Şimdi Ara

5800 müzik dinlerken cızırtı :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bir tek benim başıma mı gelir bu sorun :S
    müzik dinlerken , telefonda işlem yapmadığım halde kulaklıkla dinlerken ara sıra anlık takılmalar oluyor ufaktan cızırtı - patırdı gibi bişey . başka 5800 larda denedim aynı sorun yok
    hafıza kartını değiştirdim. ovi den muzik attım format attım versiyon attım kulaklığı değiştirdim .her şeyi yaptım yine aynı :S
    aynı sorunu yaşayan varmı ? veya çözüm bulabilirmisiniz ?

• telefonun kulaklık girişinde problem olabilir
  • ah keşke öyle olsa hoparlörde de dikkatli dinleyince anlık cızırtı oluyor tıkırtı yapıyo ara sıra takıntılı biri olduğum için fazlasıyla sinir bozucu oluyor telefondan soğudum resmen :(
  • Çizirti Varsa Bozulmuştur hoparlör birader Servise Ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaspian -- 30 Aralık 2010; 0:12:52 >
  • ya anlatamadim derdimi arkadaşlar , ara sıra oluyo ufak takılmalar falan hele kulaklıkla dinleyince çok belli oluyo hoparlörde ise dikkatlice dinlemek gerek anlamak için :(:(
  • hafıza kartına ve telefona hard format attıktan sonra orijinal v52 sürümü yükledin ve ondan sonra tekrar hard format atıp başka hiçbirşey yüklemeden ve ayar değiştirmeden hem telefonun hafızasına hem de hafıza kartına sağlam bir mp3 atıp denedin mi? eğer yine cızırtı varsa servis yolu gözüktü demektir...
  • ya kardeş aynı sorun bende de var y çözemedim bi türlü.. ne demek istediğini anladım bende de kulaklıkla müzik dinlerken bi anda bi cızırtı gelio dikkatle dinlemeye çalıştım sanki bi şarkı çalarken başka bi şarkının ritmi araya girmiş gibi oluoyo. bi şarkıda 3-4 defa başıma geldiği oldu bu olayın. sebebini anlamadım bende bi türlü format attıktan sonra da devam etti sorun. bilen varsa yardımcı olsun lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Müzik Çalar sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.