Şimdi Ara

5800 WLAN Sorunu, Arkadaşlar Yardımlarınızı Bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabahtan beri kafayı tırlattım, wlan 'ı bulup bağlan dediğimde bağlanıyor ve sonrasında yukarıda bağlantı işareti çıkıyor ama web'e veya operaya girince giremiyorum internete Allah rızası için yardımcı olun yukarıda işaret olmasına rağmen aşağıda wlan taraması kapalı diyor ve arattırdığımda aynı ağa bağlanırken ağa bağlısınız lütfen kapatıp tekrar deneyin diyor çıldırıcam arkadaşlar. Yardım Ederseniz çok sevinicem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cesur* -- 27 Ocak 2011; 17:15:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cesur*
    Sabahtan beri kafayı tırlattım, wlan 'ı bulup bağlan dediğimde bağlanıyor ve sonrasında yukarıda bağlantı işareti çıkıyor ama web'e veya operaya girince giremiyorum internete Allah rızası için yardımcı olun yukarıda işaret olmasına rağmen aşağıda wlan taraması kapalı diyor ve arattırdığımda aynı ağa bağlanırken ağa bağlısınız lütfen kapatıp tekrar deneyin diyor çıldırıcam arkadaşlar. Yardım Ederseniz çok sevinicem..

bendede bağlanıyor web taramasını başlatıyorum google giriyorum geçersiz sunucu ismi diyor
  • hata modeminizde ya internet yok yada başka bi hata modeminizi resetleyin tekrar bağlanın sorun düzelecektir.
    geçersiz sunucu ismi hatası alıyodum bu şekilde düzelttim bi deneyin
  • Teşekkür Ederim, birde bu benim arkadaşta olan bir sorun ki ona cfw'yi ben kurdum bu hatayı almaya başladı kendi evinde wlan'dan bugün telefonu aldım kendi evimde kurdum ve kendi wlan ıma bağlandım ve internete girdi telefonu arkadaşa teslim etti eve gitti yine giremiyor benim telefonum giriyor onun ağına modemi kapattırıp açtırttığımda düzelir diyorsanız bunu söyliyim bi belki olur.
  • sorunun onun modemden kaynaklı olduğu belli sen sorunsuz bağlanmışsın onun evinde bağlanamıyor bi baksın modemini resetlesin.
  • benim anlıyamadığım benim telefonum onun modemine bağlanıp giriyor o giremiyor garip olan bu. :S
  • bu gerçekden ilginçmiş :)
    bi denemek lazım hala düzelmediyse tekrar flash atmayı dene telefona yapcak başka bişey kalmıyo çünkü
  • dün bu hatayı aldı bende bugün aldım flashladım yine, benim modeme bağlandı ve girdi :D sonra programları yükledik ve eve gitti girmemeye başladı acaba programlarda birşey mi var ? :S hard format atsam düzelir mi acaba ? :D denemekten başka çare kalmıyor sanırım.
  • aynen dediğin gibi deneme yoluyla çözüceksin programların öyle normal herkesin kullandığı programlarsa sanmam ama bazı programlar var telefonu wireless modem olarak gösteriyo öyle programlar kurduysan belki sorun yaratıyo olabilir
  • şuan aklıma birşey geldi benim arkadaşın telefonun versiyonu v51'di yani hack vs yoktu bende o akşam dosya yöneticisinden herşeyi yedekledim ayarlar vs. vs. bugün benim modeme bağlandıktan sonra yanına giderken tüm hepsini geri yükledim o ayalardan falan sorun yapabilir mi sonuçta v51 ayarları vs. bizimki ap ayrı birşey :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.