Şimdi Ara

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
1
Favori
33.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aresmar

orjinal PNHT Türkçe dil olan. 2 ayrı link var ilk iki linkten biri işte yahu. Boyutuna ne bakıyosun onlar sıkıştırılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

- İlgi gösteren ve teşekkür eden herkese selamlar saygılar.
    - Çok yüksek ihtimalle C6 için yapmış olduğum olacağım ilk ve son CFW dir.
    - Soru ve sorunlar hep kurulumla ilgili.Bu yüzden anlatılan kurulum haricinde denediğiniz kurulumlar sorunlara yol açmakta.Forumu inceleyiniz.
    - PNHT C6 yı ne şekilde çıkarmışsa modladığım CFW de aynı şekildedir.Çıkartıklarımı ve eklediklerimi ilk mesajda belirttim.Eksiği,fazlası ilk mesajda yazılı.
    - C6 CFW yi istek üzerine çıkarttım.v51-v4.0 PROPER'e dönüş yaptım.Bu yüzden C6 ile ilgili Soru ve sorunlara bundan sonra cevap veremeyeceğim.
    - Kişisel görüşüm olarak C6 FW kullanmayı bu hali ile uygun görmüyorum.

kişisel olarak bende aynı fikirdeyim ve proper mod'lu yazılımı mod'ladığım bir yazılım kullanıyorum v51. Çok memnunum...

" Kişisel görüşüm olarak C6 FW kullanmayı bu hali ile uygun görmüyorum."
    Hocam sebebi nedir? Bir yerde yazdınız mı göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI
    " Kişisel görüşüm olarak C6 FW kullanmayı bu hali ile uygun görmüyorum."
    Hocam sebebi nedir? Bir yerde yazdınız mı göremedim.

Burçları uyuşmadı.
  • Hocam neden C6 FW'sini uygun görmediğinizi hiç anlamış değilim.Gayet güzel bir yazılım.Telefona bir sürü şey kattı telefonumuz asıl değerini şimdi gösterir oldu.Çok güzel bir hale geldi.Neden beğenmediniz ki

@ side_effect

Hocam bence ne derseniz deyin şu anda en iyi FW C6 FW'si.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkese_merhaba -- 27 Ağustos 2010; 16:08:14 >
  • cmd 17 block hata verdi
  • "cmd308" mi ne bişi var sağ tarafta onu kaldırmazsan verir o hatayı.
  • İki gündür kullandığım Fatih ustanın cvfsinde karşılaştığım sorunlar/ v51 orjinale göre hatalar ya da siz her ne derseniz

1. Orta tuş ışığı stabil değil. Bazen daha parlak beyaz bazen daha mat. Işık bazen çok bazen az. Nedenini anlamadım ama bunda bir kararsızlık var. Tuhaf. Bunun sadece bende olacağını düşünmüyorum...

2. Tuş kilidi normalde ekranı karartır. Bu sürümde malesef herseferinde karartmıyor. Kilitliyor ama ekran kapanmıyor. Yalnız oran %5 gibi. Çok sık değilse de böyle bir durum var.

3. Müzik sesi v50 versiyondaki gibi. V51de sesin en az olduğu düzeyde daha fazla ses çıkıyordu. Yalnız şunu da belirteyim en yüksek seste hiç bir fark yok. Sadece ses düzeylerinde gelen sesle alakalı gibi.

4. T9 sözlük v51e göre anormal.Daha önce tahmin ettiği kelimeleri şimdi bulamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SER&DEN -- 27 Ağustos 2010; 16:58:04 >
  • ya arkadaslar bende bu modu kullanıyorum fakat telefon acayip agır calısmaya basladı bi mesajı okumaya 6-7 saniyede giriyorum..
  • @ffslayer
    f@tih in sürümüyle ilgisi yok bunların. Kızdırmayın gene. Orjinal C6 yüklesende aynı.

1. Ben hiç böyle bişeye dikkat etmedim. Hep aynı yanıyor bende. C6 yazılıyla ilgili farklı ışık oynaşmaları var bunda.
    2. Evet oluyor ama ekran açık kalmıyor bende bikaç saniye sonra kararıyor. sorun bile sayılmaz.
    3. Müzikte bi farklılık var ama hala tam anlayamadım bende sonuçta yazılım C6 yazılımı değişiklik olabilir müzik çalarda codec te vs de..

@merlot7
    Orjinal sürüm var yavaşlama filan yok henüz, pazartesi akşamından beri kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 27 Ağustos 2010; 16:41:12 >
  • orjinal sürüm derken??
  • quote:

Orijinalden alıntı: merlot7
    orjinal sürüm derken??

