5800'da hafıza kartını çıkartamadım denedim fazla güç kullanmak istemedim acaba kolay yolu mu var benim bildiğim falan?
Şimdiden teşekkürler. İyi Forumlar.
Hazıfa kartı aparatında sorun olduğunu sanmıyorum mümkün değil , biraz zor çıkıyor tırnağının ucuyla çekmen lazım veya bir cımbızla , ama sanırım çıkarırken zorlamışsın sağa sola eğerek zorladıysan yuvayı bozmuş olabilirsin , bilemiyorum bence daha fazla zorlama bir servise ver derim....Hiç çıkmıyorsa.
kursun kalem gıbı bırseyle hafıf ılerı ıt kartı o zaten gerı fırlıyor tırnagının ucu veya cımbızla cekıp alabılırsın
Sorun falan olmaz ya ben tırnağımla ileri doğru hafif itiyorum o geri atıyor kendini
Telefon ilk alındığında hafıza kartı zor çıkar,5-10 tak çıkar'dan sonra normal yumuşaklığa döner merak etmeyiniz.
Sağolun arkadaşlar tırnağım yoktu başka birinin yardımıyla hallettim ve şuan normal teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: cizbudak
kursun kalem gıbı bırseyle hafıf ılerı ıt kartı o zaten gerı fırlıyor tırnagının ucu veya cımbızla cekıp alabılırsın
gecen cikartiyim dedim cikmiyor(daha once hic cikartmadim) ayni sekilde yaptim birde cimbizlada denedim cikmiyor kart kendini ileri atiyor sonrasi gelmiyor