Şimdi Ara

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
1
Favori
33.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güzel anlatmışsınız hemen yüklüyorum
  • Şu 400liralık telefonla yapabildiklerimize bak ya bide millet laf atar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X
    sarj tüketimi fazla bir cfw ben zaten alışamadım. teşekkürler uğraştığın için bende propere geçicem sarj bitsin bi fulleyim :)

Düzeltmek zorundayım. Orjinal sürüm C6 kesinlikle v51 den daha çok pil tüketmiyor. Çıktığından beri deniyorum. Aksine BlueSpectrum Ev Ekranlı bir V51 %20-25 kadar daha az dayanıyor normal v51 e göre.

bluespectrum kullanmıyordumki ben.. v51 de 4 gün giden şarjım c6 da 2 gün gitti :)
  • yakında win98 kurarlarsa şaşmam
  • ala ala ev ekranı seçme olayını kaldırmışlar tsunami nasıl yüklicm bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

ala ala ev ekranı seçme olayını kaldırmışlar tsunami nasıl yüklicm bilen var mı

Zaten firmware in en büyük özelliği o
  • ben herşeyi yaptım adım adım ama bende imei yedeklenemiyor hatası verdi.Ne yapmam gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofo

quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

sarj tüketimi fazla bir cfw ben zaten alışamadım. teşekkürler uğraştığın için bende propere geçicem sarj bitsin bi fulleyim :)

Düzeltmek zorundayım. Orjinal sürüm C6 kesinlikle v51 den daha çok pil tüketmiyor. Çıktığından beri deniyorum. Aksine BlueSpectrum Ev Ekranlı bir V51 %20-25 kadar daha az dayanıyor normal v51 e göre.

evet bende farkettim telefonla o kadar işlem yapmama vebütün gün baglantıda olmasına ragmen sarjın aksama kadar yarısının bitmesi beni sasırttı yalnız sarj olma süresi sanki biraz uzamış geldi bana sanırım pil tam kapasite kullanımda

bu benim kişisel görüşüm. ama f@tih in v51 sürümü çok daha iyi diyebilirim. bu c6 da çok bug var. mesaj yazmamı engelliyor bu buglar bu yüzden rahatsızım. ve sarjı 2 gün gitti. f@tihin v51 i 4 gün sarj la rekor kırdı ;)

ek olarak sarj süresinin uzaması sanırım tuş ışıklarının açık olması ile alakalı birşey olabilir..

• quote:

Hocam yapmayın yahu N97 ev ekranı var.Şu ana kadar çıkmış en iyi ev ekranı.Ne istiyorsunuz daha ne tsunamisi bluespectrum bile kötü gözüküyor benim gözüme artık.

@ M_aTRa_X

Merak ediyorum C6'daki o ÇOK bugları paylaşır mısınız bizimlede.

Bir iki ufak şey hariç bug yok.Mesaj yazmada niye zorluk çektiniz anlamadım.Hiç mantıklı gelmedi bana.

Ve şunu söyleyeyim C6 FW kesinlikle ama kesinlikle daha fazla şarj tüketmiyor.
  • millet yardım edin pls hereşyi adım adım yaptım status yerinde enson bunlar yazzıyor

PRESS POWER ON NOW!
    Searching for phone...Found
    Sending RAW loader...
    Using 009.012.005
    Elf2flash 09.11.000
    CMT RAW loader...
    Patching RAW boot step1...
    Patching RAW boot step2...
    Patching RAW boot step3...
    Sending RAW Loader...
    ....................Loader Sent!
    Stage 2 starting..................PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    ...........Phone prepared OK!
    Waiting for the phone to boot...
    Searching for phone...
    Phone rebooted but not in flash mode...

daha birşey gelmedi telefon beyaz ekranda kaldı
  • quote:

yakında win98 kurarlarsa şaşmam

Haberin yok mu

http://www.maxicep.com/s60-3rd-diger-cesitli-uygulamalar/windows-98-cepte-128-mb-ram-telefon-e51-5320xm-n79-n95-n96-n82-5800-6220c-308402.html

* ların yerine (maxi cep ) yazılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.arslan -- 27 Ağustos 2010; 19:24:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caglarnal

millet yardım edin pls hereşyi adım adım yaptım status yerinde enson bunlar yazzıyor

PRESS POWER ON NOW!
    Sending RAW loader...
    Using 009.012.005
    Elf2flash 09.11.000
    CMT RAW loader...
    Sending RAW Loader...
    PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    Searching for phone...

Yav herşey resimdeki gibi olacak diyoruz ama dinleyen yok.CRT308 kutucuğunun tikini kaldırın.Lütfen resimlere doğru dürüst bakın

• onu unutmuşrtum ilk yaptıgımda sonra yaptım kutucuk işaretli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: herkese_merhaba

quote:

Hocam yapmayın yahu N97 ev ekranı var.Şu ana kadar çıkmış en iyi ev ekranı.Ne istiyorsunuz daha ne tsunamisi bluespectrum bile kötü gözüküyor benim gözüme artık.

