Şimdi Ara

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
1
Favori
33.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: a.arslan

quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

yakında win98 kurarlarsa şaşmam

Haberin yok mu

http://www.****.com/s60-3rd-diger-cesitli-uygulamalar/windows-98-cepte-128-mb-ram-telefon-e51-5320xm-n79-n95-n96-n82-5800-6220c-308402.html

* ların yerine (maxi cep ) yazılacak.

pfff :D n95 i biliyordum da diğer telefonları duymamışdm

quote:

Orijinalden alıntı: herkese_merhaba

quote:

ala ala ev ekranı seçme olayını kaldırmışlar tsunami nasıl yüklicm bilen var mı

Hocam yapmayın yahu N97 ev ekranı var.Şu ana kadar çıkmış en iyi ev ekranı.Ne istiyorsunuz daha ne tsunamisi bluespectrum bile kötü gözüküyor benim gözüme artık.

@ M_aTRa_X

Merak ediyorum C6'daki o ÇOK bugları paylaşır mısınız bizimlede.

Bir iki ufak şey hariç bug yok.Mesaj yazmada niye zorluk çektiniz anlamadım.Hiç mantıklı gelmedi bana.

Ve şunu söyleyeyim C6 FW kesinlikle ama kesinlikle daha fazla şarj tüketmiyor.

Biliyorum güzel ev ekranı olduğunu meraktan sordum sadece

• Arkadaşlar bu c6 gerçekten iyi ama ufak da olsa bazı hataları var. Hep olumlu taraflarını yazmaza gerek de yok. Ben sadece bilgilendirme amaçlı gördüğüm 4 hatayı ( bana göre hatayi ) yazdım. V51den çok daha iyi olduğu ortada. Mesela herkes rds yi sorun yapıyor benim için hiç önemli değil çünkü hiç kullanmadım. Yani bazı sorunlar kimilerine önemsiz kimilerine önemli. Bu sürümün bence en önemli sorunu 3. Maddede belirttiğim ses sorunu. Herkese saygılar
  • Ses sorununu da codec değiştirip çözüyorlar. Bende ses sorunu yok ama olduğunu iddia edenler codecle çözmüşler.
  • telefona v60 güncellemesi gelmiş gibi oldu. o bugları da hallederler umarım
  • quote:

telefona v60 güncellemesi gelmiş gibi oldu. o bugları da hallederler umarım

Birçok değişiklik olacaktır C6 için daha çıkalı 5 gün oldu.

Buna rağmen tamamen kullanılabilir bir sürüm 5 gündür beni rahatsız eden hiç bir bug göremedim. Şarj süresinden de müthiş memnunum.

Adamlar 5 ayda C6 yazılımını 5800e yorumladılar bu kadar az hatayla çıkarmış olmaları müthiş.

Ekranı yazı yazarken artık direk yan yatırıyorum öyle alıştım ki full qwerty yazmaya. Birde upakul şunu bi modlasın bakalım neler olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 27 Ağustos 2010; 22:22:33 >
  • Arkadaşlar 5800 Xpress Music için çıkan güncellemelerin sayısını bilen var mı? En az altı tane. Düne kadar herkes hala son yazılım olan V.51'in hatalarını eksiklerini düzeltmeye çalışıyordu. Bırakın daha piyasaya bile yeni çıkmış bi cihazda da ufak tefek hatalar bulunsun. Görselliği, ana ekranı ve hızı ile çok daha fazlasını hakeden bir yazılıma hiç bir şey yapmadan sahip olmuşuz daha ne istiyoruz. Tüm CFW'lerin amacı da bu değil miydi bugüne kadar. Elbette ileri tarihlerde daha hatasız bir firmware için güncellemeler çıkacaktır.
  • f@tih hocamın fwsinden başkasını tanımam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: versamaxx

Arkadaşlar 5800 Xpress Music için çıkan güncellemelerin sayısını bilen var mı? En az altı tane. Düne kadar herkes hala son yazılım olan V.51'in hatalarını eksiklerini düzeltmeye çalışıyordu. Bırakın daha piyasaya bile yeni çıkmış bi cihazda da ufak tefek hatalar bulunsun. Görselliği, ana ekranı ve hızı ile çok daha fazlasını hakeden bir yazılıma hiç bir şey yapmadan sahip olmuşuz daha ne istiyoruz. Tüm CFW'lerin amacı da bu değil miydi bugüne kadar. Elbette ileri tarihlerde daha hatasız bir firmware için güncellemeler çıkacaktır.

+1

C6 Türkiye'de satışa çıkmamışken biz kullanabiliyoruz hemde cepten 1TL para çıkmadan, bilmem daha ne olması gerek. PNHT'ye bir çok kişi daha çıkmadan 3-5TL da olsa bağış yaptılar. Biz neleri konuşuyoruz burada.

