Şimdi Ara

58 Kuruşa Kahve Dünyasından Sıcak İçecek -Son 9 Gün- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
7.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rLzApex

Sırf bir tane kahve için bilgileri doldurup , herhangi bir sipariş verecek ve gidip kargoyu teslim alacak kadar enerjisi olan varsa, hem tebrik ederim, -hem de yazıklar olsun derim.-

Kahve dünyasına gidip şifreyle "Abi bana bir kahve." diye ezilip büzülmeye değer mi?

Gerçekten sipariş verip şifre alanlar neyse , ama hiç mi kahve görmediniz ?

Sıcak fırsat anlayışı bu değil.Bu görgüsüzlük, kimse kusura bakmasın...

dostum mezarcılık bunu emreder. beğenmediysen konuyu terket
  • Qbert1903 kullanıcısına yanıt
    Dibine kadar katılıyorum; Ölümüne ölücüyüz
  • Adı Yok alın abi 35 kuruş, 17 tane hikaye var içinde, ben 2 tane sipariş ettim 70 kuruşa geldi. Benim size tavsiyem tedarik süresi 4 gün vs. olan ürünlerden sipariş vermemeniz, aynı gün kargo ya da 1 gün tedarik süresi olan ürünlerde şansınızı deneyin ...

58 Kuruşa Kahve Dünyasından Sıcak İçecek -Son 9 Gün-
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Bu koli ANKARA ya neden gelmiyor.

cunki esegin sacindan oturu.
  • Kahve kodu gelen oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim siparisimde hala hazirlaniyor olarak gorunuyor kodda gelmedi henuz siparisten bugune 10 gun odu
  • Kampanya bitti..

bir basit kalemi veya 1-2 senelik eski kıytırık bir dergiyi dahi 1 haftada göndermeyen bu sitedeki tüm siparişlerini iptal edin ve hesabınızı da sildirin...

• Şifre geldi an itibariyle. Ayrıca "Adı Yok" dergisini almamızda vesile olan arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Ufak ama gerçekten güzel dergi. Diğer sayılarını da alıcam büyük ihtimalle.

• 17 sinde siparis vermistim bugun yola cikmis bakalim ona kod gelecek mi

• gelir.

• Beyler neyi tavsiye edersiniz ?

• bi kahve için ne taklalar atılıyor :d . para vermek istemiyosanız böyle yerlere gitmeyin arkadaş . illa gösteriş yapmak zorunda değilsiniz
  • Beyler şifre geldi, dün kahve dunyasinda sıcak cikolata ictim ama kasada bu urun kampanya kapsaminda degil yazdi.

Tüm sıcak iceceklerde gecmiyor mu bu sifre oyle yazıyordu.

Acil beyler bugun tekrar gidicem, deneyen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RUBY-CONCERTO -- 19 Nisan 2017; 13:42:48 >
  • ben gittim .Türk kahvesi yada americano içicekdim ama karamelli machiato en pahalısı diye onu içtim:D Pekde beğenmedim.Adamlar nasıl yapıcaklarını bilmiolardı,şifremin resmini çektiler sonrada kahvemi verdiler.
  • Çok teşekkürler gittim bugun, latte aldım, sifreyi kullanamadı kağıda not aldı.

• 3 alışverişe 2 kod geldi, adı yok dergisini de pek beğenmedim bu arada, devamlı bir dini motiflerle süslenmiş edebiyat, neyse ki bu vesileyle carpe diem yayın evi ve derginin editörünü tanıma şansımız oldu, kendisinin sosyal medyadaki siyasi paylaşımlarını da öğrendikten sonra, daha da carpe diem yayın evinin kitaplarını almam dedim, kahveleri de küçük boy mu veriyor, her boy alabiliyor muyuz ?
  • Arkadaş da aynısı olmuş hocam, malesef kurala uymuyorlar heralde. Daha garibi türk kahvesinde de geçmiyor demişler şimdi bukoli ve kahve dünyasını aricam tepki gösterelim

• Cevahir avmye gittim kodları kullanamadı kasada. Kahve dunyasını arayıp söyledim. Dönüş yapıcaz, telafi edicez gibisinden bir sey söyledi. Tamam dedkm. Bakalım bekliyorum.

• Kimse kullanamiyor mu kodlari son durum nedir

• Forum İstanbul'da latte de kullanmış arkadaş. İçmeden teyit almak lazım. Bu arada son gün ay sonu, içemeyip hediye etmek yada makul fiyata satmak isteyen özel mesaj atabilir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.