Şimdi Ara

5850 kullanmak için bu güç kaynağı yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Gigabyte 5850 oc kart var. 500w güç kaynağı istiyor. Elimdeki güç kaynağı bu. Kuvvetli bir yapısı var ama sizce yeter mi?

• up
  • Ne idüğü belirsiz bir power bu. Sertifikası da yok. Bence o 350W yazıyor ama 250W veriyorsa şükredin. GPU tam güçte iken power zorlanır ve çufff. En iyisi 80+ Bir psu almanız.

Tavsiye olarak;

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-plus-serisi-500w-80-guc-kaynagi.html

İmzamdaki sistemi hiç zorlanmadan 10x 12CM fan ve 2x neon lamba da dahil olmak üzere hiç sıkıntısız ısınmadan karşılıyor.

• Aopen'in power'i. Eski biraz, bu çıktığında sertifika yoktu. :) 350 watt veriyor. Ben amper değerlerini yayınladım ki, işimi görebilir mi diye. yorumun için teşekkür ederim.
  • aopen fsp üretiyor diye biliyorum ancak 350 çok risk olur o karta +80 400 olsa neyse bence ikinci el 50 60 liraya birşeyler ayarlayın
    edit: üstelik oc versiyon 5850 daha dikkatli davranmak gerekir işlemciniz 125 watt lık filansa 500 alın gitsin daha düşük ise 450 düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n-force -- 1 Mart 2014; 22:58:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDDoG

Elimde Gigabyte 5850 oc kart var. 500w güç kaynağı istiyor. Elimdeki güç kaynağı bu. Kuvvetli bir yapısı var ama sizce yeter mi?

power ınız 12v kanalından 18 amper güç veriyor bu da enerji olarak 216W anlamına gelir. 216w 5850 için riskli bir değer. Önereceğim power şudur;
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5639

önerdiğim power 12v kanalından 34A güç vermekte bu da 408W a tekabul gelir. Sisteminize çok rahat yetecektir. Ayrıca kullanıcı olduğum bir power dır. kesinlikle tavsiye ederim.

• Tavsiyem PSU Değişin
  • yetmez almışkende 600W 700 W bişey alın benim yaptığım hatayı yapmayın 500W Güç kaynağı alıp.
  • Cevaplar için tesekkürler. Thermaltake'in 400 w power supplyi var. Onu kullanmak bile sikinti olacak anladigim kadariyla. Yeni kasa almak sart gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.