Şimdi Ara

5800 avi divx oynatıyormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar netten indirdiğimiz avi mp4 felan filan direck telefona atıp izleyenbiliyormuyuz

• mp4 oynatıyo ama avi yi oynatmıyo diye biliyorum
  • cevap için teşekkürler,

divx mobile indiridim s60 v 3 telefon ıcındekı avılerı baslangıc sayfasında gosterdı program ama hıc bır sekılde program komutlarına ulaşamadım,

yapan bılen arkadaslardan bılgı beklıyorum
  • Eskiden hep divx indirirdim, şimdi mp4 daha çok kullanıyorum.
    5800 her mp4 ü oynatmıyor, h26x codecli lilerde sorun yok ama misal IDM ile diziport dan mp4 çektiniz,
    bu mp4 ler AVC1 codec line smartmovie ne RP hiçbiri oynatmıyor.
    bir oynatıcı açıyor ama 4-5 kare yi aşmıyor, omnia i900 den sonra hayal kırıklığı oldu benim için.Konvert edip aktarmak gerekiyor.

Divx player lar düşük karede ıynatıyor diye bliyorum 5800 da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 28 Mayıs 2010; 15:13:14 >
  • @1080p
    Diziport'tan direk nasıl izleyebiliyoruz peki? Skyfire browser'ın serverları önce kendi indirip, işleyip, bizlere mi gönderiyor?
    Bu konu da bir bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

@1080p
    Diziport'tan direk nasıl izleyebiliyoruz peki? Skyfire browser'ın serverları önce kendi indirip, işleyip, bizlere mi gönderiyor?
    Bu konu da bir bilginiz var mı?

Bu konuda pek bir bilgim yok, ama sistem deki Flash lite yi kullanmadan yapabileceğini sanmıyorum.

Dediğiniz gibi olsa idi, Oper'nın turbo özelliği ile içerik dakikalar sonra gelirken kendi sunucusunda işeyip bize gönderene kadar çok beklerdik dahası bu da mümkün olsa flash olmadan nasıl oynatacak.

-Flash içerik ve Video Oynatmama, veya sn/kare düşmesi
    -Bankaların kurumsal İnt. şubelerine girememe
    -Ön kameradan MSN görüşme yapabilme

Bu sorunlar 1700 tl lik olanda varken 500 tl lik 5800 bana fazla bile.

• AVİ'yi oynatıyor. Powermovie veya smartmovie programlarını telefona kurmanız gerekiyor. Bundan önceki telefonum N 73 bile bu programların sayesinde aviyi oynatıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schneider17

AVİ'yi oynatıyor. Powermovie veya smartmovie programlarını telefona kurmanız gerekiyor. Bundan önceki telefonum N 73 bile bu programların sayesinde aviyi oynatıyordu.

Bu programlarda ekranın sağında solunda vs. demo şu kadar gün galdı filan yazıyormu.
  • bi program vardı indirip telefona kurunca hepsini oynatıyordu. adını hatırlayan var mı ?
  • Ben birkaç program denedim ama sağlıklı bir şekilde oynatmıyor avi'yi. En güzel format factory ile mp4e çevirip keyfini çıkarman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

Ben birkaç program denedim ama sağlıklı bir şekilde oynatmıyor avi'yi. En güzel format factory ile mp4e çevirip keyfini çıkarman.

aynen hocam.program full ve gercekten iyi donusturuyor.ben sehayet edersem diye (8gb hafızada biraz dolsun bos gozukmesin diye) 5 tane film attım telefonun icine.hepsini format factoryden donusturdum. bazı filmlerde video oynuyor ama ses sonradan gelebiliyor.bu sekilde de donusturdugu oluyor.yada 1 cd duzgun 2. si bozuk cıkarabiliyor.ama suana kdr kullandıgım tvc den sonra en iyi pro.tvc de iyi ama format factory kdr degil.tvc nin kullanım alanı genis. ya Total Video Converter i yada Format Factory yi tavsiye ederim.

• 720p avi dosya atıp, uc playerde izledim fakat donma var,kasıyor.

bu boyutlarda donmadan film izlemek olanaklı mı acaba. Tv ye baglayıp izlemek için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -observer- -- 3 Aralık 2010; 23:52:17 >
  • 640x360 dan yüksek çözünürlüklü ve mp4 olmayan hiçbir videoyu (bir de wmv nin bir iki türevi diyolar ama ben rastlamadım) izleyemezsiniz hocam maalesef symbian diğer hiçbirşeyi desteklemiyor
  • UC playerde 1280*720 oynatıyor ama onu da donarak oynatıyor,bununda cozummu yok sanırm
  • valla hocam ucplayer ın çoğu şeyi oynattığını ama dediğin gibi donarak oynattığını biliyordum ama yüksek çözünürlüktekileri açabildiğini yeni öğrendim iyiymiş yani. ama donarak bir de ses arkadan gelerk oynattıktan sonra isterse full hd açsın bi manası yok eski 6630 umda coreplayer diye bi program vardı herşeyi açıyodu mübarek.. ama gel gör ki bir türlü s60v5 e çıkarmadılar zaten kimse çıkaramaz çünkü symbian codec desteği vermiyor, sadece mp4 açabilirsin diyor
  • smart movie avi açıyor avi açan en iyi program altyazı desteğide var takılmıyor ama biraz kasıyor oda videonun bit oranının yüksek olmasından en kötü yanı avc codec desteğinin olmaması 5800 video desteği:
    Video playback file formats: MPEG4-SP playback 30fps VGA, MPEG4-AVC playback 30fps QVGA, WMV9 playback 30fps QVGA, MPEG4-SP playback 30 fps nHD
    VGA:640x480 QVGA:320x240 nHD:640x360

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin288 -- 4 Aralık 2010; 2:31:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.