Orijinalden alıntı: M_aTRa_X sarj tüketimi fazla bir cfw ben zaten alışamadım. teşekkürler uğraştığın için bende propere geçicem sarj bitsin bi fulleyim :)
Düzeltmek zorundayım. Orjinal sürüm C6 kesinlikle v51 den daha çok pil tüketmiyor. Çıktığından beri deniyorum. Aksine BlueSpectrum Ev Ekranlı bir V51 %20-25 kadar daha az dayanıyor normal v51 e göre.
evet bende farkettim telefonla o kadar işlem yapmama vebütün gün baglantıda olmasına ragmen sarjın aksama kadar yarısının bitmesi beni sasırttı yalnız sarj olma süresi sanki biraz uzamış geldi bana sanırım pil tam kapasite kullanımda
Ben şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım C6 FW de normal yazılımda kullandığım bütün programlar sorunsuz çalışıyor. İlk yayınlanan C6 FW kullanıyorum şimdi @Fatih'in bu moduna geçme düşüncesindeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: |Mavera|
Ben şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım C6 FW de normal yazılımda kullandığım bütün programlar sorunsuz çalışıyor. İlk yayınlanan C6 FW kullanıyorum şimdi @Fatih'in bu moduna geçme düşüncesindeyim.
Aynen bende. Ama başka yazılıma geçmeyi düşünmüyorum bu gayet stabil
Evet hack özellikleri mevcut unsigned uygulama yükleyebiliyorum
bu cfwde mp3ler sadece e:/music den resimlerde sadece e:/images denmi görülüyor. bu şekilde değilse eğer bu mod üzerinden bunlar sağlanabilirmi* cfw için tesekkur ederiz
quote:
Orijinalden alıntı: labkamil
bu cfwde mp3ler sadece e:/music den resimlerde sadece e:/images denmi görülüyor. bu şekilde değilse eğer bu mod üzerinden bunlar sağlanabilirmi* cfw için tesekkur ederiz
Bu aradığın özellikler açıklamasında yazıyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: aresmar
quote:
Orijinalden alıntı: labkamil
Bu aradığın özellikler açıklamasında yazıyor mu?
özelliklerde yazmıyor. ama atlanmıs olabilir diye sordum.
@fatih bu özellikleri sonradan sağlayabilirmiyiz yada bu cfw ye eklenebilirmi
Fatih abı zamanında sorularla yeterınce bunalttık senı, teşekkür etmek için istedim az önce sorunsuzca yukledım.
quote:
Orijinalden alıntı: f@tih
SADECE C6 iÇiN RESiMLi JAF KURULUM ve ANLATIMI
ilk olarak; önceden indirmiş olduğunuz 148 mb dosyayı kesinlikle
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 içine atmayınız. Örneğin ; C:\RM-356 klasörü içine taşıyın.Herhangi bir yer olabilir.
indirmiş olduğunuz [5800 v51 - on C6FW][SiMPLE STYLE].RAR içinden çıkan RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 dosyasını önceden indirdiğiniz RM-356 içine koyun.Değiştirme isteğine onay verin veya eski dosyayı yedekleyebilirsiniz.
öncden 148 mb dosya indirmedim.ayrıca c de rm-356 die dosya yok
f@tih in paketinden sadece modlanan rofs2 dosyası çıkıyor. Orjinal C6 yı indirip onun içindeki rofs2 yerine f@tih in dosyasını kullanacaksın.