5800 kullanıp sorunları olanlar sorunlarını yazabilir mi
bazen durduk yere reset atıyor onun dışında gayet memnunum.iyi makina parasına göre.
arada radyo dinlerken donuyor
5230 kullanyorum arada res atyo kendi fakat 800mhz ye oc yapınca tel uçuyo,birde telde grapfich hızlandırıcı bulunmuyor
Dostum arkadaşları küçük düşürmek istemem ama yazılan cevapları Nokia bölümündeki üstadlar görse artık ya kahkaha atarlar yada ağlamaya başlarlar. Bak imzamda da var. Ben 5800 kullanıcıyım ve Sunrise adlı cfw yüklü telefonumda. Yani yazılımını değiştirebiliyoruz. Buraya yazılan tüm sorunlar o yazılımlarda halledildi. Yani bence Nokia XpressMusic bölümü incelemeni tavsiye ederim. İstersen konunu orayada aç yorumları al zaten Soneday, NomadCRY gibi büyük üstadlar var. Onlar sana benim anlatmak istediğimi daha iyi anlatırlar
en büyük sorun ekranıdır bu telefonun. biraz fazla basarsan ekranı göçebilir,plastik.. cam ekranlı modellere yönelmeni öneririm. 2 yıl önceki teknolojiye 500tl gibi rakamlar komik.
bu telefon londra satılmıyor nedense, 5230u satıyolar ama, bunu aratık satmıyoruz diyolar.
Şahsen bi senedir 5800 var bende hiç sorun yaşamadım ne donma ne reset ne başka bişey.
quote:
Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi
en büyük sorun ekranıdır bu telefonun. biraz fazla basarsan ekranı göçebilir,plastik.. cam ekranlı modellere yönelmeni öneririm. 2 yıl önceki teknolojiye 500tl gibi rakamlar komik.
ekran içine göçebilir derken ?
mesaj yazarken çok yavaş
quote:
Orijinalden alıntı: Rinkhal
mesaj yazarken çok yavaş
Güncelleme yaptınızmı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme