Şimdi Ara

5800 kasa acıklıgı ve alırken dikkat edimesi gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu konular 5800 topicinde wardı bi ara gordum ama saatlerdir bakmama ragmen tekrar bulamadım kısaca yazarsanız bana ve benim gibilere yardım etmiş olursunuz....

• birde telefonda müzik dinlerken sesin dusuk oldugunu soyluolar bu konuda fikri olanlar warmı yoksa bu yeni surumlerde ses iyi mi?
  • peki telefonun müzik sesinin az oldugu soylentılerı konusunda ve telefonun versiyonuna nasıl bakacagımız konusunda bilgisi olan war mı??
  • hoparlörler çok iyi hatta süper.çok yüksek ve net bi ses veriyor.fakat kulaklıkta durum nasıl bilmiyorum
  • Yaklaşık 1 saat önce5800 aldık ama kasa açığı vs bişeyi yoktu taş gibi de telefon =))

28.06.2009 üretimi. Turkcell ekstrdan aldık.
  • üretim tarihine ve versiyona nasıl bakıldığını birisi söyleyebilir mi acaba ? dün darty'den aldım siyah kasa açıklığı yok 529 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: supraa

üretim tarihine ve versiyona nasıl bakıldığını birisi söyleyebilir mi acaba ? dün darty'den aldım siyah kasa açıklığı yok 529 tl

ewt arkadaslar versiyona nasıl bakıolıyor bide beni sesiyle ilgili sordugum soru kulaklık sesiyle ilgiliydi onu deneyip yazarsanız iyi olur..
  • Üretim Tarihine bakmak için: *#0000# i tuşlaman yeterli olucaktır. güncellenip güncellenmediği en son versiyonu vs hepsi yazar.

bn baya bi test ettim telefonu bugün. ses iyi gerçekten ama daha da yükselmesi gerekiyor kendim alınca bakıcam bana çok da yeterli gelmedi.

Kulaklığa gelince. nokia nın kulaklılığındanmıdır bilemem ama ses fazla gelmiyor gibi. ama başkasının kulağına taktım dışarıya ses veriodu.
    sesin az gelmesi Creative zen kullandığımdan alışkanlıkta olabilir bangır bangır geldiği için :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLooDSLinCe -- 5 Kasım 2009; 0:54:53 >
  • bilgi için teşekkürler yazılım sürümü V 30.0.011 29-06-09 üretimli

versiyona güncelleme gerekioyor mu
  • oda orda yazıyor du versiyonu. bi bak bakalım.. ben yanlış görmediysem V11 miydi neydi. şuanKi V30 galiba. Güncelleme gerekiyor.

Wi-Fi olan bi yerde kendisi yapıyor zaten olmadı sen kendin pc suite ile yaparsın. yada götür bi Kvk ya ücretsiz yapıyorlar. zorundalar =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooDSLinCe

Üretim Tarihine bakmak için: *#0000# i tuşlaman yeterli olucaktır. güncellenip güncellenmediği en son versiyonu vs hepsi yazar.

bn baya bi test ettim telefonu bugün. ses iyi gerçekten ama daha da yükselmesi gerekiyor kendim alınca bakıcam bana çok da yeterli gelmedi.

Kulaklığa gelince. nokia nın kulaklılığındanmıdır bilemem ama ses fazla gelmiyor gibi. ama başkasının kulağına taktım dışarıya ses veriodu.
    sesin az gelmesi Creative zen kullandığımdan alışkanlıkta olabilir bangır bangır geldiği için :))

eft arkadasım kulaklık konusunu bı kac yerden daha duydum cok kotuymus napalım artık yeni bir kulaklıkta alırız tel ile beraber gerci almaya tam karar veremedım ama:S
  • ya açıkcası Telefeon Music EXpress ama ben o amaçlı almıyorum. zaten kaliteli bir media playrım var. telefondan kulaklıkla müzik dnlemeyi sevmiyorum çünki az geliyor ses bana.

git bi turkcell ekstrya telefonu görmek istedini söyle (eğer hiç denemedysen) bak sesine şuyuna buyuna. benm arkadaş vardı belki ondan sorun olmadı ama getirirler heralde. buguünde gittik aldık 1 tane. herkesde çok beğendi. ben zaten 2 saat elimden düşürmedm.

o kadar çok video izledm ki telefonu elime laınca bilemdiğim bi özellik yoktu.. sanki 2 yılldır n73 ümü diil de 5800 ü kullanıyo gibiydim :D bence al..
  • quote:

ya açıkcası Telefeon Music EXpress ama ben o amaçlı almıyorum. zaten kaliteli bir media playrım var. telefondan kulaklıkla müzik dnlemeyi sevmiyorum çünki az geliyor ses bana.

