Şimdi Ara

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
1
Favori
33.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok kral olmuş ellerine saglık. Yalnız menu stili normale çeviirme şamsımız yokmu. 4x5 gibi degilde prjinal 3x5 gbi yada neyse işte
  • f@tih kusura bakma senın butun cfw lerı yukledım sorunsuzca hıc zorlanmadan ama bunu tam anlamadım acıkcası anlamadıgım yer surası bı yardım edersenız...

şimdi soru 1:

" ilk olarak;
    önceden indirmiş olduğunuz 148 mb dosyayı kesinlikle

C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 içine atmayınız.
    Örneğin ; C:\RM-356 klasörü içine taşıyın.Herhangi bir yer olabilir. "

( buradaki onceden ındırmıs olduugunuz dedıgın dosya senın ılk mesajdakı " [5800 v51 - on C6FW][SiMPLE STYLE] - TIKLA " bu mudur yoksa
    pnht nın sıtesınden mı ındırmemız gerekıyor ki alttakı cumle senın paylasımın olan seyın olmadıgını soyluyor o zaman ılk olarak 148 mb lık hangı dosyayı nerden ındırıyoruz ??????????

" indirmiş olduğunuz [5800 v51 - on C6FW][SiMPLE STYLE].RAR içinden çıkan RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 dosyasını önceden indirdiğiniz RM-356 içine koyun.Değiştirme isteğine onay verin veya eski dosyayı yedekleyebilirsiniz. "

şimdi soru 2:

pnht nın sıtesındekı dosyayı ındırmıstım onceden ama kurmak ıcın senı bekledım acıkcası ama onun paylasımı ıng sanırım ek olarak turkce dıl yaması vermıs ve turkce dıl yamasını nereye koyacagımı da anlamadım ??

sımdı eger senın verdıgın [5800 v51 - on C6FW][SiMPLE STYLE] ı yuklemek ıcın onceden yuklememız gereken o 148 mb lık dosya bu ıse senın verdıgın paylasım ıle onun ıcındekılerı mı degıstırıcez ve oyle olunca bu turkce yama dosyası ( pnht nin paylastıgı ) gerek kalmayacak mı??

kusura bakma cok kafam karıstı ama bu cfw bıraz rısklı gıbı geldı telı brıck etmek ıstemıyorum

tesekkurler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyre1907 -- 26 Ağustos 2010; 10:47:27 >

• @Lyre1907
    PNHT nin orjinal ROFS2 dosyasının üzerine f@tih'in ROFS2 sini yazıp flashlayacaksın bu kadar.
    Başka bişey yok yapılacak.

@crazy_boy_28
    Telefonunda ne yüklü olduğunun bir önemi yok hafıza kartını temizle flashlamadan o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: internetkartali
    Çok kral olmuş ellerine saglık. Yalnız menu stili normale çeviirme şamsımız yokmu. 4x5 gibi degilde prjinal 3x5 gbi yada neyse işte

Ne diyosun arkadaşım 4x5 değil ki zaten? Menüye dokunulmadı ki en üst mesajı okusana?
  • @aresmar
    Hafıza kartıbı formatladıktan sonra V51 CFW yaparken uyguladığımız yöntemler kullanılacak değil mi?
  • C6 yüklenmesi anlatılmış yukarıda. ve diğer konulara hatta videolu gösterilmiş. Diğer CFW ler gibi standart yolla değil manuel yolla yapılıyor bu C6. Çünkü rofs3 dosyası yada ini dosyası filan yok. Elle tek tek dosyaları seçip flashlıyorsunuz. İyice bakın.

Hafıza kartını formatlamana gerek yok. SYSTEM, SYS, RESOURCE PRIVATE ve patches klasörlerini silsen de olur. Böylece harita resim video müziklerini kaybetmezsin.
  • aresmar tesekkurler dostum yardımların ıcın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyre1907
    aresmar tesekkurler dostum yardımların ıcın...

Eyvallah ne demek
  • Orjinal FW'ye göre daha mı iyi bu? Performans artışı vs. var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

C6 yüklenmesi anlatılmış yukarıda. ve diğer konulara hatta videolu gösterilmiş. Diğer CFW ler gibi standart yolla değil manuel yolla yapılıyor bu C6. Çünkü rofs3 dosyası yada ini dosyası filan yok. Elle tek tek dosyaları seçip flashlıyorsunuz. İyice bakın.

