Bildirim
5800 ikinci el telefona 300 kağıt verilirmi.
Fakir Sierra El Mikseri Rosie : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Fakir-Sierra-Mikseri-Plastik-Rose/dp/B07CPZWMC4
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sorunu yoksa bedava , düşünmeden al derim. -
Oyun programı sen de yuklersin ne olacak vuruklu cizikli cihaza 300 verilir mi sıfırı 500 iken?! -
quote:
Orijinalden alıntı: bakieryigit
Sorunu yoksa bedava , düşünmeden al derim.
500 liralık telefonun ikinci eli 300 liraya bedavamı sahibindende 200 lirayada var ki normali bu değilmi?
ürün eskisi gibi 800 lira değil farkındasyanız 500e düştü sıfırı.. -
quote:
Orijinalden alıntı: DSGNRY
Oyun programı sen de yuklersin ne olacak vuruklu cizikli cihaza 300 verilir mi sıfırı 500 iken?!
oyunun programın allahını yüklerim o sorun deil, demek istediğm ilk çıktığında alınmış ve oyunlarla programlarla kasılmış telefon mesaj zor yazılıyor formatlasak sıfır gibi düzelirmi..
ayrıca dier arkadaş sorunu yoksa bedava demiş bide onun açıklamasını dinleyelim benimde aklıma yatmadı 500lük şeyin ikinci eline 300 vermek, arakdaş telfon modeline göre bakmış sanırsam piyasaya göre deil.. -
güvenıyorsan al derim ınsllh pişman olmazsın. -
AL VE DE HEMEN FORMAT AT....SONRADA YAZILIMINI YÜKSELT...O ZAMAN KRALLAR GİBİ KULLANITRSINquote:
Orijinalden alıntı: TeKNoYDN
güvenıyorsan al derim ınsllh pişman olmazsın. -
Şuanki piyasa fiyatının benim için önemi yok , 300 tl ye 2. el saglam buluyorsan almak çok mantıklı , 200-200 tl az paramı o zaman 100 daha ekle üzerine 2 tane 5800 alır degiştire degiştire kullanırsın bana göre o fiyat eder hatta uygunda ben satsam telefonumu o fiyata vermem , hadi kolay gelsin.quote:
Orijinalden alıntı: FKRKN
AL VE DE HEMEN FORMAT AT....SONRADA YAZILIMINI YÜKSELT...O ZAMAN KRALLAR GİBİ KULLANITRSIN
Alıntıları Göster
-
Ben de satsam 300 liradan satmam bu cihazı temiz olmasa dahi satmamquote:
Orijinalden alıntı: bakieryigit
Şuanki piyasa fiyatının benim için önemi yok , 300 tl ye 2. el saglam buluyorsan almak çok mantıklı , 200-200 tl az paramı o zaman 100 daha ekle üzerine 2 tane 5800 alır degiştire degiştire kullanırsın bana göre o fiyat eder hatta uygunda ben satsam telefonumu o fiyata vermem , hadi kolay gelsin.
Alıntıları Göster
fiyat çok iyi, kaçırma derim...
-
ilk çıkanlar çok sorunluıydu,hem fiziki hem yazılımsal olarak.Bence hemen atlama.quote:
Orijinalden alıntı: BayBağatur
Ben de satsam 300 liradan satmam bu cihazı temiz olmasa dahi satmam
fiyat çok iyi, kaçırma derim...
Alıntıları Göster -
3600 Slide vardı. 18 Nisan'da 1 yılı dolacak. Arkasında kameranın oradaki metal plaka dışında çizik yoktu. Onlarda masaya falan sürtündüğü için ancak ışıkta görünen minik çizikler. 3 telefoncuya sordum. 125 TL. - 130 TL. - 160 TL. verdiler. 160 TL.'ye verip (sıfırının yarı fiyatı) sıfır 5800 XM aldım. Yani bahsettiğin telefon o kadar etmez. Belki 200 TL veya en fazla 250 TL olur.quote:
Orijinalden alıntı: TIMERIDER
ilk çıkanlar çok sorunluıydu,hem fiziki hem yazılımsal olarak.Bence hemen atlama.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 26 Şubat 2010; 13:14:59 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pulstar
3600 Slide vardı. 18 Nisan'da 1 yılı dolacak. Arkasında kameranın oradaki metal plaka dışında çizik yoktu. Onlarda masaya falan sürtündüğü için ancak ışıkta görünen minik çizikler. 3 telefoncuya sordum. 125 TL. - 130 TL. - 160 TL. verdiler. 160 TL.'ye verip (sıfırının yarı fiyatı) sıfır 5800 XM aldım. Yani bahsettiğin telefon o kadar etmez. Belki 200 TL veya en fazla 250 TL olur.