Modsuz, PNHT.org un ilk çıkardığı C6, sadece türkçe dil eklenmişi.
  • arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ederim çok uğraş veriyosunuz ancak ben xp sp3 lu cihazımda jafta tam açma kapama tuşuna bastığımda not found hatası alıyorum yardımcı olursanız sevinirim bide aresmar kardeşim senn paylaştığın resimlerdeki yani senin kullandığın versiyon hangisi sölersen sevinirim teşekkürler şimdiden :D
  • Türkçeleştirilmiş tam paket:
    http://hotfile.com/dl/64133434/6478108/Nokia.5800.C6.Surumu.rar.html

Direkt jaf ya da phoenix ile kurmaya bakıyor.

buradaki sürümü kurmustum bu PNHT.org un çıkardıgı orjinal sürüm mü oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

@ffslayer
    f@tih in sürümüyle ilgisi yok bunların. Kızdırmayın gene. Orjinal C6 yüklesende aynı.

1. Ben hiç böyle bişeye dikkat etmedim. Hep aynı yanıyor bende. C6 yazılıyla ilgili farklı ışık oynaşmaları var bunda.
    2. Evet oluyor ama ekran açık kalmıyor bende bikaç saniye sonra kararıyor. sorun bile sayılmaz.
    3. Müzikte bi farklılık var ama hala tam anlayamadım bende sonuçta yazılım C6 yazılımı değişiklik olabilir müzik çalarda codec te vs de..

@merlot7
    Orjinal sürüm var yavaşlama filan yok henüz, pazartesi akşamından beri kullanıyorum.

Arkadaş fatihin geliştirdiğini kullanıyorum orj. c6 kullansam direk onu söylerdim heralde. Orjinalde de olduğunu daha kibar söylersen anlarız ne kızdırmasından bahsediyorsun. Neyse ortamı germeye gerek yok da hoşlanmam bu tür cevaplardan. Herkese aynı tarz cavap veremeyeceğini unutma dostum.

Bu arada

4. T9 sözlük v51e göre anormal. Daha önce tahmin ettiği kelimeleri tanımıyor.

Bu arada Fatih hocam emeğine sağlık belirtmeden geçmeyim...

• PNHT den kendim indirip Türkçe ekledim. Ama forumdaki o linklerde aynı şeydir. Modlu yazmıyorsa standart ise aynıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffslayer

Arkadaş fatihin geliştirdiğini kullanıyorum orj. c6 kullansam direk onu söylerdim heralde. Orjinalde de olduğunu daha kibar söylersen anlarız ne kızdırmasından bahsediyorsun. Neyse ortamı germeye gerek yok da hoşlanmam bu tür cevaplardan. Herkese aynı tarz cavap veremeyeceğini unutma dostum.

Gerginliğe gerek yok f@tih i kızdırmayın demek istedim çünkü orjinal c6 da olan şeyleri yazmışsın. Anlatabildim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffslayer

İki gündür kullandığım Fatih ustanın cvfsinde karşılaştığım sorunlar/ v51 orjinale göre hatalar ya da siz her ne derseniz

1. Orta tuş ışığı stabil değil. Bazen daha parlak beyaz bazen daha mat. Işık bazen çok bazen az. Nedenini anlamadım ama bunda bir kararsızlık var. Tuhaf. Bunun sadece bende olacağını düşünmüyorum...

2. Tuş kilidi normalde ekranı karartır. Bu sürümde malesef herseferinde karartmıyor. Kilitliyor ama ekran kapanmıyor. Yalnız oran %5 gibi. Çok sık değilse de böyle bir durum var.

3. Müzik sesi v50 versiyondaki gibi. V51de sesin en az olduğu düzeyde daha fazla ses çıkıyordu. Yalnız şunu da belirteyim en yüksek seste hiç bir fark yok. Sadece ses düzeylerinde gelen sesle alakalı gibi.

4. T9 sözlük v51e göre anormal.Daha önce tahmin ettiği kelimeleri şimdi bulamıyor.

1- Anlamıyorum.Bu kadar basit bir şeyi gelip te burada sorun diye göstermek niçin? Tamam bende de oluyor.Ama sorun bile denemez buna.

2- 5 sn sonra kapanıyor.Merak etmeyin 5-10 saniyede telefonun pili bitmez.

3- Bu konuda diyebileceğim birşey yok.Ama bende bir farklılık sezdim doğrusu.

4- ??

Ufak basit şeyleri burada sorun diye getirmek ...

@ merlot7

Hard format attınız mı?
    Bu FW V51 işlemci hızı artırılmış sürümden bile daha hızlı.Telefon herkeste aşırı hızlı çalışıyorken sizde böyle olması garip.

@ smarty17

JAF'ı kapa.USB kablosunu çek.Başka bir porta tak.JAF'ı tekrar aç.Bunu birkaç kez yaptığında düzelecek.Ben hep bu yolla yapıyorum her flashlamada 2-3 kez bu işlemi yapıyorum.

@ aresmar

cmd17 hatasının CRT308 kutucuğuyla bir alakası yok.Senin dediğin farklı " sending : RAW CMT loader" hatası dediğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkese_merhaba -- 27 Ağustos 2010; 17:25:21 >

• teşekkürler abi. bi 10 gün giremedim foruma fırtınalar esmiş yüklüyorum hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

teşekkürler abi. bi 10 gün giremedim foruma fırtınalar esmiş yüklüyorum hemen

Sen yokken neler oldu burada neler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkese_merhaba -- 27 Ağustos 2010; 18:06:35 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.