Şimdi Ara

5800 malzeme kalitesi ???? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Elektro_NICK
    iyi hoşsun ama bu cepte kırılma olayı sadece bir kişinin başına gelmemiş ki... hem womanizer hem de x15 nickli arkadaşlar aynı sorundan muzdarip. ve ben de şu an baya tırstım bu yorumları okuduktan sonra. telefonu değiştirmeyi düşünüyorum :)

Her cihazda üretim hatası olabilir dostum herkes aynı şeyi yasayacak değil ki, yorumlarda bazen saptırıyor düşünceleri mesela telefon cebinde olsun ofiste masanın köşesine çarptığını bacağının acidigini hissetmiş ol tele değil de bacağına geldi sanarsin aksam bir bakarsın gitmiş e ama dısında birsey yok bu kendiliğinden oldu demek mi ? Hayır dışındaki plastik esner sert olan ici ise kırılır 2008 Haziran'da aldım 2 yıl olacak yumuşak kılıf kullanırım kot da giyerim ama on cebimde durur çok şükür hiç birsey olmadı çatır çatır SMS atarım Turkcell in 10000 bittiği zamanlar oldu artık sen hesap et :) ama temiz kullanırım çizik yok :)

• darısı başımıza dostum ama benim başıma bundan yaklaşık bir ay önce ekran kırılma olayı geldi ondan sonra biraz küstüm bu telefona. telefonu yere düşürdüm ve ekranın sol üst köşesi esnemeye ve ses çıkarmaya başladı. servise verdim ve yaklaşık bir hafta önce aldıç şu an gene sol taraftan bi ses geliyor. belki ekrandan kaynaklanmıyor bu sefer ama gene de çok rahatsız oluyorum. ben de çok mesajlaşan birisiyim ve her ses duyduğumda moralim biraz daha bozuluyor. onun dışında allah için güzel telefon. mükemmel özellikleri var. gel gör ki ben şöyle 3/4 yıl kullanabileceğim bir telefon istiyorum ve bu telefon bana hiç o güveni vermiyor. yapabilirsem iade edeceğim elektro worlde. olmadı satacağım veya takas edeceğim
  • Valla dostum 40 tane cihaz kullandım sessiz olan bir sonyericssonlar var bir de iphone sonyler gelse hiç tereddutsuz alırdım :((
  • Yüzeyde değil..Ekran da çatlama var..Kesinlikle darbe almadı telefon..Telefonu çıkardığımda her zamanki gibi yine sarjı bitti zannettim ancak saaatler sonra çatladığını farkettim...Arka cep nereden çıktı anlamadım..İşim gereği takım elbise giyiyordum ve telefon her zamanki yerinde yani ön cebimdeydi..Daha önce kullandığım Nokia 1110 i tam 6.kattan beton zemine düştü ne ekranı kırılmıştı ne de başka bir yeri..Hakikaten çürükmüş bu telefon...

Şu an teli yetkili servise götürüyorum..Ayrıntıları yazacağım..
  • kolay gelsin dostum.. bekliyoruz iyi haberi
  • 8 aydır 5800 kullanıyorum. Bu telefonu en çok düşüren kullanıcılarından biriyimdir heralde. 180 cm den fayansa düştü arka kapak çıktı ama telefon kapanmadı bile. Arabadan inerken cebimden ıslak pürüzlü betona fırladı kaldırdım sildim sadece. Neredeyse her gece müzik dinlerken uyuya kaldığım için yataktan tahta zemine düşer.Sabah alarm çalar yatağın altından çıkarırım telefonu.

Son zamanlarda telefona hafif bir darbe gelince kapanıyordu. Ama onunda çözümünü buldum.Kullananlara bakabilir er ya da geç her 5800 ın başına gelecek bu sorun... Bataryada 3 tane çıkış var orada küçük yaylı bir sistem var orası zamanla gevşemiş... İğne ile o yayları birbirlerine doğru gerdim temassızlık sona erdi. Artık bataryayı kendim çıkarmadıkça kapanmıyor.

Kasada dikkat çekmeyen birkaç ezik haricinde bir sorun yok. Ekranda görüşü engelleyen çizik yok. Kılcal ufak çizikler var onlar zaten kaçınılmaz.

• Arkadasım sen nokia falan kullanma ericsson 688 tam senlik :)) dayanıklılık testinde bile bu kadar işkence yok yaw :))
  • Evet bende bir kaç yerde rastladım. Bu yorumlardan sonra iyice korkmaya başladım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.