Yukarıdaki fiyatı onayladığım anlaşılmasın. O konuya girmiyorum.
Ama yanıldığınız bir nokta var. Siz telefoncuya satmışsınız. Elden direkt satış fiyatı daha yüksek olur. Zira telefoncu sizden 160 a aldığı telefonu belki 200 belki de kasasını değiştirip 250 hatta 300 e kakalayacaktı birine.
Bir de istanbuldan uzaklaştıkça ikinci el değeri artıyor. istanbul da 200 denen telefona izmit taraflarında 250 en düşük demişlerdi.
-
Sorunu yoksa al hocamquote:
Orijinalden alıntı: DigitalWorldquote:
Orijinalden alıntı: Pulstar
3600 Slide vardı. 18 Nisan'da 1 yılı dolacak. Arkasında kameranın oradaki metal plaka dışında çizik yoktu. Onlarda masaya falan sürtündüğü için ancak ışıkta görünen minik çizikler. 3 telefoncuya sordum. 125 TL. - 130 TL. - 160 TL. verdiler. 160 TL.'ye verip (sıfırının yarı fiyatı) sıfır 5800 XM aldım. Yani bahsettiğin telefon o kadar etmez. Belki 200 TL veya en fazla 250 TL olur.
Yukarıdaki fiyatı onayladığım anlaşılmasın. O konuya girmiyorum.
Ama yanıldığınız bir nokta var. Siz telefoncuya satmışsınız. Elden direkt satış fiyatı daha yüksek olur. Zira telefoncu sizden 160 a aldığı telefonu belki 200 belki de kasasını değiştirip 250 hatta 300 e kakalayacaktı birine.
Bir de istanbuldan uzaklaştıkça ikinci el değeri artıyor. istanbul da 200 denen telefona izmit taraflarında 250 en düşük demişlerdi.
Alıntıları Göster
-
quote:
ilk çıkanlar çok sorunluıydu,hem fiziki hem yazılımsal olarak.Bence hemen atlama.
Arkadaş doğru söylüyor güncellersen geçer ama daha önce böyle çözmemişler miydi bu sorunu? Tam hatırlayamadım. -
ilk telefonlardansa eski bir telefondur kesinlikle 300 tl verilmez.quote:
Orijinalden alıntı: TeKNoYDNquote:
Arkadaş doğru söylüyor güncellersen geçer ama daha önce böyle çözmemişler miydi bu sorunu? Tam hatırlayamadım.
Alıntıları Göster -
Ben 1 aylıktı aldığımda garantili 22 ay daha, 10 ay taksitle 380 tl verdim...1 ay olacak alalıquote:
Orijinalden alıntı: cssbaycelebi
ilk telefonlardansa eski bir telefondur kesinlikle 300 tl verilmez.
Alıntıları Göster -
Fiyat Çok güzel kaçırma derim ama dikkat et yazılımsal sorunları olmasınquote:
Orijinalden alıntı: desing
Ben 1 aylıktı aldığımda garantili 22 ay daha, 10 ay taksitle 380 tl verdim...1 ay olacak alalı
Alıntıları Göster -
300 lira çok iyi bir fiyat. Fakat vuruk çiziklerin derecesi nedir telefonu görmek lazım. Sen bakıp incelediğinde ciddi anlamda rahatsızlık yaratacak sorunları yoksa gerçekten iyi bir fiyat bu telefon için. Bir de şu bazı arkadaşların bahsettiği şarj sorunu kapanma sorunu donma, açılmama gibi sorunlar var mı diye incelemen lazım. Bence telefonu al birkaç gün dene böyle bir imkan varsa.quote:
Orijinalden alıntı: H_QmR
Fiyat Çok güzel kaçırma derim ama dikkat et yazılımsal sorunları olmasın
Alıntıları Göster
-
servise gitmişmi felan diye bi sor ondan sonra al bence sakata gelme 300 tl yi çöpe atarsın .quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9872305B9
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
bence alma dokunmatiği nasıl bu aradaquote:
Orijinalden alıntı: BR.YILMAZ
servise gitmişmi felan diye bi sor ondan sonra al bence sakata gelme 300 tl yi çöpe atarsın .
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ınsert sım ne demek
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- telefondan hesap makinesi silindi
- sim kart depolama alanı dolu
- telefon ekranı neden yanıp söner
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- pin kodu kaldırma
- teşhir telefon ne demek
- firmware nedir
- yenilenmiş telefon nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X