Hafıza kartını formatlamana gerek yok. SYSTEM, SYS, RESOURCE PRIVATE ve patches klasörlerini silsen de olur. Böylece harita resim video müziklerini kaybetmezsin.

Yani v51 CFW yüklerken değil de c6 yüklerken kullanılan yöntemle bu dosyayı v51 properde flaşlayacam öyle mi? proper kullanıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_boy_28

quote:

C6 yüklenmesi anlatılmış yukarıda. ve diğer konulara hatta videolu gösterilmiş. Diğer CFW ler gibi standart yolla değil manuel yolla yapılıyor bu C6. Çünkü rofs3 dosyası yada ini dosyası filan yok. Elle tek tek dosyaları seçip flashlıyorsunuz. İyice bakın.

Yani v51 CFW yüklerken değil de c6 yüklerken kullanılan yöntemle bu dosyayı v51 properde flaşlayacam öyle mi? proper kullanıyorum ben

Orjinal indirdiğin c6 firmware'yi bir klasöre at. Daha sonra fatih'in burda vermiş olduğu dosyayı, orjinal fw'yi attığın klasöre at ve gelen uyarıya evet de. Bunun akabinde fatih'in yukarıda resimli bir şekilde anlattığı işlemleri yap. İşlem bu kadar.

NOT: Orjinal c6 FW olanlar sadece fatih'in verdiği dosyayı flashlasınlar yeterli.

• Eline sağlık fatih kurmuştum hackli olanı sonra bi dünya cfw daha çıktı seni bekledim eminim çok güzel olmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottomans1453

quote:

Orijinalden alıntı: crazy_boy_28

quote:

Orjinal indirdiğin c6 firmware'yi bir klasöre at. Daha sonra fatih'in burda vermiş olduğu dosyayı, orjinal fw'yi attığın klasöre at ve gelen uyarıya evet de. Bunun akabinde fatih'in yukarıda resimli bir şekilde anlattığı işlemleri yap. İşlem bu kadar.

NOT: Orjinal c6 FW olanlar sadece fatih'in verdiği dosyayı flashlasınlar yeterli.

Tamam doğru anlamışım demek ki. @aresmar benim "yoksa C6 FW kurup mu bunu yüklüyoruz." kısmı tam farketmemiş heralde ya da ben yanlış anlatmışım..
    İkinize de teşekkürler..

• fatih hemn ındırıf flahş katıp senınkını kuruyorum ame tema efects olarak baxı arkadasın kı cok güzeldı kurmadan yazdım ama işallah senınkıde ondan dır ellerıne saglık
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe574

fatih hemn ındırıf flahş katıp senınkını kuruyorum ame tema efects olarak baxı arkadasın kı cok güzeldı kurmadan yazdım ama işallah senınkıde ondan dır ellerıne saglık

Yahu ilk mesajı okusanıza f@tih stabilitenin korunması için tema efektleri eklemedim yazmış.

f@tih hocam en yakın zamanda şöyle güzel efektli bir mod bekliyoruz senden.Ama ev ekranı filan olmasın.Kendi ev ekranı en güzeli zaten.
  • arkadaşlar c6 tele yükledikten sonra ne kadar bekleniyor
    tahmini süre olarak benim ekran beyaz kaldı öylece ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: guren197228

arkadaşlar c6 tele yükledikten sonra ne kadar bekleniyor
    tahmini süre olarak benim ekran beyaz kaldı öylece ne yapmam lazım

Yav hocam az bekle yahu ne acelen var şimdiye açılmıştır telefonun.

Yahu anlamıyorum nedir bu aceleniz.Biraz bekleyin açılacak telefonunuz.
  • açılmadı daha usb kabloyu nezaman çıkarmam lazım onunla bi ilgisi varmıdır
    yaklaşık 20dk geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: guren197228

açılmadı daha usb kabloyu nezaman çıkarmam lazım onunla bi ilgisi varmıdır
    yaklaşık 20dk geçti

max 10dk sürmesi lazım benm 5dk sürdü
  • şimdi ne yapmam lazım bi zahmet bi el atın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.