Şimdi Ara

5864 sıralama ile 4930 luk bölüm gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıkta arkadaşlar. Lütfen yardım

• yüzde 30 gelir yüzde 70 gelmez
  • kardeşim ben de 5974.yüm galiba sen de boğaziçi inşaat istiyosun :D ben bi umutla yazdım ama tahminim %30 filan tuttururuz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %51 gelebilir
  • Abi ordan ümidini kes derim..
  • Yapmayın ya ... Moralim bozuldu..Puanlar biraz geri gelmez mi ki
  • boun inşaat zaten 3 sene önce 7900dü. 2 sene önce 5800 geçen sene de 4900. ben pek inanmıyorum üzgünüm :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biliyorum da bu sene herşey farklı diye düşünüyorum. Tıp kontenjanı çok arttı belki mühendislikleri de düşürebilir, sınav zordu v.s.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurum95

Biliyorum da bu sene herşey farklı diye düşünüyorum. Tıp kontenjanı çok arttı belki mühendislikleri de düşürebilir, sınav zordu v.s.

arkadaşlar her yerde tıp kontenjanları arttı diyorlar... neye dayanarak bunu söylüyorlar ... umarım artmıştır sıralama 13.078
  • quote:

Biliyorum da bu sene herşey farklı diye düşünüyorum. Tıp kontenjanı çok arttı belki mühendislikleri de düşürebilir, sınav zordu v.s.

ha bi de sınavın zor olması başarı sıralamasını geri çekmez
  • bircanaksay kullanıcısına yanıt
    klavuza dayanarak
  • abicim ösym tercih klavuzu çıkardı. burda sadece tıp kısmının düzenlenmiş hali var:http://www.dogrutercih.com/ozel-dosyalar-2013/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bircanaksay

quote:

arkadaşlar her yerde tıp kontenjanları arttı diyorlar... neye dayanarak bunu söylüyorlar ... umarım artmıştır sıralama 13.078

ben bi yerde okumuştum ama nerde okumuştum hatırlamıyorum bi 3000 civarı artmış diyolar sağlık ile ilgili bölümler tıp diş vs
  • Yukarı
  • .
  • 2388 sadece tıptaki artış
  • her sene yükseliyo orası gelmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.