Şimdi Ara

599 tl ipad mini alinir mi? ne derece mantikli? omru ne kadardir sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Butcem 700-750 falan. Gunlerdir kafayi yiyoum. Sadece bunu bulabildim. Yardimlar icin simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu saatten sonra sıfır ipad mini hayatta alınmaz hocam. Belki ikinci el uygun fiyata düşürürseniz alabilirsiniz. Sıfır almak isterseniz biraz daha ekleme yapıp iPad mini 2 almalısınız en azından.
  • 1 ay once 750 liraya 2 aylık ipad air aldım sıfır gibiydi alırken şimdi kullanıyorum bence sizde böyle yapın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vazgectim. Sanirim beklicem ya da farkli markalara yonlenecegim. Ilginiz icin hepinize tesekkurler.

• Ipad mini kullanıyorum hala bir sıkıntım yok cok fazla oyun merakın yoksa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden'e kesinlikle bakın hocam. O bütçeyle iPad Air veya iPad 4rd kesin bulursunuz.

• Aman sakın ios8 ile facia haline geldi cihaz. Temiz bir retina veya tab s 8.4 alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Aman sakın ios8 ile facia haline geldi cihaz. Temiz bir retina veya tab s 8.4 alabilirsiniz.

Kesinlikle doğru, sakın ipad mini almayın.
    Kızımda var, neredeyse tüm uygulamalarda kasıyor. Çünkü ağır kalmaya başladı. Mini 2 veya 3 alın derim eğer bütçenize uyarsa. Ama kesinlikle ipad mini'nin ilk modelini almayın.
  • Mini 2 retina bakin hocam ! Sahibindende guzel 0 cihazlar oluyor faturali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini 2 almaya çalışın bence
  • mini ye o kadar vermek mantıklı olmaz ayrıca ekranında apple kalitesi yok ppi değeri çok düşük o pralara yada biraz daha katarak 2. el üst model ipadlere yada daha üst sınıf android bakın

• Mini 2 al.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.