Şimdi Ara

5800 icin ozellikle Istanbul ici en iyi GPS programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda Istanbul'a gelicem ve yollarda kaybolmak istemiyorum.

Telefonumda su an reis sagolsun garmin kurulu ancak yol tarifi icin
    bir iki yer baktım Garmin'de ornegin bir kaç otel ve F1 pisti (Kurtkoydeki) bulamadı...

Özellikle garmin dısında 5800 icin Istanbul ili için en guncel (POI ler acısından) ve
    kullanımı en kolay GPS programı hangisidir ?

Tesekkurler,

• hem kullanımı kolay olan hem de aradığınızı diğer programlara göre daha büyük bir başarıyla bulan program ndrive dır .. yine reisin sitesinden bulabilirsiniz ..
  • NDrive Türkçe Kullanma Kılavuzu... 7.5 MB.

Link çalışıyor. Linke sağ tıklayıp "Hedefi Farklı Kaydet..." tıklayın ===> NDrive Türkçe Kullanma Kılavuzu
  • ndrive hem arayüz olarak hemde stabilitesi hızıyla garmini solladı gibi görünüyor.ben garminden fazla kullanmaya başladım
    hemde daha kibar Ndrive.Nedenmi?
    navigasyonda sağa dönmeniz gerekiyosa "sağa dönün" diyor.ama garmin "sağa dön!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 17 Mart 2010; 14:31:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanBest

ndrive hem arayüz olarak hemde stabilitesi hızıyla garmini solladı gibi görünüyor.ben garminden fazla kullanmaya başladım

Garmin kırıcı oluyor yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 17 Mart 2010; 14:41:42 >
  • emir verir gibi.terbiyesiz işte o kadar para verdik yükledik dimi
  • quote:

ndrive hem arayüz olarak hemde stabilitesi hızıyla garmini solladı gibi görünüyor.ben garminden fazla kullanmaya başladım

Genelde kullanıcıların çoğu aynısını söylüyor, hem Garmin hemde NDrive kullananlar NDrive'ı daha başarılı buluyor

Garmin harbiden de kabaymış :D Sende cevap ver öyle deyince, dönmezsem ne yaparsın ulan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satilik Android Cok Ucuz!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Sende cevap ver öyle deyince, dönmezsem ne yaparsın ulan?

bayan sesi ama.ben kabalaşamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

NDrive Türkçe Kullanma Kılavuzu... 7.5 MB.

Link çalışıyor. Linke sağ tıklayıp "Hedefi Farklı Kaydet..." tıklayın ===> NDrive Türkçe Kullanma Kılavuzu
    +1
  • peki benim şimdi v40 versiyon yuklu telefonumda. Bu ndrive bana sertifika sorunu cıkartır mı ? v40 ı hackelemek reis in sitesinden gordugum kadarıyla cok uzun ve sıkıcı...
  • Arkadaşlar bendeki cihaz 5800 navigation Edition Ovi maps yüklü sanırım menüde haritalar sekmesinde. Herhangi ücret veya internet baglantısı gerekiyormu açıklarmısınız lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: cembasmaci

peki benim şimdi v40 versiyon yuklu telefonumda. Bu ndrive bana sertifika sorunu cıkartır mı ? v40 ı hackelemek reis in sitesinden gordugum kadarıyla cok uzun ve sıkıcı...

Reis-i Eagles'ın sitesindeki NDrive yüklemesi için hack gerekmiyor. O sitede anlatılan adımları yerine getirmen yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

Arkadaşlar bendeki cihaz 5800 navigation Edition Ovi maps yüklü sanırım menüde haritalar sekmesinde. Herhangi ücret veya internet baglantısı gerekiyormu açıklarmısınız lütfen

İmzamdaki Saydam nickli arkadaşımızın videosunu izleyip uygulaman kafi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 17 Mart 2010; 20:03:05 >
  • quote:

bu bizim için onur kırızı birşey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.