Şimdi Ara

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
1
Favori
33.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guren197228

açılmadı daha usb kabloyu nezaman çıkarmam lazım onunla bi ilgisi varmıdır
    yaklaşık 20dk geçti

Nokia yazısı çıktığında kabloyu çekeceksiniz.
  • usb baglantısını kestim teli açtım eskisi gibi degişen bişey yok
    tele c6 yüklemeden önce format atılıcakmı
  • quote:

usb baglantısını kestim teli açtım eskisi gibi degişen bişey yok
    tele c6 yüklemeden önce format atılıcakmı

Nasıl yani birşey değişmedi mi telefon hala 5800 mı?

Yahu denilen herşeyi eksiksiz yaparsanız hiçbir sorun kalmayacak aslında.
  • evet bi yerde bi yanlışlık yapıyorum galiba video anlatımındakileri aynen uyguladım
    olmadı yardımın için teşekürler ben eskisi gibi kullanmaya devam
  • quote:

evet bi yerde bi yanlışlık yapıyorum galiba video anlatımındakileri aynen uyguladım
    olmadı yardımın için teşekürler ben eskisi gibi kullanmaya devam

Hocam pes etmeyin evam edin.Çok şey kaçırıyorsunuz.
  • yükleme yapmadan hard format gereklimi
  • arkadşlar şarz kaç gün gidior. 3G sürekli aktolck
  • herkese_merhaba

destegin için teşekürler halletim işlem tamamdır
  • Fatih abi eline koluna emeğine sağlık... C6 kullanmak isteyenler için iyi olmuş..
  • arkadaslar c6 surumunun en iyi cikan fw si hangisi orjinalinde ev ekrani gec donuyor ve office programlari calismiyor sizce guzel fw ler cikar mi
  • quote:

yükleme yapmadan hard format gereklimi

gerekli değil ancak bi sorun çıkarsa atın hem daha stabil çalışır
  • Merhaba, İlk önce anlatım için çok teşekkürler. Gayet açık görünüyor.

Benim şöyle bir sorum olacak: telefonu alalı 3 gün oldu ve v50 idi. şu anda v51e yükselmiş durumda.
    Bu işlemleri yapmak için fazla mı erken davranmış olurum malum daha kendini bile tanıyamadık telefonun :)
    daha önce herhangi bir flashlama yapma geçmişim yok :S elime yüzüme bulaştırma olasılığım yüksek sanırım :S

son olarak: bu işlemler yapıldıktan sonra telefon hackli mi oluyor? yani istenilen app istenildiği şekilde mi kuruluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ailkayt

Merhaba, İlk önce anlatım için çok teşekkürler. Gayet açık görünüyor.

Benim şöyle bir sorum olacak: telefonu alalı 3 gün oldu ve v50 idi. şu anda v51e yükselmiş durumda.
    Bu işlemleri yapmak için fazla mı erken davranmış olurum malum daha kendini bile tanıyamadık telefonun :)
    daha önce herhangi bir flashlama yapma geçmişim yok :S elime yüzüme bulaştırma olasılığım yüksek sanırım :S

son olarak: bu işlemler yapıldıktan sonra telefon hackli mi oluyor? yani istenilen app istenildiği şekilde mi kuruluyor?

Bence biraz daha kurcalayın telefonu alışın yine de siz bilirsiniz ama 1 hafta kurcayalıp öyle flash atarsanız hem daha sağlıklı olur hem de gelen özelliklerin farkına varırsınız

evet bu yazılımı atınca telefon hackli oluyor istediğinizi kurabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Bence biraz daha kurcalayın telefonu alışın yine de siz bilirsiniz ama 1 hafta kurcayalıp öyle flash atarsanız hem daha sağlıklı olur hem de gelen özelliklerin farkına varırsınız

peki daha sonra tekrar v51 e dönebiliyormuyuz? gerçi c6 eminim daha iyidir dönmeyi istemeyiz heralde :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

peki daha sonra tekrar v51 e dönebiliyormuyuz? gerçi c6 eminim daha iyidir dönmeyi istemeyiz heralde :D

Evet v51e dönüş mümkün . Ama dediğiniz gibi dönmeyi isteyeceğinizi sanmıyorum

• - İlgi gösteren ve teşekkür eden herkese selamlar saygılar.
    - Çok yüksek ihtimalle C6 için yapmış olduğum olacağım ilk ve son CFW dir.
    - Soru ve sorunlar hep kurulumla ilgili.Bu yüzden anlatılan kurulum haricinde denediğiniz kurulumlar sorunlara yol açmakta.Forumu inceleyiniz.
    - PNHT C6 yı ne şekilde çıkarmışsa modladığım CFW de aynı şekildedir.Çıkartıklarımı ve eklediklerimi ilk mesajda belirttim.Eksiği,fazlası ilk mesajda yazılı.
    - C6 CFW yi istek üzerine çıkarttım.v51-v4.0 PROPER'e dönüş yaptım.Bu yüzden C6 ile ilgili Soru ve sorunlara bundan sonra cevap veremeyeceğim.
    - Kişisel görüşüm olarak C6 FW kullanmayı bu hali ile uygun görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 26 Ağustos 2010; 18:39:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

- İlgi gösteren ve teşekkür eden herkese selamlar saygılar.
    - Soru ve sorunlar hep kurulumla ilgili.Bu yüzden anlatılan kurulum haricinde denediğiniz kurulumlar sorunlara yol açmakta.Forumu inceleyiniz.
    - PNHT C6 yı ne şekilde çıkarmışsa modladığım CFW de aynı şekildedir.Çıkartıklarımı ve eklediklerimi ilk mesajda belirttim.Eksiği,fazlası ilk mesajda yazılı.
    - C6 CFW yi istek üzerine çıkarttım.v51-v4.0 PROPER'e dönüş yaptım.Bu yüzden C6 ile ilgili Soru ve sorunlara bundan sonra cevap veremeyeceğim.

sarj tüketimi fazla bir cfw ben zaten alışamadım. teşekkürler uğraştığın için bende propere geçicem sarj bitsin bi fulleyim :)

• Oy oy...
    Ne güzelde heves etmiştim.. İş cep çalışmadığı haberi hevesimi kursağıda bıraktı... İşcep desteği c6 için gelince kurarım gari.. Yada hobi olsu diye haftasonu kurup bir denerim olmuyorsa kaldırırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

- İlgi gösteren ve teşekkür eden herkese selamlar saygılar.

kişisel olarak bende aynı fikirdeyim ve proper mod'lu yazılımı mod'ladığım bir yazılım kullanıyorum v51. Çok memnunum...

• quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X
    sarj tüketimi fazla bir cfw ben zaten alışamadım. teşekkürler uğraştığın için bende propere geçicem sarj bitsin bi fulleyim :)

Düzeltmek zorundayım. Orjinal sürüm C6 kesinlikle v51 den daha çok pil tüketmiyor. Çıktığından beri deniyorum. Aksine BlueSpectrum Ev Ekranlı bir V51 %20-25 kadar daha az dayanıyor normal v51 e göre.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.