Şimdi Ara

5800 XM Galeri İşaretleme Sorunu Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Birşey Sormak İstiyorum Telefonumda Baya Resim Bulunmakta Resimleri Galeride Klasör Oluşturup Tek Tek Seçip o klasöre atabiliyoruz..yani resimleri tek tek seçip belirttiğimiz klasörlere taşıyabiliyoruz..Buraya Kadar Sorun Yok Fakat..Benim Sorunum İşaretlemede Her Resmi İşaretlerken Seçenek / İşaret ekle veya kaldır / İşaret Ekle Bu İşlemi Her Seferinde Tekrarlamaktan Rahatsızım Bunun Bir Çözümü YOkmu? Galerideki 100 Tane Resmi Seçmek Tek tek tıklamak Açıkçası Zor Geliyor..Çözümünüz Varmı Acaba? Şimdiden Teşekkürler...

• tüm görüntüleri işaretleyeceksen seçenekler>işaretle>tümünü işaretle seçeneğini kullanabilirsin. hepsini klasörlemek istemiyorsan bi çözümü yok benim bildiğim kadarıyla
  • Nokia o kadar yazılım güncellemesi çıkarıyor ama bunu bir türlü düzeltmiyor. Sony Ericsson'un en dandik modellerinde bile çok sayıda dosyayı işaretlemek çok kolay iken 5800 gibi bir telefonda tam bir eziyet. Nokia'dan yeni güncellemelerde inşallah bu sorunu çözer
  • en sinir olduğum şey.tek kelimeyle bize eziyet ediyorlar.arkadasin dediği gibi insaallah update ile düzelir
  • NDrive'ın minik ikonlarını bile Galeri'ye atmış. Galeri çorba gibi; fotoğraf, video, ikonlar iç içe. O ikonları silsem veya 1 klasöre taşısam ne olur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35.5KsK35.5
    Nokia o kadar yazılım güncellemesi çıkarıyor ama bunu bir türlü düzeltmiyor. Sony Ericsson'un en dandik modellerinde bile çok sayıda dosyayı işaretlemek çok kolay iken 5800 gibi bir telefonda tam bir eziyet. Nokia'dan yeni güncellemelerde inşallah bu sorunu çözer

Hocam Nokia'da sadece 5800'da böyle diğer tüm modellerde * tuşu ile işaretleyebilirsiniz.Kısacası S60 V5'in daha oturması lazımdı ama Nokia bunun yerine yeni symbian çıkarmayı tercih etti çünkü oda bu işletim sisteminden ufak tefek yeniliklerle,güncellemellerle adam olmayacağını biliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 10 Mart 2010; 21:12:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aycan.

tüm görüntüleri işaretleyeceksen seçenekler>işaretle>tümünü işaretle seçeneğini kullanabilirsin. hepsini klasörlemek istemiyorsan bi çözümü yok benim bildiğim kadarıyla

Evet Malesef Yok Benim İstediğim Ayrı Ayrı Seçmek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.