arkadaşlar 5870 ekran kartım var ve yakın zamanda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum bilgisayarda hiç bir şey yapmadığım zaman 2 dakika sonra ekran kartı %100 çalışmaya başlıyor ve
ısınmaya başlıyor fan sesi artıyor ben fare ye dokununca normale dönüyor neden olabilir hiç bir fikrim yok o yüzden size soruyorum yardım ederseniz sevinirim
bilgisayarinizi kaspersky internet security ile taratin, bu son zamanlarda cikan bir virustu sanirsam.forumda arkadaslar boyle cozumunu bulmuslar.bir de son driveri indirip kurun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Temizinden bi format at bence.
quote:
Orijinalden alıntı: ucabor
Format en son çözümdür. Her konuya girip "Format at" demeyin lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: dramaguen arkadaşlar 5870 ekran kartım var ve yakın zamanda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum bilgisayarda hiç bir şey yapmadığım zaman 2 dakika sonra ekran kartı %100 çalışmaya başlıyor ve ısınmaya başlıyor fan sesi artıyor ben fare ye dokununca normale dönüyor neden olabilir hiç bir fikrim yok o yüzden size soruyorum yardım ederseniz sevinirim
Abazzers nickli arkadaşın da söylediği gibi sisteminizi güncel bir antivirüs ile tarayıp, en son güncellemeleri kurun.
quote:
Orijinalden alıntı: N.Aksel
quote:
Orijinalden alıntı: ucabor
Format en son çözümdür. Her konuya girip "Format at" demeyin lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: dramaguen arkadaşlar 5870 ekran kartım var ve yakın zamanda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum bilgisayarda hiç bir şey yapmadığım zaman 2 dakika sonra ekran kartı %100 çalışmaya başlıyor ve ısınmaya başlıyor fan sesi artıyor ben fare ye dokununca normale dönüyor neden olabilir hiç bir fikrim yok o yüzden size soruyorum yardım ederseniz sevinirim
Abazzers nickli arkadaşın da söylediği gibi sisteminizi güncel bir antivirüs ile tarayıp, en son güncellemeleri kurun.
Virüs programı kullanmak ya da format atmak konuyu açan arkadaşın da aklına gelmiştir. Ben sadece fikrimi yazdım.
nod32 var ama herhangi bir uyarı yok ama virüs diyorsanız o zaman adam gibi bir virüs programıyla arattırayım yardımlarınız için teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme