Şimdi Ara

5800 mağdurları sorunlarını yazabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5800 kullanıp sorunları olanlar sorunlarını yazabilir mi

• bazen durduk yere reset atıyor onun dışında gayet memnunum.iyi makina parasına göre.
  • arada radyo dinlerken donuyor
  • 5230 kullanyorum arada res atyo kendi fakat 800mhz ye oc yapınca tel uçuyo,birde telde grapfich hızlandırıcı bulunmuyor
  • Dostum arkadaşları küçük düşürmek istemem ama yazılan cevapları Nokia bölümündeki üstadlar görse artık ya kahkaha atarlar yada ağlamaya başlarlar.
    Bak imzamda da var. Ben 5800 kullanıcıyım ve Sunrise adlı cfw yüklü telefonumda. Yani yazılımını değiştirebiliyoruz. Buraya yazılan tüm sorunlar o yazılımlarda halledildi. Yani bence Nokia XpressMusic bölümü incelemeni tavsiye ederim. İstersen konunu orayada aç yorumları al zaten Soneday, NomadCRY gibi büyük üstadlar var. Onlar sana benim anlatmak istediğimi daha iyi anlatırlar
  • Ben Memnunum Şimdiye Kadar Hiç Sorunum Olmadı.

Güzel Telefon
  • basmatik telefon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en büyük sorun ekranıdır bu telefonun.
    biraz fazla basarsan ekranı göçebilir,plastik.. cam ekranlı modellere yönelmeni öneririm.
    2 yıl önceki teknolojiye 500tl gibi rakamlar komik.
  • bu telefon londra satılmıyor nedense, 5230u satıyolar ama, bunu aratık satmıyoruz diyolar.
  • Şahsen bi senedir 5800 var bende hiç sorun yaşamadım ne donma ne reset ne başka bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

en büyük sorun ekranıdır bu telefonun.
    biraz fazla basarsan ekranı göçebilir,plastik.. cam ekranlı modellere yönelmeni öneririm.
    2 yıl önceki teknolojiye 500tl gibi rakamlar komik.

ekran içine göçebilir derken ?
  • mesaj yazarken çok yavaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

mesaj yazarken çok yavaş

Güncelleme yaptınızmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.