Şimdi Ara

5800 Hafıza Kartı Çıkartma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5800'da hafıza kartını çıkartamadım denedim fazla güç kullanmak istemedim acaba kolay yolu mu var benim bildiğim falan?

Şimdiden teşekkürler.
    İyi Forumlar.

• Hazıfa kartı aparatında sorun olduğunu sanmıyorum mümkün değil , biraz zor çıkıyor tırnağının ucuyla
    çekmen lazım veya bir cımbızla , ama sanırım çıkarırken zorlamışsın sağa sola eğerek zorladıysan
    yuvayı bozmuş olabilirsin , bilemiyorum bence daha fazla zorlama bir servise ver derim....Hiç çıkmıyorsa.
  • kursun kalem gıbı bırseyle hafıf ılerı ıt kartı o zaten gerı fırlıyor tırnagının ucu veya cımbızla cekıp alabılırsın
  • Sorun falan olmaz ya ben tırnağımla ileri doğru hafif itiyorum o geri atıyor kendini
  • Telefon ilk alındığında hafıza kartı zor çıkar,5-10 tak çıkar'dan sonra normal yumuşaklığa döner merak etmeyiniz.
  • Sağolun arkadaşlar tırnağım yoktu başka birinin yardımıyla hallettim ve şuan normal teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

kursun kalem gıbı bırseyle hafıf ılerı ıt kartı o zaten gerı fırlıyor tırnagının ucu veya cımbızla cekıp alabılırsın

gecen cikartiyim dedim cikmiyor(daha once hic cikartmadim) ayni sekilde yaptim birde cimbizlada denedim cikmiyor kart kendini ileri atiyor sonrasi gelmiyor

bilen varmi nasil olacak bu is
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tırnağınla kaktır bırak o sana gelir.
  • Hafıza kartını çıkarmak için üzerine bastırmanız yeterli, butona basar gibi üzerine parmak ucuyla basarsanız otomatik olarak kendini geri itiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.