@iletiler Hala bu cihazın plastik kalitesi iyi diyebiliyorsanız bence kaliteli materyal görmemişiniz. Elinize aldığınız anda bile size kalite hissi veremiyor. Ama bir de elinize E71 alın. Bakın bakalım kaliteli materyal nasıl olurmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: marikanwap
@iletiler Hala bu cihazın plastik kalitesi iyi diyebiliyorsanız bence kaliteli materyal görmemişiniz. Elinize aldığınız anda bile size kalite hissi veremiyor. Ama bir de elinize E71 alın. Bakın bakalım kaliteli materyal nasıl olurmuş.
Benim mesajımda bu telefonun materyalinin iyi olduğu ile ilgili bir kanıya varmışsınız ama ısrarla söylüyorum.! Ben bu telefonun materyalinin iyi olduğunu söylemiyorum. Ama bu telefon için Dandik kelimesini kullananlar var, onlara bu kanıya nasıl kapıldıklarını soruyorum.
valla arkadaşlar 2008 de ilk çıktığında aldım çatır çatır mesaj atarım hala tık demedi 5800 iyi telefondur, ama artık nokia dan N95 gibi bomba etkisi yapacak cihazlar gelmesi lazım piyasa nokia yı beklemez.
quote:
Orijinalden alıntı: iletiler
quote:
Orijinalden alıntı: marikanwap
Benim mesajımda bu telefonun materyalinin iyi olduğu ile ilgili bir kanıya varmışsınız ama ısrarla söylüyorum.! Ben bu telefonun materyalinin iyi olduğunu söylemiyorum. Ama bu telefon için Dandik kelimesini kullananlar var, onlara bu kanıya nasıl kapıldıklarını soruyorum.
Kendinizle çelişiyorsunuz. Birşey iyi değilse kötüdür demekki. İkisinin arası var mı? İyi diyemiyorsunuz çünkü sizde materyalinin halini biliyorsunuz. Kötü de diyemiyorsunuz, çünkü kullanıyorsunuz...
dandik kelimesini kullanan ya eline bile almamıştır ya da fanatiktir @iletiler dostum
iPhone a da dandik diyen var 5800 a da var N79 a da var, hatta sonyericsson un o muhteşem kamerasına bile diyen var, zevk meselesi deyip konuyu kapatamıyoruz biz uzuyor da uzuyor.
ben de 6 senedir 6230 kullanıyorum. demek ki herkes her sene telefon değiştirmiyormuş. o kadar parayı bir defa 620'a verdim (o zaman 880 küsur milyon vermiştim) bir daha vermem. ama o kadar para verdikten sonra da 6 sene kullandım ve hala kullanıyorum o ayrı mesele.
ekim 2009da n82 aldım. telefon benim kullandığımdan daha uzun süredir serviste
arkadaşlar rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki; telefonun özellikleri ne kadar güzelse malzeme kalitesi de o kadar dandik... çatır çutur ses geliyor telefondan ve alalı daha 2 ay olmadı. aldığıma epey pişmanım
o kadar kötü mü ses çatır çutur ne sesine benziyo merak ettim
saçmalıyorsunuz telefonun mazeme kalitesi düşük olacakta ne kadar düşük olacak?neticesinden 500 600 arası para veriyorsunuz ve kalitesi nokia.telefonu sevmediğim halde kullanmama rağmen malzeme kalitesini hiç bir laf edemem.
arkadaşım nokia yancıları gene basmış burayı :) ben telefonun özelliklerine hiç bir laf etmiyorum. o paradan fazlasını bile hakediyor. ama malzeme kalitesi kesinlikle i-y-i değil. 2 + 2 nasıl 4se bu da öyle bir gerçek. sen eğer telefona iyi bakabilirim temiz kullanırım diyorsan sorun yok. ama dar pantolon giyerim kılıfsız kullanırım falan diyorsan şahsen tavsiye etmiyorum. başkası ederse bilemem. bence sen buradaki yorumları bi kenara bırak arkadaşlarında falan varsa bi incele derim. daha olmadı büyük elektronik mağazalarda teşhir ürünler oluyor. onları da inceleyebilirsin
@Elektro_NICK arkadaşımda var inceledim sorun yok gibi. Malzeme kalitesi derken ben içindeki parçaları kastetmiştim. İlgilenen herkese teşekkürler.
ben ilk çıktığında aldım bende telefondan hiç ses gelmiyor ha ama telefonu elinize aldığınızda pek sağlamlık hissi vermeyebilir ama o kadar kötü de değil.
