan alıyorsunuz. acaba kırtasiyeyi arayarak halledebilir miyiz?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.