Şimdi Ara

5800 C:\ Hafızanız ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • v.40 kullanıyorum. Her geçen gün (mesela güncellemeleri yaptıkça) C:\ hafızam düşmekte, şuan 27 Mb gibi bi rakama dayandı. Biraz da telefonumdaki yavaşlamanın bundan kaynaklandığını düşünüyorum. bu hafızayı nasıl temizleriz? bir de usb ile 5800 bilgisayara bağladıktan sonra güvenli kaldır gibi bi seçenek çıkmıyor. direk kablosunu çekerekmi ayırıyoruz bilgisayardan?.

• Evet bendede durduk yere azalıyor niye olduğunu da anlamıyorum
  • daha once bu konuyu bende acmıstım.onceki surumum v31di ve dedigini gibi her gun azar azar azalıyordi ki taki benim 19.7mb a kdr dustu.bende en yakın nokia shp a gidip v40 yaptırım.suan 68.7mb olarak gozukuyor.tabi nokia ve ovi maps vs de yuklu degil.telefon hafızasına hic birsey kurmadım.

aslında usb ile telefonu pc ye bagladıktan sonra bilgisayarmdan 5800xm simgesi cıkıyor ona tıkladıgımızda karsımıza 2 simge 1.si hafıza kartı 2.si nokia(telefon hafızası) cıkıyor. nokia bolumunu bicimlendirmeyi deneyerek bu yontem kullanılabilir ama risk iceriyor ne olur sonrası bilinmez...

son olarak kesin cozum nokia shop
  • quote:

Orijinalden alıntı: RM36CB

daha once bu konuyu bende acmıstım.onceki surumum v31di ve dedigini gibi her gun azar azar azalıyordi ki taki benim 19.7mb a kdr dustu.bende en yakın nokia shp a gidip v40 yaptırım.suan 68.7mb olarak gozukuyor.tabi nokia ve ovi maps vs de yuklu degil.telefon hafızasına hic birsey kurmadım.

aslında usb ile telefonu pc ye bagladıktan sonra bilgisayarmdan 5800xm simgesi cıkıyor ona tıkladıgımızda karsımıza 2 simge 1.si hafıza kartı 2.si nokia(telefon hafızası) cıkıyor. nokia bolumunu bicimlendirmeyi deneyerek bu yontem kullanılabilir ama risk iceriyor ne olur sonrası bilinmez...

son olarak kesin cozum nokia shop

yükleme yöneticisinden bakıyorum; ovi maps 9 mb vs. vs. bi kaçtane daha böle program war, onları hafıza kartınada taşıyamıyorum. sorun tamamen nokianın programların bazılarını kafasına gore tel hafızasına kurması ayrıca 80 mb hafızamı olurmus ayıp dimi.

• bende bu sorundan muzdaripim.Hafıza kartına kurulan her dosya için telefon hafızasıda azalıyor bir miktar.Ayrıca telefonun kendi web browser'ini kullanıyorsanız tarayıcı kayıt bilgileri filan tuttuğu için telefon hafızasını azaltıyor bunu önlemek içinde ben önbelleği siliyorum 4-5 mb çoğalabiliyor telefon hafızası.En iyisi telefonu hackleyip hangi dosyaların neden telefonda yer kapladığını görmek.Hackli olmayan telefonda xplore göstermiyor dosyaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulo206 -- 19 Şubat 2010; 16:19:41 >
  • bugun ngage oyunları vardı sadece n97 icin acaba 5800 icin uyumlumudur diye bi indireyim dedim.neyse indirdim kurdum.kurulurken hata verdi.yuklenemedi.sonra telefon hafizasına bi baktım 5mb geri dusmus.dosya yoneticisinden nasıl olabilir diye gezerken yuklu dsyalara girdim.baktım setup dosyasını C:Nokia/yuklu dosyalar klasor une atmıs. belki sizdede olabilir bi bakın.
  • internet tarayacısından seçenekler > gizlilik verilerini temizle > önbellek . yaparsanız biraz yükselir hafıza diye tahmin ediyorum. =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.