Ön cam çatlamış farketmedim bile..Telefonu kesinlikle düşürmedim..Muhtemelen cebimdeyken bir yere çarptı ve cam çatladı..Bir de bu telefonu korumak için 38 tl ye invisible shield almıştım..Ne kadar gereksizmiş..Bu telefona kalın bir kılıf gerek camın çatlama riski çok yüksek..
Nasıl çatlamış ekran mı cam mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Elektro_NICK
arkadaşım nokia yancıları gene basmış burayı :) ben telefonun özelliklerine hiç bir laf etmiyorum. o paradan fazlasını bile hakediyor. ama malzeme kalitesi kesinlikle i-y-i değil. 2 + 2 nasıl 4se bu da öyle bir gerçek. sen eğer telefona iyi bakabilirim temiz kullanırım diyorsan sorun yok. ama dar pantolon giyerim kılıfsız kullanırım falan diyorsan şahsen tavsiye etmiyorum. başkası ederse bilemem. bence sen buradaki yorumları bi kenara bırak arkadaşlarında falan varsa bi incele derim. daha olmadı büyük elektronik mağazalarda teşhir ürünler oluyor. onları da inceleyebilirsin
Şimdi Iphone 3gs yi, dar kot pantolon giyip kılıfsız bir şekilde kıç cebime yada iç cebime koysam, sonrada bir parkta tahta banka otursam, sizce aynı sesler iphone den gelir mi gelmez mi.
5800 ana başlığında bundan aylar önce telefoncu bir arkadaş kapsamlı bir inceleme yapmış ve bunu yazmıştı telefonun malzeme kalitesiyle ilgili olarak. orada da pek kaliteli malzeme kullanılmadığını söylüyordu. eğer iyi bir incelersen belki bulabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: iletiler
quote:
Orijinalden alıntı: Elektro_NICK
Şimdi Iphone 3gs yi, dar kot pantolon giyip kılıfsız bir şekilde kıç cebime yada iç cebime koysam, sonrada bir parkta tahta banka otursam, sizce aynı sesler iphone den gelir mi gelmez mi.
Üzerine binen yükün hacmine de bağlı biraz :))) ya hocam alın kullanın tabii ki dikkat etmelisiniz elektronik alet sonucta bu kadar takıntıli olmaya gerek yok relaks olun yaw :)
okuduğunu anlayamama sorunun var galiba. bu telefon dar pantolon giyince ses çıkarıyor demedim ben. ama eğer formda " bu ne böyle" diye bir başlık var. orayı okursan belki ne demek istediğimi anlarsın. adamın telefonun camı cebindeyken çatlamış. ayrıca burada kimse iphone reklamı falan yapmıyor. ayrıca telefondan seslerin cepte gelmesi normal olsa bile mesaj çekerken orasından burasından çatırdama sesi gelmesi pek de hoş değil heralde! velev ki ben yalan söylüyorum git 5800 ana başlığa bak, oradada bir sürü kişi bu seslerden muzdarip olduğunu yazıyor
İki yıldır kullanıyorum bende bir tuhaflık var o zaman ben verdigin ornegi eleştirdim reklam falan demedim bende iphone da var 5800 da var Nokia'nın her modelinden ses gelir zaten bu ilk değil cepte kırılma olayı ise enteresan muhtemelen bir darbe aldı ve fark etmedi kullanıcı arkadas belkide böyle tavır yapmana gerek yok dostum dikkatli kullanırsan 3310 bile çalışır vaziyette ! Demek istediğim buydu. Arka cepte telefonun ne isi var o da ayrı bir konu :)
iyi hoşsun ama bu cepte kırılma olayı sadece bir kişinin başına gelmemiş ki... hem womanizer hem de x15 nickli arkadaşlar aynı sorundan muzdarip. ve ben de şu an baya tırstım bu yorumları okuduktan sonra. telefonu değiştirmeyi düşünüyorum :)