Şimdi Ara

5970'e 5870 bios yükleyebilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba his 5970 kullanıyorum. oc yaptığımda üzerinde stock soğutucu olduğundan kendi fanı ses yapıyor ama bu ses sürekli bir ses değil yani bir artıyor bir azalıyor neden olduğunu anlamadım belki stabil çalışmıyordur. ısı artışı fazla olmamasına rağmen sanki manuel %80 alınmış gibi kısa süreli olarak fan bağarıyor. %70 %80 de döner gibi. neyse benim merak ettiğim 5970 in her gpu su için 5870 bios update yapsam 850/4800 hızlarını default hızları olarak gösterip. fanı bağırtmadan çalıştırabilirmiyim? yorumlarınıza teşekkürler arkadaşlar.

• msı afterburner'i kullanarak fan hızını düşürebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

msı afterburner'i kullanarak fan hızını düşürebilirsin

hocam benim derdim fan hızı değil. sıcaklık çok artmamasına rağmen fanın birden hızlanarak ses yapması. fan hızını düşürürsem sıcaklık artar ve kart zarar görür. ben fan hızı otomatikte kalsın istiyorum. bios update ile 5870 in default hızları olan hızları 5970 e deafult hızıymış gibi gösterebilirmiyim yani sanki oc yokmuş gibi. böylece stabilmiş gibi fanın atak yapmasını engelleyebilirmiyim onu sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comissar -- 25 Haziran 2010; 21:01:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heinrich Himmler

quote:

hocam benim derdim fan hızı değil. sıcaklık çok artmamasına rağmen fanın birden hızlanarak ses yapması. fan hızını düşürürsem sıcaklık artar ve kart zarar görür. ben fan hızı otomatikte kalsın istiyorum. bios update ile 5870 in default hızları olan hızları 5970 e deafult hızıymış gibi gösterebilirmiyim yani sanki oc yokmuş gibi. böylece stabilmiş gibi fanın atak yapmasını engelleyebilirmiyim onu sordum.

BIOS değiştirirsen kart garantiden çıkar zaten 5870 BIOS'u yükleyemezsın sorun çıkartabilir fakat farklı bir markanın 5970 BIOS'unu yüklemeyi deneyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: Heinrich Himmler

quote:

BIOS değiştirirsen kart garantiden çıkar zaten 5870 BIOS'u yükleyemezsın sorun çıkartabilir fakat farklı bir markanın 5970 BIOS'unu yüklemeyi deneyebilirsin.

marka ile alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü asus 5970 kullandım. ondada aynı problem vardı 5970 stock soğutucu ile oc yapan arkadaşların da yorumlarını bekliyorum teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.