• Bilgisayarımda türkçeleştirilmiş c6 fw bulunmakta. Fatihin cfw'sini kurmak istiyorum da sadece fatihin modlu dosyasını indirmem yeterli olur mu? Tekrardan orjinal c6 fw'yi indirmeme gerek yoktur dimi? Bide sanırım Türkçeleştirilmiş oldugundan dolayı 148 değil 151 mb bendeki dosya bi sıkıntı yapmaz dimi? :D
  • Eski dosyaları silmediysen bi problem olmaz fatihin dosyasını eskilerin üstüne yazıp aynı şekil flash lıyacaksın.
  • Yok hocam silme gibi bi alışkanlığım yok klasör klasör saklıyorum onları :D orjinal modlu modsuz diye 3 klasorum olmus. İndirmekte olduğum dosyayıda fatih diye kaydederim artık.
    RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 bunun fatihin uyarladığı versiyonunu indiriyorum sanırım simdi ben. O klasordekiyle değiştirdim mi is bitecek yani...
  • Evet şu anki modlamalar sadece rofs2 dosyasını değiştirdiğinden diğer dosyalar hepsinde aynı.
  • Resim geçişleri mükemmel. Bir kez bile takılmadı...
  • fw çok güzel. Bazı buglar var anlataym size belki çözümü vardır. Tuş ışıkları bazen bi kırmızı beyaz yada yeşil beyaz gibi 2 li yanıyor. Tuş kilidi aç kapa sorunu çözyr. Bazı kısayollara tıklayınca tuş sesi geliyor. Ev ekranına Araç indirme çalışmıyor. Ve arkadaşlar 3 tane kısayol çubuğu eklemek mümkünmü? Ve aresmarın dediği mesajdaki yön tuşu bugu çok can sıkıcı
  • quote:

fw çok güzel. Bazı buglar var anlataym size belki çözümü vardır. Tuş ışıkları bazen bi kırmızı beyaz yada yeşil beyaz gibi 2 li yanıyor. Tuş kilidi aç kapa sorunu çözyr. Bazı kısayollara tıklayınca tuş sesi geliyor. Ev ekranına Araç indirme çalışmıyor. Ve arkadaşlar 3 tane kısayol çubuğu eklemek mümkünmü? Ve aresmarın dediği mesajdaki yön tuşu bugu çok can sıkıcı

Tuş ışıkları sorunu zaten burada çokça konuşuldu bilinen birşey

Hiçbir kısayolda hiçbir tuş sesi duymadım.Emin misiniz böyle sesler duyduğunuzdan

Yön tuşu bug ı nedir yav merak ettim?

• biraz mesaj yaz anlarsın yön tuşları sanki iptal olmuş gibi başka bir yere tıklayınca geri düzeliyor. evet duyuluyor bu sesler. ayrıca sanki fw biraz daha yavaş açılıyor gibi ve bu RDS olayı nedir yha ? RAdyo bilgi sistemi bilyorum da nasıl gözüküyor telefonda birisi bi anlatsın. Ve ayrıca Tema Efektleri Calısmıyor Neden acaba
  • quote:

biraz mesaj yaz anlarsın yön tuşları sanki iptal olmuş gibi başka bir yere tıklayınca geri düzeliyor. evet duyuluyor bu sesler. ayrıca sanki fw biraz daha yavaş açılıyor gibi ve bu RDS olayı nedir yha ? RAdyo bilgi sistemi bilyorum da nasıl gözüküyor telefonda birisi bi anlatsın. Ve ayrıca Tema Efektleri Calısmıyor Neden acaba

Ses hiç duymadım.Eğer telefonun açılma hızından bahsediyorsan evet biraz daha yavaş ama onun dışında çok daha hızlı

Orijinal sürümde tema efekti yok modluyu yükleyecektiniz.f@tih efekt eklemedi.

RDS herkesin bildiği gibi V40dan beri çalışmıyor ama en azından bu FW ile bazı kanallarda çalışıyor
  • Arkadaşlar belki tuş ışıklarından rahatsız olanlar vardır malum karmakarışık oldu zırt pırt yanıyolar gözümüzü alıyolar ya da belki benim gibi batarya süresine bir nebze olsun katkıda bulunmak isteyenler için paylaşayım dedim. kolay gelsin

C6 FW de TUŞ IŞIKLARINI TAMAMEN KAPATMA (BEYAZ TUŞ HARİÇ)

Ortadaki beyaz tuşun işlevi devam ediyor ama o da zaten ufak tefek şeyler için gereklidir diye düşünüyorum, bunun dışında mesela şarj olurken yeşil ışığın yanması gereksiz bir olay bunu iptal ediyor..daha doğrusu yeşil tuş kırmızı tuş ve xpress music tuşlarının ışıkları asla yanmıyor diyebiliriz...uygulama şöyle:

1-Dosyaları indirip rar dan çıkartın
    2-Rompatcher dan Open4all yamasını aktif edin
    3-rar dan çıkardığınız dosyaları teker teker telefonda X-Plorer ile C: sürücüsüne kopyalayın (ya da "private" klasörlerinin içindekileri "C:/Private" içerisine atın
    4-Telefonu kapatıp açın, işlem tamamdır...

http://www.multiupload.com/QDFMQC8DHA

http://www.multiupload.com/ZTM4WPBBGI

alıntıdır, emeğe saygı, lütfen teraziye tıklayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HünkarBeğendi -- 28 Ağustos 2010; 1:53:33 >

• biraz önce flash attım. ramblow yukledim. ramblowu çalıştırıdığın zaman cihaza res atıyor
  • rompacherdan sistem dosyalarının görünürlüğünü kapatıp deneyebilirmisin?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.