git bi turkcell ekstrya telefonu görmek istedini söyle (eğer hiç denemedysen) bak sesine şuyuna buyuna. benm arkadaş vardı belki ondan sorun olmadı ama getirirler heralde. buguünde gittik aldık 1 tane. herkesde çok beğendi. ben zaten 2 saat elimden düşürmedm.

o kadar çok video izledm ki telefonu elime laınca bilemdiğim bi özellik yoktu.. sanki 2 yılldır n73 ümü diil de 5800 ü kullanıyo gibiydim :D bence al..

aslında bugun gıdıp baktım ama tamda neyıne dıkkat edecıgımı bılmıodum sadece kasa acıklıgına dıkkat ettım alınca pısman olur muyum dıorum gerci olmam gibi gozukuo ama bende senın gıbı ııce ogrenmeden almak ıstemıorum acıkcası:D

• arkadaşlar bugn aydında nokia shop a gittim adam siyah model yok türkiyede dedi , bende vatanda filan vardı ama dedim , kaçaktır onlar gibi şeyler söyledi

böyle bişey mümkün mü ?
  • ben kasa açıklığını görmed.. al telefonu eline direk *#0000# i tuşla bak üretimine.. 29.06.2009 sa zaten bi problem yoktur.ilk alanlar sorun yaşadı yenileri artık sorun yaşamaz..

için rahat olsun tüm türkiye bu telefonu alıyor. %91 lik bir oran var şuan h.burada.comda. biz aldık telefonu mağza çalışıyorum ben.. bütün herkes bende alı bende alıcam diye tutturdu. fiyatıda ucuz geldi herkese.

mesela 10 taksit yap aylık 50 öde. :D fazla gelmiyor =) sanırım 1 hafta içinde aynı mağaza içinde en az 6 telefon olucak. buda komk tabi sanki kızılay dağıtmış gibi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: isy@nkh@r

arkadaşlar bugn aydında nokia shop a gittim adam siyah model yok türkiyede dedi , bende vatanda filan vardı ama dedim , kaçaktır onlar gibi şeyler söyledi

böyle bişey mümkün mü ?

evet vatanda var. ama mesela h.burada.cmda yok. vatancomputer kaçak satamaz ki? genpa KvK bandrollü ürün satıyor sonuçta kaçak olmaz.

nokiashoplara sor en garanti yol.
  • quote:

ben kasa açıklığını görmed.. al telefonu eline direk *#0000# i tuşla bak üretimine.. 29.06.2009 sa zaten bi problem yoktur.ilk alanlar sorun yaşadı yenileri artık sorun yaşamaz..

için rahat olsun tüm türkiye bu telefonu alıyor. %91 lik bir oran var şuan h.burada.comda. biz aldık telefonu mağza çalışıyorum ben.. bütün herkes bende alı bende alıcam diye tutturdu. fiyatıda ucuz geldi herkese.

mesela 10 taksit yap aylık 50 öde. :D fazla gelmiyor =) sanırım 1 hafta içinde aynı mağaza içinde en az 6 telefon olucak. buda komk tabi sanki kızılay dağıtmış gibi :D

siz nereden aldınız teli bide camerası hakkındakı yorumlarınız nler??
  • TurkCeLL Ekstradan aldık.

Kamerası çok çok iyi değil. ama profesyonel bir foto çekimi beklemyosundur sanıRım..

ama işi görüyor ya.. ne bilim bir dijital foto makinesi gibi değil. idare edicek düzeyde bi kamera. anla işte çok iyi değil.

sırf alete kötü demiyim diye uzattım ama olmadı. :D iş görür bi kamerası var :D
  • quote:

TurkCeLL Ekstradan aldık.

Kamerası çok çok iyi değil. ama profesyonel bir foto çekimi beklemyosundur sanıRım..

ama işi görüyor ya.. ne bilim bir dijital foto makinesi gibi değil. idare edicek düzeyde bi kamera. anla işte çok iyi değil.

sırf alete kötü demiyim diye uzattım ama olmadı. :D iş görür bi kamerası var :D

yok ıı bısey beklemıorum saten kendı camera ozellıgıne gore nasıl dıye sormustum n78 dede aynı camden war ona daha ıyı demıslerdı ondan.. bende bu gıdısler 5800 yolunda ılerlıorum ama :d
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.