beyler telefon alacağım pek iblgim yok yeni modeller hakkında lindy-jet-5800 bunlardan hangisini almamı önerirsiniz? jetle lindy arasında 300 tlye değercek bi fark mı yoksa jet yerine n serisi mi tercih etmeliym? telefonda aradığım özellik internet olmalı ve program kullanabilmeliyim google earth gibi mesela yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..
hadi beyler ben şöyle duydum 5800 donma yapıyormuş kendiliğinden kapanıp açılma çok oluyormuş doğru mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: qURa/
hadi beyler ben şöyle duydum 5800 donma yapıyormuş kendiliğinden kapanıp açılma çok oluyormuş doğru mu ?
Alakası yok. Kullananın öküzlük seviyesine bağlı o olay :)
Bu fiyat aralığında bir cihaz bakıyorum bende,bütçem lindy,5800,star wi-fi'ye yetiyor.Gittim inceledim,lafa şöyle başlayayım.Gps,agps,wifi,3g ve yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekrana sahip bir cihaz neden bu fiyata?Forumdaki sağolsun bilen bilmeyen istediği gibi yorum yapıyor,bende bu yorumlardan etkilendim ve büyük ümitlerle gittim cihazın yanına...Kimse alınmasın gerçekten de takoz gibi bir cihaz,ciddi ciddi kaba.Ekranın çözünürlüğü yüksek fakat o kasaya göre küçük geldi bana.Kalitesine değinmiyorum zaten,basit bir oyuncak gibi kısacası.Sonra star'a baktım,kasa çok daha kaliteli ve derli toplu duruyordu.Fakat eksileri,yavaş ve ekran çözünürlüğü yüksek değil(yine de güzel görünüyor).Sonra lindy'e baktım,ekranı 320*240 pix,çözünürlük düşük yani.Ama kasası şık(star kadar değil) ve hızlı,ekranı forum tabiriyle bastırmatik değil.wifi,agps,3g+müzik özellikleri sevindirici,ki müzik telefonu olduğunu söyleyen ve sesini öven çok,ben denemedim.
Açıkçası gönlüm lindy'de,fakat bu özelliklere göre ekran küçük.Muhtemelen iphone 1g(içime sindiremiyorum 2gve3g varken) yada lindy alacağım...Tavsiyem forumu araştır,dinle ama sakın internetten sipariş verme,cihaz umduğun gibi çıkmayabilir.Mutlaka gözle gör ve dene.Eğer kartım müsait olsaydı alacaktım,iyiki de almamışım
lindy de gps olmamasi lazim. google maps ile karistirma. ve ekran kucuk yatay donmuyor klavye olmuyor sanirim. cunku kullanmadim
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
lindy de gps olmamasi lazim. google maps ile karistirma. ve ekran kucuk yatay donmuyor klavye olmuyor sanirim. cunku kullanmadim
Dahili gps yok biliyorum,fakat google maps üzerinden operatör aracılığıyla yerinizi bulup yer-yön tarifi yapabiliyor diye biliyorum