@ M_aTRa_X

Bir iki ufak şey hariç bug yok.Mesaj yazmada niye zorluk çektiniz anlamadım.Hiç mantıklı gelmedi bana.

paylaşıyım...

mesaj yazmasını cok kullanan biriyim. açın sizde mesajları yeni mesaja tıklayın. tam ekran qwerty klavyeyi açın...

bi kaç şey yazın bakalm.. daha sonra yön tuşları var sağ üstte onları kullanmaya calısın . ne kadar kolay kullanılıyor değilmi? tıklanmıyor nerdeyse..

birde mesaj sileceğiz mesela silmeyi deneyin :) daha sonra tamam tusuna yani sol üstteki tick e basıp ana ekrana gelin seçeneklere tıklayın. ne oldu .. ilk tıklamada gelmedi demi :)

aslında telefonu kullanabilseniz bulursunuz bu buglar. ek olarak türkçeside cok kısaltmalı bir türkçe. ekliyorum yine bu benim kişisel yorumum..

sarj tüketimi olarakta 4 gün diyorum denedim diyorum kişisel yorumum diyorum anlamakta zorluk cekiyorsunuz :) BlueSpectrum ekranını kullanmıyorum bu arada denemesi bedava..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 27 Ağustos 2010; 21:34:25 >

• quote:

millet yardım edin pls hereşyi adım adım yaptım status yerinde enson bunlar yazzıyor

PRESS POWER ON NOW!
    Sending RAW loader...
    Using 009.012.005
    Elf2flash 09.11.000
    CMT RAW loader...
    Sending RAW Loader...
    PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    Searching for phone...

flash yapmadan önceki ekranda ct 308 miydi neydi onun işaretini kaldırdınız mı?

• evet o zmn hata verdi imei bilmem diye kaldırdım bnde crt308 tikini
  • quote:

quote:

quote:

@ M_aTRa_X

paylaşıyım...

mesaj yazmasını cok kullanan biriyim. açın sizde mesajları yeni mesaja tıklayın. tam ekran qwerty klavyeyi açın...

bi kaç şey yazın bakalm.. daha sonra yön tuşları var sağ üstte onları kullanmaya calısın . ne kadar kolay kullanılıyor değilmi? tıklanmıyor nerdeyse..

birde mesaj sileceğiz mesela silmeyi deneyin :) daha sonra tamam tusuna yani sol üstteki tick e basıp ana ekrana gelin seçeneklere tıklayın. ne oldu .. ilk tıklamada gelmedi demi :)

aslında telefonu kullanabilseniz bulursunuz bu buglar. ek olarak türkçeside cok kısaltmalı bir türkçe. ekliyorum yine bu benim kişisel yorumum..

sarj tüketimi olarakta 4 gün diyorum denedim diyorum kişisel yorumum diyorum anlamakta zorluk cekiyorsunuz :) BlueSpectrum ekranını kullanmıyorum bu arada denemesi bedava..

İlk dediğiniz sorun olmadı hiçbir sorun yok
    İkincisi ise oluyor ama abartmaya gerek yok öyle mesaj yazmayı çok da zorlaştıracak birşey değil.
    quote:

aslında telefonu kullanabilseniz bulursunuz bu buglar

Emin olun ki telefonu en az sizin kadar iyi kulanıyorum.Tanımadığınız insanlar hakkında yorum yapmayın.Ne demek kullanabilseniz.Karşındakini ne sanıyorsun sen

quote:

BlueSpectrum ekranını kullanmıyorum bu arada denemesi bedava..

Neden kendi üstünüze alıındınız.Size dememiştim.İlk önce ne okuduğunuzun farkında olun sonra gelin sataşın insanlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkese_merhaba -- 27 Ağustos 2010; 19:45:20 >

• arkadaşlar bir yardım etseniz lütfen
    telefonu flashlaya bşlayalı yaklaşık 25 dk oldu hala telefon beyaz ekran var
    beklemeye devam mı edeyim yoksa usbden çıkarayım mı
  • quote:

arkadaşlar bir yardım etseniz lütfen

Çıkarın yav 25 dk olmuş.Kesinlikle bir hata var.

Allah aşkına niye olmuyor anlamıyorum.Diğer konularda videolu hatta animasyonlu anlatım bile yaptılar.Niye oluyor bunlar?

En fazla 1 dk sürüyor bu işlem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkese_merhaba -- 27 Ağustos 2010; 19:52:30 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar bir yardım etseniz lütfen

Çıkarın yav 25 dk olmuş.Kesinlikle bir hata var.

Allah aşkına niye olmuyor anlamıyorum.Diğer konularda videolu hatta animasyonlu anlatım bile yaptılar.Niye oluyor bunlar?

ne yapmamı önerirsin birşey söylesen çıkarıp birdaha flash yapmayı denesem yada başka bişi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.