Bildirim
5800 mı w960i mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
5800'ı elinize alıp inceleyin, çok kaba bir telefon -
yokmu baska fıkrı olanquote:
Orijinalden alıntı: ÖnceVatan
5800'ı elinize alıp inceleyin, çok kaba bir telefon -
paranı çöpe atma tabiki w960quote:
Orijinalden alıntı: kingkobra
yokmu baska fıkrı olan
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: odemir61
paranı çöpe atma tabiki w960
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Okan Demir
Neden?
-
5800 ı geç arkadaşım ama W960i yle ilgili de mutlaka almalısın diyemem galiba:))quote:
Orijinalden alıntı: SS Karaçayquote:
Orjinalden alıntı: Okan Demir
Neden?
Alıntıları Göster -
arkadaşlar benim imzamda bile nokia yazıo ama ben w960i tavsiye ederim. 5800 bi çok sorun varrquote:
Orijinalden alıntı: kenjimikee
5800 ı geç arkadaşım ama W960i yle ilgili de mutlaka almalısın diyemem galiba:))
Alıntıları Göster -
w960quote:
Orijinalden alıntı: safa_oyuncu
arkadaşlar benim imzamda bile nokia yazıo ama ben w960i tavsiye ederim. 5800 bi çok sorun varr
Alıntıları Göster
-
genelde 5800 tawsıye edilecek gibi geliyordu ama w960 denmiş..ne kı 5800ın bu kadar eksısı?iphone la karşilaştrilmalarını arastrdm netten tmm iphone gore artıları da war eksılerıde ama w960 i den daa kotu denılceını sanmıyordum..bu eksılerden we sorunlardan bahsetmemız mumkun mu?quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
w960
Alıntıları Göster -
ekranın dokunmatıklığı ıyı değilmıs wede kamerası cokta ıı deılms galıpa..w 960i mi diosunz:Dquote:
genelde 5800 tawsıye edilecek gibi geliyordu ama w960 denmiş..ne kı 5800ın bu kadar eksısı?iphone la karşilaştrilmalarını arastrdm netten tmm iphone gore artıları da war eksılerıde ama w960 i den daa kotu denılceını sanmıyordum..bu eksılerden we sorunlardan bahsetmemız mumkun mu?
Alıntıları Göster -
Walkman serisi bence süperquote:
ekranın dokunmatıklığı ıyı değilmıs wede kamerası cokta ıı deılms galıpa..w 960i mi diosunz:D
Alıntıları Göster
W960i derim ben de . -
5800 Nokia için türünün ilk örneklerinden, dolayısıyla bir takım makyajlar yapılana kadar bu türü almamakta fayda var.quote:
Orijinalden alıntı: Canér
Walkman serisi bence süper
W960i derim ben de .
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: altinok
5800 Nokia için türünün ilk örneklerinden, dolayısıyla bir takım makyajlar yapılana kadar bu türü almamakta fayda var.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: altinok
5800 Nokia için türünün ilk örneklerinden, dolayısıyla bir takım makyajlar yapılana kadar bu türü almamakta fayda var.
Aynen, katılıyorum
-
quote:
ekranın dokunmatıklığı ıyı değilmıs wede kamerası cokta ıı deılms galıpa..w 960i mi diosunz:D
Alıntıları Göster
iPhone almayı düşünmüyorsan ve bu ikisi arasında kalmışsan ben w960i derim.quote:
Orjinalden alıntı: kingkobra
-
aslnda iphone eskı jenerasyon war cok temız cızıksız oda..temız baya.. w960 mı iphone mu desem cevap iphone olucak sanrm:Dquote:
Orijinalden alıntı: kenjimikee
iPhone almayı düşünmüyorsan ve bu ikisi arasında kalmışsan ben w960i derim.quote:
Orjinalden alıntı: kingkobra
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: altinok
Alıntıları Gösterquote:
ben 5800 ve n97 düşünen herkese bunu söylüyorum... w960 oturmus bir telefon kullanıcısı olarak söylüyorum...
yapabilceklerinin sınırı yoktur... ekranı 2.6inç olmasa az daha büyük olsa daha iyi olurdu tabiki ama secimin kesinlikle w960 olmalıdır...
aldıktan sonra modlamak istersen yardımcı olurum ;)
-
quote:
Orijinalden alıntı: rezalet forumquote:
ben 5800 ve n97 düşünen herkese bunu söylüyorum... w960 oturmus bir telefon kullanıcısı olarak söylüyorum...
yapabilceklerinin sınırı yoktur... ekranı 2.6inç olmasa az daha büyük olsa daha iyi olurdu tabiki ama secimin kesinlikle w960 olmalıdır...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: m35
quote:
teşekkurler yorumlarınız için..peşin 550 vadeli 600 e 3 aylık çiziksız garantili w960 buldum..adam bırıne soz werdım bu akşam almazsa haber vercek..sizce iimi fiyat yoksa 50 daa koyup 2g iphone mud almalı 2.el ama sıfır çizikle??5800 ı tamamen sıldım..cok karıstıo kafam..garantili w960mı w.el çiziksz garantısz iphone 2g mı??
-
görünüm olark pphone ağir basıyo ama ozellk olarak ve kullanım olarak w960..yıllardır symbuan kullanana ve cok mesaj yazan bırı olarak iphoneun karızması harıc bi artısı yok gıbı..quote:
Orijinalden alıntı: kingkobraquote:
Orjinalden alıntı: m35
quote:
teşekkurler yorumlarınız için..peşin 550 vadeli 600 e 3 aylık çiziksız garantili w960 buldum..adam bırıne soz werdım bu akşam almazsa haber vercek..sizce iimi fiyat yoksa 50 daa koyup 2g iphone mud almalı 2.el ama sıfır çizikle??5800 ı tamamen sıldım..cok karıstıo kafam..garantili w960mı w.el çiziksz garantısz iphone 2g mı??
Alıntıları Göster
-
:))quote:
görünüm olark pphone ağir basıyo ama ozellk olarak ve kullanım olarak w960..yıllardır symbuan kullanana ve cok mesaj yazan bırı olarak iphoneun karızması harıc bi artısı yok gıbı..
Alıntıları Göster
çözünürlük, ekran boyutu, ses kalitesi, hız, oyun desteği, 16 Gb dahili hafıza, multitouch a sahip dokunmatik ekran, gelişmiş internet deneyimi... karizmadan kastın bunlar olmalı. W960i'nin kamerası ve symbian işletim sistemini unutmamalı ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenjimikee -- 11 Mart 2009; 18:04:54 > -
5800 dokunmatik kotu olmus darbeye etki veriyor sanırım.Iphone da ise elektronik.Alacaksan W960i al bence..Iphone 2G degil de 3G al alabilirsen.3Gnin artıları var.quote:
görünüm olark pphone ağir basıyo ama ozellk olarak ve kullanım olarak w960..yıllardır symbuan kullanana ve cok mesaj yazan bırı olarak iphoneun karızması harıc bi artısı yok gıbı..
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- iphone 14 alınır mı
- play protect nedir
- device health services nedir
- telefon önerileri 2024
- telefon tavsiyesi
- telegram video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X