Şimdi Ara

5800 product key ini eski haline getiremiyorum.Yardım eder misiniz lütfen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malumunuz nemesis programı ile 5800 ların product keylerini değiştirebiliyorduk.Ben de değiştim ve navigatin edition yükledim.fakat şimdi eski keyi girmek istiyorum.Fakat nemesis programı cihazı tanımıyor.tararken hata veriyor.Bu konu da sıkıntı yaşanlar başka arkadaşlar var mı acaba?telefon biraz sapıttı.Her an servise gidebilir cihaz.o yüzden eski keyi yüklemem lazım.

• aman hee sakın eski product kurma sakın..50 kere söyledim garantiyyle productun alakası yok diye...
    Yada kur eski prodcutayı ne oluyor kendi gözünle gör bakalım bi daha teli açabiliyonmu..%90 eski producktla yeni
    yazılım çakışır ve cihaz açılmaz sonra gidersin kvkya yaılım attırrsın gerçi ama ne gerke var..Kalsın o productla kvkda
    çalıştım yani product ile garanti alakalı değil 50 kere değiştir gene garantiye girer telefon yeterki imei değişmesin sakın
    eski product kurma ve 2-3den fazla da yazılım atma flash denilen parça ısınırsa allah korusun cihazını kvk bile açamaz
  • hadi yaa .Ben de ne bilim servis için gerekli diye düşünüyordum.çok teşekkür ederim cevap için.gerçekten yardımcı oldun .saol.
  • Rica ederim nedemek bildiğimizi aktardık
  • oynamayın arkadaşlar garip garip programlarla.Türkiye güncellemesi gelince yüklersiniz patlamayın.Ayrıca v40 sorunlu çıktı,bununda yenisi çıkacak büyük ihtimal.Kinetik kaydırma olsa ne olmasa ne.V31 de hiçbi sorun yok,sorunsuz telefona sorun yaratıyorsunuz,V40 yapan v31 e dönmek istiyor ama dönemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 24 Şubat 2010; 14:33:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.