Şimdi Ara

5800 artık açılmıyor bi bakın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5800 telefnuma v21.0.025 güncellemesini kurmuştum. fakat bundan sonra galeride hiçbirşey görünmedi. pc den yüklediğim müzikler vs, telefonun kamerasından çektiğim görüntülerin içbirine galeriden ulaşamadım. sadece görev öneticisinden ulaşabiliyorum.
    daha sonra *#0000# ile güncellemeleri kontrol ettim ve v30.0.011 güncellemesini kurdum belki sorun çözülür diye. ama artık telefon düzgün açılmıyor. açarken Nokia yazısı geliyor ondan sonra masaüstü ile birlikte :

home screen:
    feature not supported

hatası gelio ve bu hata mesajı sürekli kapanıp açılıo. ekranda görüntü kaymış vaziyette sürekli oynuo. ve hiç bi tuş çalışmıyor açma kapama dışında. dierlerine basınca aynı hatayı veriyor. format felan denicektim ama telefon açılmadığı için yapamıyorum. acaba servise versem, desem tüm güncellemeleriyle eksiksiz istiyorum felan, telefon elime düzgün ve istediğim gibi ulaşır mı? yada bir şekilde kendim çözme yöntemim yok mu acaba? kıracam telefonu ama paraya kıyamıyorum. yoksa karşı evin balkonuna atmıştım çoktan

bu da bi amatör video linki :D - http://www.youtube.com/watch?v=iQVJ1EhU8XY

not: video biraz saçma oldu webcam biraz kötü :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racemanonur -- 15 Ağustos 2009; 15:24:03 >

• up
  • telefonun sistemi göçmüş. durduk yere böyle birşeyin olması garip geldi ama hadi hayırlısı.
  • nasıl olur ki ya. illa servise götürcem yani. önceki 5610 için de 90tl ödemiştim şimdi bu da sorunlu. napcam ben bu nokia'yla ya of..
  • 90 tl yazılım için çok uçuk bir rakam. Başka birşey vardır o işte. Sadece yazılımla çözülecek bir sorun ise 25 tl civarına kvk da atabiliyorsunuz yazılımı. Ekstra ücrette zaten size şu olacak diye bildiriyolar.
  • yok 90 tl sadece yazılım değil. önce yazılım attılar sanırım 20-25 liraya. telefon elime ulaştıktan 1 hafta sonra yine bozuldu bu sefer de kayar kapak mekanizması yanmış ve bi parça daha değişmesi gerekmiş dediler. görüntü kaymıştı. ona da bi miktar ödedim 2 haftada 90 tl ödemiş oldum. peki şimdi bu telefona ne kadar masraf gider?? sadece yazılım yeterli olur sanırsam?
  • garanti yokmu hard format denedin mi kapalı halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhaniuM -- 15 Ağustos 2009; 18:30:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • var ama telefon yurtdışından geldi. önceki telefonda para ödemiştim. bunda da öderim heralde.
  • Şimdi şöyle birşey var.

Nokia cihazlarda yazılım atarken dahi flash ı yakma veya cihaza has bilgilerin bulunduğu bölümün silinme ihtimali mevcut. Eğer bu tür bir arıza oluşmuş ise yapılamama veya 25 tl den fazla masraf çıkarma şansı var. Dolayısıyla düzgün bir servise kvk genpa telpa gibi yerlere gitmeden kesin sonucu elde etmen pek muhtemel değil.

Ayrıca yazılımı kendin atmaya çalıştığın için garantisi olsa bile garanti dışına çıkar cihaz. Yazılım atarken bu önerge sana sunulur fakat okumadığımız için görmez kendimizi paralarız ondan sonra:)
  • bu uyarıda bulunduğun için saol
    peki ilk mesajda dediğim gibi tüm güncellemelerle birlikte eksiksiz istiyorum desem, yaparlar değil mi? umarım sorunsuz bi telefona sahip olurum iş bitince..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhaniuM

garanti yokmu hard format denedin mi kapalı halde

telefon 5800. dokunmatik. düzgün açılmadığı için ne *'a ne de 3'e felan basabilirim yoksa onu da denicektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: racemanonur

quote:

telefon 5800. dokunmatik. düzgün açılmadığı için ne *'a ne de 3'e felan basabilirim yoksa onu da denicektim

5800 hard format atılıyo ben attım hatta
    Yeşil Tuş ( Green Button )
    Kırmızı Tuş ( red button )
    Kamera Tuş ( Kamera Button)
    Açma butonuna (Open Button )

Şifre İsterse ( Pass ) = 12345
    bunları yap format atmış olursun
  • bir de phoenix ile firmware yüklemeyi deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra94

quote:

quote:

denedim ve oldu v30 ve sorunsuz. umarım yine sorun çıkmaz. çok saol

• quote:

quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun o zaman.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yardımcı olduğuma sevindim geçmiş olsun

• ama hala bir sorun devam ediyor
    v30 a geçiş sebeimi yukarda yazmıştım. aynı sorun devam ediyor. galeri ve müzik çalarda, telefonun kendi dosyaları ve hafıza kartındaki dosyalar bi türlü gözükmüyor. ancak dosya yöneticisinden ulaşabiliyorum hala. tek sorun bu kaldı. buna bir çözümünüz var mı acaba
  • quote:

ama hala bir sorun devam ediyor
    v30 a geçiş sebeimi yukarda yazmıştım. aynı sorun devam ediyor. galeri ve müzik çalarda, telefonun kendi dosyaları ve hafıza kartındaki dosyalar bi türlü gözükmüyor. ancak dosya yöneticisinden ulaşabiliyorum hala. tek sorun bu kaldı. buna bir çözümünüz var mı acaba

Sorunun kaynağı nedir tam olarak bilmiyorum ama har resetten önce hafıza kartını da formatlamanı önerebilirim. Bunun için hafıza kartını bilgisayarına takarak sağ tıklayıp biçimlendiri ardından FAT biçimini seçen gerekir. Bu işlemi yapmadan dosyalarını yedekleyebilirsin. Rehberi falan Dosya yöneticisindeki Yedekle menüsünden Yedekledikten sonra hafıza kartını bilgisayara takıp Backup klasörünü de yedekle. Ama bu yedekleme sırasında dosyaları ve ayarları yedekleme, çünkü bir sorun varsa bunlardan kaynaklanıyordur. Sadece rehberi ve Ajandayı yedekle. Hafıza kartını PC'ye takınca dosyalarını yedeklerken kesinlikle sys, system, private ve resources klasörlerini yedekleme bir virüs ya da progam uyumsuzluğu varsa buralarda olduğu kesin, gerekli programları daha sonra yüklersin. Hafıza kartına format attıktan sonra hafıza kartı telefona takılı değilken hard format at yukarıdaki yöntemle ve format tamamlanınca hafıza kartındaki resimleri falan Images klasörüne atıp kartı telefona tak.
    Muhtemelen bir program ya da virüs yüzünden görüntülenemiyodur resimlerin. Hard format atsanda o programlar hafıza kartında durduğu için yeniden yükleniyorlardır.

EDIT: Hafıza kartı okuyucu yoksa hafıza kartıyla ilgili işlemleri telefonu depolama modunda takıp yapabilirsin. Ama depolama modunda formatladıktan sonra kartı hemen çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzkirat -- 17 Ağustos 2009; 12:10:03 >

• dediğini en kısa zamanda denicem. teşekkürler.
  • işe yaradı teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.